writing-img

RE: Decembrke 2010

clock-img

22.04.2010, 21:38

clock-img

anabel85

pencil-img

16

IZVIRNO SPOROČILO: anabel85

http://tvslo.si/predvajaj/nosecnost-dojencki/ava2.46066816/

punce, nekaj zanimivega za pogledat, poglejte si še ostale oddaje :)user posted image

http://www.rtvslo.si/dobrojutro/zabodocestarse.php
evo tukaj so vse oddaje skupaj, da se boste znajdle...
user posted image

clock-img

23.04.2010, 06:46

clock-img

lidik

pencil-img

3706

hej punce, vam se še tu javim. No naj vam sporočim, da jaz spet bijem od štirih zjutraj živčno vojno, ker sem spet opazila izcedek. Enkrat je močnejši, drugič ga skoraj ni, joj ne vem kaj je spet to. Komaj čakam da bo ura 8 da moj G začne delat.

clock-img

23.04.2010, 07:32

clock-img

Frutiq

pencil-img

275

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

hej punce, vam se še tu javim. No naj vam sporočim, da jaz spet bijem od štirih zjutraj živčno vojno, ker sem spet opazila izcedek. Enkrat je močnejši, drugič ga skoraj ni, joj ne vem kaj je spet to. Komaj čakam da bo ura 8 da moj G začne delat.

Držim pesti, da je vse OKuser posted image . Moja prijateljica je imela 3 mesece izcedek, pa je zdaj tik pred tem, da rodi, tako, da nikar se ne sekiraj, včasih pač tako pride. Glede tistih dveh ur za zdravnika pa sem se malo pozanimala, pa to ne velja za ves javni sektor in je to baje le naš interni akt, ki to določa. user posted image

< Sporočilo je popravil Frutiq -- 23.4.2010 7:35:33 >

clock-img

23.04.2010, 08:02

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: Frutiq

Držim pesti, da je vse OKuser posted image . Moja prijateljica je imela 3 mesece izcedek, pa je zdaj tik pred tem, da rodi, tako, da nikar se ne sekiraj, včasih pač tako pride. Glede tistih dveh ur za zdravnika pa sem se malo pozanimala, pa to ne velja za ves javni sektor in je to baje le naš interni akt, ki to določa. user posted image

hvala, upam, da bo pri meni tudi vse ok. Sej še vedno ostajam pozitivna, pa sploh zato, ker tokrat pa ni nič kaj preveč rdečo, ampak je samo tak rjav izcedek, pa še tega je zdaj manj, kot ga je bilo ponoči. Samo glede na to, da gre moj G na dopust hočem vseeno danes priti do njega, da ne bo potem čez praznike kaj narobe. 

Aha glede dveh ur se mi je pa zdelo, da ne bo veljalo za vse ja. Hvala ti vseeno.

clock-img

23.04.2010, 08:07

clock-img

lidik

pencil-img

3706

evo pravkar govorila z G, moram priti ob 11.30 tja. Ojej, to bo še dolg dopoldan. user posted image

clock-img

23.04.2010, 08:25

clock-img

*dotika*

pencil-img

482

lidik, takšni izcedki v zgodnji nosečnosti so zelo pogosti. Jaz sem ga recimo imela prejšnjič, pa se je izkazalo, da sta bili dve gestacijski vrečki, v eni je bil zdrav plodek, v drugi pa nič in se je izločala.

Tako da kar pogumno! Boš pa danes morda že srčka vidla. Držim pesti.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

clock-img

23.04.2010, 08:28

clock-img

kar_ena

pencil-img

111

Boga Lidik!

To pa imaš enega nagajivega dojenčka, da že sedaj takole straši mamico! user posted image

Držim pesti zate! Ostani pozitivna, kar ti si, in javi, da je vse v najlepšem redu - čimprej!!!
user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2010, 08:34

clock-img

miskula

pencil-img

256

lidik, tudi jaz držim pesti.

Ti samo s pozitivnimi mislimi naprej in bos videla da bo vse OK.Ali sta včeraj z stvojim mogoče user posted image , ker po tem sem tuji jaz imela naslednji dan malo izcedka. Ti kar glavo pokoci in si dopoveduj da bo vse OK. user posted image

otroci so naše največje bogastvo

clock-img

23.04.2010, 08:41

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

držim pesti, da bo vse okej.....pozitivno misliuser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

clock-img

23.04.2010, 08:44

clock-img

pinkalonca

pencil-img

479

lidik mislim nate in ti želim, da bo vseeeeeeee OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2010, 08:52

clock-img

BabyKitty

pencil-img

2168

lidik user posted image user posted image

ampak sem prepričana, da hoče tvoja pikica se spet malo pokazat mamici user posted image

clock-img

23.04.2010, 09:32

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

lidik, takšni izcedki v zgodnji nosečnosti so zelo pogosti. Jaz sem ga recimo imela prejšnjič, pa se je izkazalo, da sta bili dve gestacijski vrečki, v eni je bil zdrav plodek, v drugi pa nič in se je izločala.

Tako da kar pogumno! Boš pa danes morda že srčka vidla. Držim pesti.

dotika a veš, da sem tudi jaz na to pomislila. Upam, da res ne bo nič narobe. Samo mi je tako čudno, ker sedaj pa ga v bistvu skoraj nimam nič več - malo se sicer na papirju še vidi, da še ni čisto čist, drugače pa nič več. user posted image user posted image user posted image  Sej ne vem če me ne bo G nekam poslal in mi rekel, da si zmišljujem ko mu ne bom imela nič za pokazat.

clock-img

23.04.2010, 09:33

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: miskula

lidik, tudi jaz držim pesti.

Ti samo s pozitivnimi mislimi naprej in bos videla da bo vse OK.Ali sta včeraj z stvojim mogoče user posted image , ker po tem sem tuji jaz imela naslednji dan malo izcedka. Ti kar glavo pokoci in si dopoveduj da bo vse OK. user posted image

ne nič nisva user posted image  ker zadnjič mi je G rekel, da do naslednjega pregleda torej do 14.5. naj ne user posted image  in midva sva ga pridno ubogala.

clock-img

23.04.2010, 09:34

clock-img

lidik

pencil-img

3706

hvala punce za vse pikepoke in vse besede. Ostajam pozitivna, in sem prepričana, da ne more biti nič narobe - čeprav vsake toliko mi pride tudi kakšna črna misel vmes. Ja upam, da je res samo to, da je mala pikica že kmalu začela nagajati in da je to res samo navihanost in da ni nič narobe.

clock-img

23.04.2010, 09:43

clock-img

mag3

pencil-img

1194

Lidik POZITIVA!!!! Vse bo OK.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

23.04.2010, 10:04

clock-img

lidik

pencil-img

3706

mag3 hvala. Ostajam pozitivna ampak me res heca vse skupaj - enkrat je drugič ni, pa spet je, pa spet ni. Tak da ne vem no. Sej še sam urco in pol in bom videla kaj mi bo rekel G.

clock-img

23.04.2010, 10:41

clock-img

KatyK79

pencil-img

431

lidik tudi jaz držim pesti in itak vse bo ok, ker tako to mora bit in pika user posted image

clock-img

23.04.2010, 10:59

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: KatyK79

lidik tudi jaz držim pesti in itak vse bo ok, ker tako to mora bit in pika user posted image

ja jaz tudi tako pravim. Evo zdaj se pa počasi odpravljam in vam javim potem kaj sem izvedela.

clock-img

23.04.2010, 12:46

clock-img

BabyKitty

pencil-img

2168

lidik???? nestrpna sem user posted image

clock-img

23.04.2010, 12:48

clock-img

Frutiq

pencil-img

275

IZVIRNO SPOROČILO: KatyK79

ja jaz tudi tako pravim. Evo zdaj se pa počasi odpravljam in vam javim potem kaj sem izvedela.

Ej, lidik, kje si toliko časa? Zdaj pa postajam tudi jaz že živčna user posted image . Daj čim prej se oglasi z dobro novico!!!

clock-img

23.04.2010, 12:49

clock-img

lidik

pencil-img

3706

evo mene iz pregleda. Je rekel, da srček se še ne vidi, da vidi se "rumenjakova lupinica" al kak se že reče. Da takšni izcedki ne predstavljajo nič nevarnega, predpisal mi je dabraston - ki pa se ga ne da dobit in zdaj sem ga komaj zvohala v velenju, tako da šibam po njega. Če bo pa slučajno sveža kri, moram takoj ali v bolnico naslednji teden ko ima on dopust - ali pa potem od 3.5. k njemu. Če bo pa vse vredu, oz. bodo samo takšni izcedki potem pa se vidima 14.5.. Me je ful pomiril.

clock-img

23.04.2010, 12:50

clock-img

lidik

pencil-img

3706

Hvala vam punce, zaenkrat vse ok. Sicer je rekel, da je to normalno, samo a mislite, da je res normalno da se v 6 tednu še ne vidi ploda? user posted image user posted image  Nč, šibam zdaj po tablete, pa se pol oglasim.

clock-img

23.04.2010, 13:02

clock-img

pinkalonca

pencil-img

479

lidik vse bo uredu user posted image sej g že ve kako mora bit, bi najbrž že kaj rekel, če bi vedel, da razvoj ne gre pravilno user posted image ne skrbi, razmišljaj pozitivno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2010, 13:03

clock-img

Frutiq

pencil-img

275

Super, da je vse okuser posted image user posted image user posted image . Po moje, je normalno, da se še ne vidi, zato pa naročijo na 1. pregled ponavadi po 7 tednu.

clock-img

23.04.2010, 13:16

clock-img

kar_ena

pencil-img

111

Super, Lidik!!!!
Oooo, lepo je slišati, da je vse vredu user posted image !
G bi ti že povedal, če kaj ne bi bilo vredu, tako, da brez skrbi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem