Moj zna to večkrat naredit. Ponavadi to zgleda tako, da zrihtava (oba) otroka spat, potem pa gre "na eno pijačo in bo čez eno uro nazaj". To v večini primerov pri njem pomeni 3, 4, tudi 6,7 ur in več. Jaz ga ne kličem več, ker se mi zdo brezveze. On itak ve, da sem jezna in če bom po telefonu tam kričala na njega, ne bo čisto nobenega učinka. Pri meni je edino ta fora, da ne prenesem vonja alkohola in bognedaj, da mi pride nažgan v spalnico spat. Takrat gre avtomatsko spat na kavč, zjutraj večinoma vstane normalno, ker mu druge možnosti niti ne dam. Če kaj jamra, rečem, da si je sam kriv in to je to. Se pa to zgodi parkrat na mesec. Ko se je rodil 2. otrok, ni 5 tednov šel nikamor, da je otroka pedenal, ker sem bila po CR precej boga, zdaj je pa recimo v enem mesecu šel 2x, 3x, se ne spomnim. Jaz se s tem sploh ne ubadam več, ker mi je škoda živcev, grem spat in ko pride pride. Jaz pa ponavadi grem na pijačo podnevi, ko otroka čuva on. Samo meni se ne da sedet v gostilni 5 ur in sem res kmalu nazaj. Če mu rečem, če vidi, kako sem bila hitra, pa reče, da mi ni nič rekel, naj pohitim, da sem se sama odločila, kdaj pridem...eh, škoda živcev za to, sploh če ostalo štima...