IZVIRNO SPOROČILO: Urska09
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka
Zakaj ne?
Meni gre na živce, da se drugi motajo po naši kuhinji, da pospravljajo naše stanovanje, da perejo v našem pralnem stroju. Naš bivalni prostor je naše intimno področje in ni variante, da ga rihtajo starši. Meni se je veliko lažje povabiti k njim-se točno ve, čigav je prostor, in da smo tam na obisku. Tudi s prihajanjem k nam, se "mešajo" v odnose, ki so naši in intimni.
Ampak ljudje smo različni in vsak dojema po svoje.
Uf, jaz znorim, da mi mama šari po hiši in proučuje "naše" pajčevine! Bolj se ne bi mogla strinjati s teboj!
no vidiš, jaz pa ne
meni je pa to vseeno. če šari ali ne. itak je moja mama.
in meni je prva 3 leta mama ogromo pomagala. zdaj pa smo bolj ali manj sami, ker ima drugo preokupacijo. pa je bil šok. bom čisto odkrito napisala. naenkrat sem bila za vse sama. nič več ni bilo tako na izi. ampak gre.
in če bi moj ne bil doma prve 3 mesece in bi bil cele dneve odsoten, mi sploh ni jasno, kako bi sfolgala
nekak že, saj vse, ampak jaz sem bila kronično neprespana in utrujena....moje dete prve 3 mesece ni spalo ne podnevi ne ponoči. je mislil nadoknaditi 9 temnih mesecev
tak da, vsak po svoje. kakor komu paše.
edino bi pa še komentirala tole, kar je ena napisala: da se morajo navaditi eden na drugega kot družina....
res je. samo kdaj, če tipa ni nikoli doma
< Sporočilo je popravil rija -- 17.3.2010 22:31:06 >