Ne, to se ne dogaja. Če se kaj zavleče, sporoči. se je že kdaj zgodilo, da se jim je teren zavlekel, pa mu je mobi crknil (ali ga je pozabil v avtu ali kaj podobnega) in ni sporočil, ampak to je ipak služba, kjer nima kaj dosti za govorit, kdaj bo konec... Na pijači s kolegi pa res še ne. (se je pa meni, da se me zaklepetala
, ali pa tolažila prijateljico - enkrat me je šel iskat in si zlomil roko na biciklu - mam še zdaj slabo vest, čeprav takrat še ni bilo mobijev (oz. jih midva nisva mela), da bi mu sporočila...
Še če gre recimo do staršev zvečer, pa najde tam kak basket na tv (mi je nimamo), mi sporoči, da bo pogledal tekmo do konca, da naj ga ne čakam
. Kar je res pozorno, sploh ker itak nisva nič zmenjena, saj ne veš, koliko časa boš klepetal pri starših (no, vsaj jaz nikoli ne vem
), samo noče da bi me skrbelo.
Hm, vsekakor ga naslednjič ne čakaj. Počakaj 15 min, pol ure, potem pa pojdi po svoje. Ko te nekajkrat ne bo doma, ko te ne bo dobil takrat, ko bi te želel, bo začel malo bolj gledat na to, kaj počne. Sama nisem nikoli čakala fantov, zato me tudi nihče ni pustil čakat - ker so vsi vedeli, da jih ne bom;)
Sama sem pa včasih bila obupna, se že dolgo trudim in se nekak izboljšujem, samo še vedno mi je hudičevo težko bit točna... Vedno je še en milijon stvari, ki jih moram naredit in to je vedno strašno težko v danem času...
Zdaj pa si zaupava in vem, da če ga ni takrat, ko sva zmenjena, potem ima hudičevo dober razlog, tako da se nikoli ne jezim, ker nimam nikoli razloga...
Skratka, ne čakaj ga!