writing-img

RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del

clock-img

15.04.2010, 08:54

clock-img

MONY25

pencil-img

571

jutro...

kle je pa toooook lep sonček, tko da bova šla s tamalmu kr prec vnuser posted image

hiške-posodm motorko pa traktor, pa gremo v hosto po les, pa kr same nrdimouser posted image

bjodni-sm slike že plastificiralauser posted image

srečanja-mi je dec včer reku: zdj pa najbolš, da se še deci skp dobimo v Koloseju! hehe...mi gremo loh med tem časom pa kkšn film pogledatuser posted image joj, a neb blo fajn?

pol k bom mela mal več časa, bom pa še js kkšne fotke gor dala...

july08-pol si ti tud veselo zapravljala? čestitke za jogo...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

clock-img

15.04.2010, 08:55

clock-img

smrketa24

pencil-img

1144

Oj!

Najpre, iiiii, kake lepe fotke. Ampak Aleks je pa tak cukrček na tisti fotki, kjer ima trakca na glavi user posted image user posted image Mi je ta fotka najbolj padla v oči.
Vidim, da ste se imele lepo na srečanju. No, saj naslednji tečen, če bo vse po sreči, se vama pa spet tudi midva pridruživa. Mi manjka klepet user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

clock-img

15.04.2010, 08:56

clock-img

smrketa24

pencil-img

1144

IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

jutro...

kle je pa toooook lep sonček, tko da bova šla s tamalmu kr prec vnuser posted image

kje???? jaz bi tudi sončka.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

clock-img

15.04.2010, 09:03

clock-img

MONY25

pencil-img

571

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

jutro...

kje???? jaz bi tudi sončka.

prid k men...

clock-img

15.04.2010, 09:10

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

mi imamo tud sončka, nebo brez oblačka-to je dolenjskauser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

clock-img

15.04.2010, 09:16

clock-img

mini86

pencil-img

6050

js pa tuki gor samo dveh ne prepoznam..in sicer cukrčka v črtasi majčki in pa modrega z oranžnim ovratnikom

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

15.04.2010, 09:24

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

Tudi pri nas imamo že od jutra nebo brez oblačka. Bine spi svoj dopoldanski spanček, mami pa je že voziček na sonček postavila, da bo lepo topel, ko se malecko zbudi. Potem pa na sončka, da nam ta smrku pozdraviuser posted image .

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

clock-img

15.04.2010, 09:37

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Mi imamo tudi sončka.Ravno perem drugo rundo perila.Potem pa grem likati ko bo šla Lora spati.Tudi ona bo kar lepo v vozičku spala na balkonu.

clock-img

15.04.2010, 09:49

clock-img

Lsica

pencil-img

1745

Ej, kake lepe fotkeuser posted image user posted image user posted image . Komaj čakam da vas naslednji teden spet vidim v živo. Me kar nekaj časa ni bilo tu gor, sem se morala izseliti stran od tašče ker je sevala po radioaktivnem jodu. Tako da sva s tamalo šibnili za nekaj časa k moji mami.

No danes pa končno sonček, tudi midve ga bova izkoristili in zalaufali voziček.

Včeraj sva bili 2. na plavanju - mala uživa 100 na uro, tako da mi ni žal da sva poskusili še tukaj.
Sicer pa vse po starem in vsakodnevni rutini.

Uživajte....

clock-img

15.04.2010, 10:03

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

hiške-posodm motorko pa traktor, pa gremo v hosto po les, pa kr same nrdimouser posted image

Pazi, da se ne bomo res namalale user posted image user posted image user posted image , motorko mam pa tut jaz.user posted image

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 15.4.2010 10:05:54 >

clock-img

15.04.2010, 10:22

clock-img

mini86

pencil-img

6050

a gre kera v btc na kavo tm okol 13-14h enkrat

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

15.04.2010, 10:25

clock-img

mini86

pencil-img

6050

KOLOSEJ, SREDA, 21.4 OB 10H

-mini
-lsica

clock-img

15.04.2010, 10:46

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

madoniš, zunaj tak sonček, naš Bine je pa nočnega usekaluser posted image . Spi že 1,5 ure.

Punce en nasvet. Ali ima kakšna izkušnje s temi lesenimi konstrukcijami za gugalnice iz Baumaxa? Danes je prišla reklama za gugalnico dolž. 3m in na koncu ima obojestransko plezalo za samo 90€. Ker ne vem, če se splača, da sama delava. Le, če je to bolj ŽNJ kvalitete.

clock-img

15.04.2010, 12:27

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Mini jaz bi prišla v sredo samo bom izpustila ker se bom še kopala v Čatežkih.user posted image

clock-img

15.04.2010, 12:30

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mini jaz bi prišla v sredo samo bom izpustila ker se bom še kopala v Čatežkih.user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 13:28

clock-img

manna

pencil-img

2556

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

js pa tuki gor samo dveh ne prepoznam..in sicer cukrčka v črtasi majčki in pa modrega z oranžnim ovratnikom

Jaz isto. So pa totalni cukri!!!

Pri nas imamo pa tako tečnobo da ni za verjet. Sem ji zdevala že vse daljince, pokrovke, mobitele, ma vse kar imam, sam da sem lohk kosilo skuhala. Glede na sitnobo sklepam da prihaja najmanj 17 novih zobkov. Pa skoooooz si drgne po ustih karkoli dobi in se ihta zraven. Ma kaj nej delam z njo??!!

clock-img

15.04.2010, 13:46

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

manna, najboljš, da v voziček, pa ven. Pri nas je to edino zdravilo proti sitnobi user posted image .

No mene je pa lubi ravnokar klical, se je v Celju v Baumaxu ustavil in kar kupil gujsnico.user posted image  Popoldan jo bomo že sestavili, pol pa poročam a je ŽNJ, al je kaj boljše kvaliteteuser posted image

clock-img

15.04.2010, 13:47

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

Midva sva pa do zdele vozičkala, sedaj pa SPET spi. Saj, ko je pa dež mi pa sitnari.

clock-img

15.04.2010, 14:15

clock-img

Janci F

pencil-img

1231

Mi pa v Olimjah. user posted image

clock-img

15.04.2010, 14:16

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Mi pa v Olimjah. user posted image

Mi pa v Kopru v Žusterni :-)

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

15.04.2010, 14:18

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Gujsnce,

mi jo kar v les - na kozolcu imamo ene hakljčke zahakljamo imamo pa uno leseno - z letvicami in se je že not gujsala, samo brez nadzora jasno še ne sme bit in se moram pohvalt da jo je lepo sprejela, ker tavelika se nikol ni marala guncat user posted image

clock-img

15.04.2010, 14:44

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: manna

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Jaz isto. So pa totalni cukri!!!

hmmm cukrčki....eden je Jakob od Vitae (črtast slinček), drugi v modrem z oranžnim ovratnikom je pa Tom od JanciF - popravte me, če sem se zmotla. Tom mi je taka faca, ker me je z začudenjem gledal.

No vse mamice ste čist fejst, ok, fantje in punce pa tudi pravi frajerji/frajerke. Lepo vas je bilo spoznat.

Ja končno sonček in dan gre še bolj hitro naokoli.

15. smo in jaz sem dobila porodniško in menstruacijo - razlika - je ni - oboje zgine v enem tednu in oboje se vsak mesec vrne user posted image user posted image user posted image da vas nasmejim user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 14:50

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Slikce - bjondi, svaka čast, da ti uspe in super za tak fleten hobi user posted image user posted image user posted image in hvala, ker si tud mojo frajlo pofotkala. user posted image user posted image user posted image samo ne odnehat, pa tecka ti tud ne :-) Pa super so slikce in to čist vse :-)

Čist ste me razveselile s slikcami user posted image user posted image user posted image user posted image

tecka bom še tebi na zs mail poslala in mi pošlji kakšno, ko je Manca gor - hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kid Deuter nahrbtnik - včeraj zvečer je malo ati namontiral notri in se je smejala in sem vesela, da ga bomo lahko nucali in da se bo veselo nosila notri.

Ena moja sošolka s faksa ima 14 mesečno punčko in ker hodi, je tud voziček že pospravla - si lahko mislite koliko bo hitro čas prišel, ko se ne bodo več želeli vozičkat? No jaz bom vztrajala v vozeku.

clock-img

15.04.2010, 15:09

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Ni mi smo bile sedaj vzunaj.Zdajle bomo očija počakale in gremo v shoping.Lora pa je vse pojedla za kosilo.Zdaj pa vedi kaj jo je zadnje dni mučilo.

clock-img

15.04.2010, 16:38

clock-img

MONY25

pencil-img

571

js bom pa znorelauser posted image hočem slike naložit od včerajšnega srečanja, pa me toooook zajuser posted image vse skp... tale slikomatuser posted image na shrani.si dela pa manjše slike, k se ne vidjo tok lepouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem