IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Ne vem kaj je pila v Koloseju.
Je na tleh sedela, pr naših nogah...
Face ste! Fino je blo! Še bi, ko bo, če bo čas in vola..
Mam v dnevni .... točno.... 6 strojev cot za zlikat in zložit!!
Me smo šle potem še na kosilo pa v Milerja, potem pa v največjo gužvo...

.. in domov.
Ja, res vam dogaja - po moje je krivo vreme - tako kot za Urbanovo žurko ponoči! Ja, je bil od nekje polnoči pa do pol štirih zjutraj buden ko ris! Dobr, da sem po sreči pripeljala v LJ in domu.
Oh, Lenika - sem še jaz eno solzico zate potočila...

,
Katera me je že za tobogan spraševala.... pravkar sveža informacija- tale plastični tobogan iz posnetka pride okroglih 110 evrov pri enem privat trgovcu tule pri nas v okolici, baje pa da jih dobi nekje iz prekmurja. Drugače so pa baje tudi po čez dvesto evrov. Skratka, če katera rabi info o tej trgovini, se lahko pozanimam...
Pa tista ograjica za tricikelček... ma res nimam pojma kteri točno sem obljubla, da jo najdem - imeli smo dva taka tricikla in ni nobene ograje več. res ne vem, kam so to založli. Sorry, pa rade volje bi dala...
Tecka - jaz sem za Urbija takole kapico na šilt kupla, ko je bil še v bušiju, pa sem jo nekam založla al pa zgubila, pa mi je ful žal Imam pa še hlačke, ki so bile v kompletu. Ful luštne stvari. Kar se pa cene tiče - ja, je kr drago, samo gospa si po moje čist brez slabe vesti privošči take cene, ker je (vsaj kar sem jaz kupla) kvalitetno, uporabno in iz finih materialov. Tudi majčke in gatke za Marušo so ful kvalitetne, če jih mož nebi dal v sušilca bi ji bile še zdaj prav.
Za rd se vama pa še jaz pripopam - mam 18. 5.
Sem hotla mal slikc dat, pa ima shrani.si neke probleme...bom pa jutri...
Nočko od prijetno utrujenih nas štirih...