cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Decembrke 2010

clock-img

30.04.2010, 18:43

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Joj tajmi...pa so sigurni??? Saj si komaj 5 tednov bila noseča, pa lahko da pač srčka še ni ali pa kah user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.04.2010, 18:47

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Tajmi, po čem sklepaš da si imela SS?

Mag, midva bova ziher vprašala za spol...Sva preveč firbčna...

Jona klara, super za srčka...user posted image user posted image user posted image user posted image

xoxox, uživajta na luštnem ;)....

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

clock-img

30.04.2010, 18:59

clock-img

Tajmi

pencil-img

16

No, da vam sedaj povem še najnovejše novice. Ko sem bila na urgenci, so mi naredili UZ in niso videli nosečosti. Potem so mi za vsak slučaj še vzeli kri. Prejle sem klicala, da so mi povedali kakšen je izvid. In rezultat: NIKOLI noseča.user posted image Sploh ne morem verjeti. Imela sem vse znake, test mi je 2x pokazal + ampak pri meni ne duhe ne sluha o nosečnosti. Še zdaj ne morem verjeti. Pol mi pa rečejo, da mi zgleda en hormon nagaja in sem zato imela znake in zato tudi +. In potem se sprašujem kako naj naslednjič vem, da bom noseča, če se na tester ne morem zanest. Jah no..takole se lahko telo in um poigra z nami. Žal na precej neprieten način. Bomo še naprej user posted image in upam, da kmalu postanem user posted image .

clock-img

30.04.2010, 19:00

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Tajmi, katere teste si pa delala?

clock-img

30.04.2010, 19:02

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Tajmi kateri test pa si delala? So bile šibke ali močne črtice?

clock-img

30.04.2010, 19:03

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

lidik, daj nehaj jaz sem tudi pomislila. Groza me je sicer. Pa se spomniš našega testa z verižico?? Je tudi kar malo sem, malo tja bingljala pa nikol se ni ustavilauser posted image user posted image user posted image  Oh katastrofa. Pa ponavadi so mi skos govorili da sem tko suha in kako bom zanosila ter rodila - no evo kako user posted image
Ne ne, jaz sem se odločla da bo samo eden, pa še mojega pomoje kap rukne če bi bla dvojčka.user posted image

no veš kaj, verjamem da bi najprej bil šok, ampak po mojem bi se kar hitro navadila user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.04.2010, 19:08

clock-img

aischa1

pencil-img

648

ne Mag3 to je moj ticker ko sem bila lani noseča in bi morala čes 2 tedna rodit pa se je žal slabo končalo pa ne vem odmaknit stran.

clock-img

30.04.2010, 19:13

clock-img

KOLIBRI

pencil-img

269

Kako ne veš user posted image  - tam kjer si vpisala link, ga pač izbrišeš.

clock-img

30.04.2010, 19:14

clock-img

KOLIBRI

pencil-img

269

Poleg tega ticker sam od sebe šteje dneve naprej - ne vem, zakaj bi se sam od sebe ustavil ravno na tisti dan, ko bi šlo nekaj narobe. user posted image

clock-img

30.04.2010, 19:25

clock-img

Tajmi

pencil-img

16

Uporabila sem test ClearBlue. Res, da je bila ena črtica bolj šibka kot druga ampak kljub temu sem verjela, da je to to. No vsaj za drugič vem, da bom morala biti bolj pazljiva. user posted image

Moto: vse se zgodi/ne zgodi z razlogom!!

clock-img

30.04.2010, 19:29

clock-img

Elizabeta2

pencil-img

8

Hvala Pinkalonca za pomoč :))

Pri meni je problem v tem da sem imela ovulacijo tik pred zadnjo menstruacijo in to tako močno,da sem bila v bolnici :(
In me malo skrbi če je možno da sem pred menstruacijo zanosila?.. :S Nevem tam nekje od 17-20 marca..je možno,da bi tedaj že zanosila in da mi niso prav zračunali zaradi zadnje menstruacije? Na izvidu mi piše vrečka 6,8, endometrij 13mm--v katerem tednu je značilna ta velikost?

clock-img

30.04.2010, 19:44

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Absolutno se vse zgodi z razlogom...ampak po takšni zgodbi človeka kr strah postane...user posted image

clock-img

30.04.2010, 20:30

clock-img

pinkalonca

pencil-img

479

tajmi hudo mi je zate user posted image in res je - vse je za nekaj dobro pa če je še tako hudo, želim ti, da se hitro pobereta in gresta z življenjem naprej

Elizabeta pojma nimam o velikosti?? Baje je možno zanositi v času menstruacije samo ni mi jasno zakaj pa po tvojem ni možno, da si zanosila sredi aprila? Sej tako zgodaj se ponavadi še ne vidi ploda, le vrečko al kako že user posted image malo si preberi nosečnost po tednih, da boš vedla pri čem si user posted image

midva bova vprašala za spol že zaradi tega, da veš kako se pogovarjat z njim/njo user posted image oba pa čutiva da bo punčka - bomo vidli user posted image

clock-img

30.04.2010, 20:55

clock-img

Elizabeta2

pencil-img

8

IZVIRNO SPOROČILO: pinkalonca

tajmi hudo mi je zate user posted image in res je - vse je za nekaj dobro pa če je še tako hudo, želim ti, da se hitro pobereta in gresta z življenjem naprej

Elizabeta pojma nimam o velikosti?? Baje je možno zanositi v času menstruacije samo ni mi jasno zakaj pa po tvojem ni možno, da si zanosila sredi aprila? Sej tako zgodaj se ponavadi še ne vidi ploda, le vrečko al kako že user posted image malo si preberi nosečnost po tednih, da boš vedla pri čem si user posted image

midva bova vprašala za spol že zaradi tega, da veš kako se pogovarjat z njim/njo user posted image oba pa čutiva da bo punčka - bomo vidli user posted image

Hmmmm meni je to vse skupaj tok zakomplicirano :DD
Nevem kako bi bilo možno da bi zanosila sredi aprila in bi se že videla vrečka,če mi nekateri pravijo da se do 6 tedna nič ne vidi na ultrazvoku...ahjoj...boga moja ginekologinja z mano in mojimi vprašanji :D bo tak odpoved dala :P

clock-img

30.04.2010, 21:19

clock-img

pinkalonca

pencil-img

479

kokr jst vem se plodu ne vidi - vidi se pa vrečka kjer raste plod, rumenjakova vrečka al kako se reče user posted image gestacijska vrečka ja, po 7 tednu naj bi se že videl plod ter slišal srček.

uglavnem preberi si še malo če ti bo kaj bolj jasnouser posted image
http://bibaleze.si/clanek//nosecnost/zanosila-sem.html
http://www.ringaraja.net/nosecniski_koledar.html

clock-img

30.04.2010, 21:35

clock-img

Anonimen

Elizabeta2 meni je na UZ 7 tednov in 5 dni izmeril dvojčka en je meril 11 mm in eden 12mm.

clock-img

30.04.2010, 22:14

clock-img

BabyKitty

pencil-img

2168

Tajmi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srečno v novih bojih user posted image

Mene tudi firbec matra kaj bo... pa mi je po pravici povedano čisto vseeno... punčke so bolj pridne, fantki pa bolj navihani, ampak punčke ratajo lahko že dolgočasne, s fantki ti pa ni nikol dolgčas user posted image bom pa na nuhalni zihr vprašala... še malo manj kot tri tedne, pa bomo že vedl pr čem smo user posted image danes sem delala tisti test z verižico, ki je gotovo zelo zanesljiv user posted image in je bilo prvo punčka, potem sem ustavila in še enkrat je bil fantek, potem sem pa še enkrat ustavila, je pa na miru stalo... a to pomeni, da bosta dva, fantek in punčka? user posted image user posted image Si morem potem že zdej narest zalogo tabletov za živce user posted image

clock-img

30.04.2010, 22:36

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Punce, a ve ste se že vse naročilo na NS? Jaz s tem še kar odlašam...Čakam, kaj bo prinesel pregled pri mojem G...

clock-img

01.05.2010, 07:25

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Jutro in lep vikend vsem user posted image

clock-img

01.05.2010, 07:32

clock-img

pinkalonca

pencil-img

479

jutro punce user posted image
sem samo hotla rečt, da za spol še ne sprašujte na NS ker so se že tolkim zmotili da je skor škoda spraševat user posted image boljš kasnej ko se že vidi premoženje med nogicami user posted image

lepo preživite vikend, jst že komaj čakam ponedeljek user posted image
zaljubljena jst se še nisem naročila, se bom potem po ponedeljku user posted image

clock-img

01.05.2010, 07:46

clock-img

KOLIBRI

pencil-img

269

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Punce, a ve ste se že vse naročilo na NS? Jaz s tem še kar odlašam...Čakam, kaj bo prinesel pregled pri mojem G...

Jaz se še nisem, saj imam prvi pregled pri ginekologinji šele čez en mesec, ko bom ravno vstopila v 11. teden. user posted image

Mislite, da bo prepozno, če se takrat šele naročim na NS? V katerem tednu približno se sploh dela NS?

Mene pa danes prsi ne več samo bolijo, ampak zraven še ful srbijo. user posted image

clock-img

01.05.2010, 07:57

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Kolibri, ti boš ravno v te tedne takrat prišla, ko se dela NS..:A že maš na gledano kam bi šla? POzanimaj se o čakalnih vrstah, če ni neke sile, komot počakaš do takrat in se takrat naročiš, drugače bi se jaz že zdaj...

Pinkalonca, pol sva že dve takšni, ki čakata na ponedeljek...

Lep vikend vam želim....Pri sebi upam na boljši spanec, saj že od srede zelo slabo spim...Pa nočne more imam, ki pa niso povezane s pikico...Kdo bi vedel, kaj se dogaja v moji podzavestiuser posted image

clock-img

01.05.2010, 08:34

clock-img

*dotika*

pencil-img

482

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Pinkalonca, pol sva že dve takšni, ki čakata na ponedeljek...

Pa še ena, ki nestrpno čaka na ponedeljek user posted image . Samo še dvakrat spat user posted image .

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

clock-img

01.05.2010, 08:44

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

tajmi-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res mi je žal zate, držim pesti za nov boj, da ga čimprej dobiš, pridnouser posted image pa boš kmaluuser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

clock-img

01.05.2010, 08:45

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

jaz se bom v ponedeljek naročila na ns verjetno v domžale k strahovi, če ne bo prehude gužve......

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem