IZVIRNO SPOROČILO: vitae
Najprej bi rada še enkrat voščila Smrketi24 in Mony25 -
Drugače pa - July, Mala princeska, Moj sonček, Bjondi, Tira, Tečka, Janci, Mony, Mk8 (upam, da katere nisem pozabila) LEPO VAS JE BILO SPOZNATI!!!
Jakob je bil nato še cel dan tako živahen, da je padel prej dol že na previjalni mizi, tako da dobrih 20 min že veselo pančka.
Tudi tebe in seveda vseee ostale je bilo lepo spoznati

Mi smo bili tako utrujeni, da smo že v avtu na poti nazaj zaspali za 20 min in potem še doma za 3 ure

Super so takale srečanja
Bjondi ti pošljem ZS za slikce.
Glede pucanja noska... tudi pri nas je to trd oreh. Sama sem mu zelo težko, saj mi skoz z rokicami stran odmika aspirator, ampak sedaj sem se že zverzirala

Drugače mi pa

pomaga in mu drži rokice. Vem, da je kruto, samo bolje to, kot pa poln nos in potem še vneta ušesa.
Hrana... naš mali pa noče jesti oz ne mara preveč sadja, ki mu ga jz pripravim, vse ostalo ala Hipp, Alete pa obožuje. Kosilo pa ponavadi poje vse kar skuham, naredim pa čim večkrat tako kot za naju, solim normalno in ima vse rad.
Lino mislim, da delaš popolnoma prav glede spanja. Kar odločno naprej in uspelo vama bo. Jz sem isto delala, sicer veeeliko prej in sedaj ni več problemov.
Smrketa in Mony vseee najboljše