writing-img

RE: Z majčki 2009 - 12. del

clock-img

21.04.2010, 08:03

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

zivjo!!! jaz sem ob 21,30 domov prisla...bi sla ze ob sestih iz kopra pa se je mala odlocila da morave preganjat golobe po parku....skoda da vas ni blo imeli sve se cudovito

clock-img

21.04.2010, 08:07

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

evo žabarke... klik

“Odprli bomo nove enote in gradili nove vrtce. Tudi lani je bilo toliko otrok, pa nihče, ki ga je res potreboval, ni ostal brez njega,

to pa itak pomeni da vsako prosto mesto več dajo socialno ogroženim oziroma brezposelnim, zko k je men v vrtcu rekla user posted image

Kje je pa razlaga kaj pomeni - res potreboval? Verjetno otroka ne prijaviš v vrtec kar za hec, ampak zato, ker ga potrebuješ

clock-img

21.04.2010, 08:16

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

evo žabarke... klik

“Odprli bomo nove enote in gradili nove vrtce. Tudi lani je bilo toliko otrok, pa nihče, ki ga je res potreboval, ni ostal brez njega,

to pa itak pomeni da vsako prosto mesto več dajo socialno ogroženim oziroma brezposelnim, zko k je men v vrtcu rekla user posted image

Kje je pa razlaga kaj pomeni - res potreboval? Verjetno otroka ne prijaviš v vrtec kar za hec, ampak zato, ker ga potrebuješ

v pravilniku, se mi zdi en tretji člen, da imajo prednost pri sprejemu otroci iz socialno ogroženih družin

jaz sem pa bogata in si lahko privoščim zasebno varstvo

clock-img

21.04.2010, 08:21

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobro jutro!

Seveda Majana kaj pa misliš, vse kar je nad 228 evrov na osebo na mesec, je za državo bogastvo. Najboljš da se prijaviva kot matere samohranilke, greva živet v šotor in bova zihr dobile vrtec. user posted image

Sicer pa glede  na starost, mamo prednost, ker je zihr 1000 otrok mlajših od naših.

clock-img

21.04.2010, 08:23

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jutro!

clock-img

21.04.2010, 08:37

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jutro maja

clock-img

21.04.2010, 08:42

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Seveda Majana kaj pa misliš, vse kar je nad 228 evrov na osebo na mesec, je za državo bogastvo. Najboljš da se prijaviva kot matere samohranilke, greva živet v šotor in bova zihr dobile vrtec. user posted image

Sicer pa glede  na starost, mamo prednost, ker je zihr 1000 otrok mlajših od naših.

lejkica, najboljš, pa še spremenila bom priimek v kej bolj socialno ogroženega pa bo

lahko so mlajši, samo še vedno majo lahko točne na število otrok v družini, ogroženost, ipd... ah ja

se bom preselila v NM če ne dobimo vrtca, mi je cenejše da se vozim vsak dan v službo kot da dajem 500 eur za varstvo

clock-img

21.04.2010, 08:56

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

a ni dež za danes napovedan?

u pa je res.... http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/aladin/AW00_oblpad_012.htm

od 12ih naprej bo kriza

clock-img

21.04.2010, 08:56

clock-img

lake

pencil-img

3955

Za popoldanv je dež napovedan. Dopoldan lahko prideš v Tivoli, pa na kofe. 

clock-img

21.04.2010, 09:04

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ko se tija zbudi greve v domzale....pol pa k bo dez v dobrovo

clock-img

21.04.2010, 09:13

clock-img

Anonimen

Jutro!

Midva sve že pokonci user posted image

najboljše da se oblečem in grem v službo user posted image

user posted image user posted image user posted image

KatMat user posted image user posted image user posted image  Tija verjetno že teče, ne?

majana, koliko časa se voziš do NM?

vrtec upam, da tudi mi dobimo, kljub temu, da lahko babice in dedke pokoristimo, ker v nedogled jih ne bi rada obremenljevala z varstvom vnukov(kljub temu, da jim je to v veselje)
a je čakalna lista že obljavljena?

clock-img

21.04.2010, 09:17

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Jutro!

KatMat user posted image user posted image user posted image  Tija verjetno že teče, ne?

vrtec upam, da tudi mi dobimo, kljub temu, da lahko babice in dedke pokoristimo, ker v nedogled jih ne bi rada obremenljevala z varstvom vnukov(kljub temu, da jim je to v veselje)

ne se ne hodi sama....

clock-img

21.04.2010, 09:24

clock-img

Anonimen

ne se ne hodi sama....

veš, da sem bila prepričana, da že.

meni je včasih čudno, ker U še ne hodi, ker starejši je ta čas že kar fino dirkal po dveh nogah... dokaz, da so si otroci istih staršev različniuser posted image
ampak mi paše, da uživa v vozku, da mi ga ni potrebno lovit in tekat za njim...

clock-img

21.04.2010, 09:24

clock-img

Anonimen

kateri malčki zmajčki že hodijo?
od tubby, Dudice, lananai, zoje?

clock-img

21.04.2010, 09:28

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jutro!

odvisno od gužve in voznika, 45 min do 1 h, če so zastoji pa še kakih 10 min več

čakalne liste še ni, imajo jutri komisije šele sestanek na MOL...

nam bo šivilja sigurno javila kaj in kako

clock-img

21.04.2010, 09:40

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

spali kar dobro, se mi zdi, da se je zbudil samo za jest. Me je pa zato moj zbudil ob šestih zjutraj, ker ni imel ključev od doma in ni mogel notri user posted image Sem ga še napol v spanju preklela,...ne vem, kaj je tako težko ključe s sabo vzet. Je res ena zgubljena duša.

Sem pa že pred zajtrkom smeti odnesla, ne vem, če jih ni blo ene 10 kil user posted image Tele embalaže pa bio odpadkov se tok nabere...da plenic niti ne omenjam.

Je pa že prišlo darilo za mojega za rojstni dan, sem mu sonicare ščetko kupila, tako z dvojnim držalom, tko da bo še zame user posted image Bi si že sprobala zobe umit, pa se verjetno ne spodobi, mu moram najprej dejansko dat darilo...

clock-img

21.04.2010, 09:50

clock-img

lake

pencil-img

3955

Moja tud.

Kdaj se zmenmo v Tivoliju? T. sicer še sitnar, ker noče spat.

clock-img

21.04.2010, 09:51

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Moja tud.

J. še spi

a tko k ponavad, okol 12?

clock-img

21.04.2010, 10:01

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ne se ne hodi sama....

veš, da sem bila prepričana, da že.

mal je se nesigurna vase...ce ji pa ponudim prstek pa kr tece

clock-img

21.04.2010, 10:02

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Moja tud.

J. še spi

a tko k ponavad, okol 12?

kul, pokličem, ko končava pilates user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

21.04.2010, 10:08

clock-img

lake

pencil-img

3955

ok, zmenjeno, okol 12h, jst bom najbrž že mal prej tm, če T. nebo hotla zaspat. 

clock-img

21.04.2010, 10:22

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

pufhgafuahgiosdfuahgpiasdufhgauhgapuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2010, 10:33

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

dan!
midva sva bla na kavi in na sončku user posted image ...zdej gre pa Majček spančkat jaz pa kaj pojest in kaj kosila skuhat

clock-img

21.04.2010, 10:33

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

prokleta tašča!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

21.04.2010, 10:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

pufhgafuahgiosdfuahgpiasdufhgauhgapuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vodovodarji zamočili?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem