IZVIRNO SPOROČILO: aischa1
Po vseh teh istih izkušnjah ki so nas pestile bi se lahko zmenli,da se kdaj dobimo pa kakšno rečemo.Kaj praviš?Jaz probam čim več počivat nekaj da te uprašam kaj je tudi tebi potem pritekla ven ta strdnjena kri taqka temne ker meni je ginekolog rekel da to bo šlo ven da se ne bi slučajno ustrašla
Sej si iz Kopra a ne? Jaz imam namen priti v Koper (tudi zaradi faksa

) in predno bom šla ti bom pisala in upam da se bova lahko uskladile

. Ti bom pa vsaj par dni prej povedala.
Ja o teh izcedkih sem govorila. Da tudi meni je bila najprej taka temna, potem pa vedno bolj rjava in potem fertik

. Kar ene par dni mi je še teklo - ne full, ampak tolk, da se je notri spucala ta kri.
Se oglasim pri tebi v Kp
Miskula upaj na najboljše. Imej v glavi, da so tele NS prej živciranje nosečnice kot pa karkoli drugega. Sama sem prebrala tisto brošurico o NS (mi jo je dala G) in sem bila full presenečena nad tem, v kolikih primerih je sploh res napaka ploda. In kolikokrat pravijo, da ni in potem vseeno je
Po tej brošurici sva se oba z mojim spraševala a bi sploh šla-da se ne sekirava za brezveze... ampak nisem mogla, da ne grem pogledat svoje pikice, samo zato sva šla.
Priznam pa tudi jaz (in moj je rekel isto), da če bi bilo z mojo pikico kaj narobe (da bi prej odkriti) je tudi ne bi obdržala, pa čeprav si full želiva otročička.
Mislim da je to odločitev vsake posamezne družine in te/nas nima nihče pravice obsojati.
Boš videla, da bo vse ok.
Čebelica jaz tudi trpim zaradi nizkega pritiska (že od prej) in se mi tudi tako spi. Še vedno spim vsaj 1-2x predno grem zvečer spat
Za glavobole pa nič ne pijem. Bom raje trpela, samo da bo z pikico vse ok. Če sem prej trpela hude migrene po 2 tedna (ker ni bilo efekta od tablet in inekcij) bom pa tudi sedaj preživela tele glavobole
materinska šola... kdaj pa priporočajo začeti hoditi v šolo? Jaz imam pregled pri svoji G 7.7. in jo bom takrat vprašala kdaj mi priporoča.
Kam boste hodile? A bo katega hodila v ZD Šiška?
Lidik ti pa tudi kar izpuhtiš vsake koliko
< Sporočilo je popravil alma82 -- 23.6.2010 10:54:07 >