Evo, sava bere po delih in zdaj moram res kar sproti pisat svoje komentarje. Sicer bojo za preskočit, ker je najbrž debata že čisto drugje, ampak vseeno. Malo me pa morate brat, ko me zdaj nekaj dni ni bilo.
Skratka, testi nosečnosti. Sem jaz tudi tiste mini listke, ko se gor polulaš ali jih namočiš v urin kupila. In mi je en dan en pokazal ja, drugi dan pa ne. Sem si mislila WTF??? In grem v lekarno, povem situacijo, se una tam čudi in čudi, da kako je to možno. In mi spet hoče isto zadevo prodat, ker se kao CB ne dobi, čeprav sem ga zahtevala (meni namreč tisti izpred cca 4 let še kar kaže konkreten plus). In pol se iz ozadja oglasi druga farmacevta in tej pove, da naj vzamem nek drug test, nek lonček, ki je bolj natančen. In tisti lonček je pokazal velik in očiten plus oz. lažem: dve črtici.
Potem je bila debata o službi in ali povedat ali ne. Ena moja kolegica dela v šoli. In so imeli dve mladi učiteljici zaposleni za določen čas. In sta obe zanosili. Ena je povedala: pač, sem noseča, bom razumela, če mi pogodbe ne boste podaljšali. Druga je bila tiho in je povedala takrat, ko je praktično šla rodit in nič prej. Pogodbo so podaljšali tisti, ki je bila fer in je povedala, da je noseča, kljub temu, da so vedeli, da je eno leto ne bo.
Jaz nisem čutila nobene razlike med nobeno nosečnostjo. Tudi hrana mi je pri obeh enako pasala. Pivo bi pa tudi jaz pila... Vina pa npr. videti ne morem. Mi je premočno, ga čutim takoj, tudi ob kozarčku rdečega pri kosilu. Je bilo treba nazdravit za rd in sem zraven spila en liter vode. Moram razmislit o nabavi kakega uni-ja, čeprav mi okus ni čisto tapravi.
Zdaj grem naprej brat.