writing-img

RE: Z majčki 2009 - 12. del

clock-img

03.05.2010, 13:28

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

bli v vrtcu...bilo grozno....upam da se kmalu navadiuser posted image

A sta bli skupaj al je bla že kej sama?

bla bla...sploh ni problem ...sam utrujena je bla pol pa tud jest ni hotla...skratka sam dretje

clock-img

03.05.2010, 13:41

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

tortica:
user posted image

JAz sem imela sicer tudi pomoč, samo drugačne vrste kot Dudi - moja pomočnica se je hotela pestvat, tako da je pol torte narejeno samo z eno roko.user posted image

bravo!!!!!čudovita!!!!!!

(a si jo zakoličla?)

kaj pa to pomeni?

tazgorn štuk zakolicis da se ti ne sesede

AHA, ne, kar eno na drugo sem položila. Se je pa malo scedilo, ker nisem uporabila kreme ampak smetano notri in je vmesno plast stopilo, ker je torta stala čez noč. Kaj čemo - na napakah se učimo.

clock-img

03.05.2010, 13:42

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

bla bla...sploh ni problem ...sam utrujena je bla pol pa tud jest ni hotla...skratka sam dretje

To pa poznam - vrtec jih na začetku fuuuuuuuuuul utrudi.

clock-img

03.05.2010, 13:43

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

To se bo hitro privadla. M je bla tut taka. Je kr zunaj pod klopco zaspala. Ene 14 dni je trajalo, da je njihov spalni ritem ujela. Važno da ji je lepo.

clock-img

03.05.2010, 13:49

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

tortica:
user posted image

JAz sem imela sicer tudi pomoč, samo drugačne vrste kot Dudi - moja pomočnica se je hotela pestvat, tako da je pol torte narejeno samo z eno roko.user posted image

bravo!!!!!čudovita!!!!!!

(a si jo zakoličla?)

kaj pa to pomeni?

tazgorn štuk zakolicis da se ti ne sesede

AHA, ne, kar eno na drugo sem položila. Se je pa malo scedilo, ker nisem uporabila kreme ampak smetano notri in je vmesno plast stopilo, ker je torta stala čez noč. Kaj čemo - na napakah se učimo.

jest zapicim ene 5 kitajskih palck ki jih odrezem (se spomnis vrtnih škarij user posted image user posted image )tako da palcka se slab centimeter pol iz torte vn gleda...to prepreci da se sesede ali prekucne pri transportu.tudi sama NE uporabim maslene kreme ampak šlag kremo

clock-img

03.05.2010, 13:50

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

To se bo hitro privadla. M je bla tut taka. Je kr zunaj pod klopco zaspala. Ene 14 dni je trajalo, da je njihov spalni ritem ujela. Važno da ji je lepo.

upam da cim prej

clock-img

03.05.2010, 14:06

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

šit šit šit...naši dojenčki že hodijo v vrtec. user posted image user posted image

sicer pa katmat - vse bomo tole glorijo dale enkrat skozi. ti danes, mi čez 4 mesece, nekatere  čez nekaj let. ni kej, otroci se morajo odcepit. enkrat. tavelik je šel v vrtec pri 3 letih. jok jok jok. zjutraj. opoldne. zvečer. to je trajalo 14 dni. danes uživa 10000 na uro. tamali gre v vrtec pri 1,3 letih. mu ni spasa. si želim, da damo to čim prej mimo. pri treh letih sploh ne bo imel pojma, da je lahko še kje drugje kot v vrtcu.

tako da kar pogumno - je pa res, da moramo mi starši biti tisti, ki želimo to izpeljat do konca in biti močni.

clock-img

03.05.2010, 14:51

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

kuham kosilo...

T. ni nikoli jokal za v vrtec res je bil tako priden,zelo rad je še danes v vrtcu in joka če ne gre user posted image ...upam da bo tako tudi pri Maju

clock-img

03.05.2010, 15:04

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

ku kuc punce!

najdli stanovanje!user posted image
80m2, drei zimmer, 1.5km od faksa! zdaj ga prenavljajo, bo fertik 1 junija user posted image 600 eur skupaj s kurjavo ipd. !!!! happy happy happy!
zdaj greva nazaj v italijo. ta vikend pa prideva spet v PO!!!

clock-img

03.05.2010, 15:21

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Ivana... super za stanovanje... Kako si pa s šefico uredila?

Katmat... vsak dan bo boljše, boš videla. Samo tempa naj se navadi lepotička...

Šivilja... še enkrat... superduper user posted image torta...

Koalček, Ledenka..
. imata za posodit kakšen vodič po New Yorku???

clock-img

03.05.2010, 15:33

clock-img

lake

pencil-img

3955

Evo preživela prvi dan službe. Klinika je definitivno prevelika user posted image , dela pa tud preveč.

T. je uživala v varstvu, pojedla več ko pri men, zaspala brez problemov, tko da bom šla jutri z lažjim srcem v službo. Pa da se pohvalim, samo enkrat sm poklicala varuško med službo, sicer je pa res da za kej več nisem mela časa.

clock-img

03.05.2010, 16:01

clock-img

eelyy

pencil-img

643

oh ja ker dan sem si privoščla en spanec zdej me pa glava boliuser posted image
katmat:upam da se čimprej navadi na vrtec,seveda je kriza ker je še majhna in nerazume vsega,je navajena nate.Jst nevem kako bom T. odvadila od sebe je čist navezan zadnič smo vozičkali in ga je ena kolegica peljala se je skos obračal kje sem in zveral.
lake:super za varuško..a to pride mirkat ktebi na dom?In koliko plačujete?

clock-img

03.05.2010, 16:02

clock-img

eelyy

pencil-img

643

šivilja:lepa torticauser posted image user posted image sem pozabla pohvalit

clock-img

03.05.2010, 16:22

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

ku kuc punce!

najdli stanovanje!user posted image
80m2, drei zimmer, 1.5km od faksa! zdaj ga prenavljajo, bo fertik 1 junija user posted image 600 eur skupaj s kurjavo ipd. !!!! happy happy happy!
zdaj greva nazaj v italijo. ta vikend pa prideva spet v PO!!!

Oooooo super! user posted image user posted image  Kako je D? A ji je všeč pri gospe tašči?

clock-img

03.05.2010, 16:29

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

petrazg - koliko časa bosta v NYC ?

drugače pa sem takole vodila naše''goste'':

- prvi dan: ogled Kipa svobode in Ellis Island. To je skoraj celodneven izlet. Ker se nahaja v downtownu smo si ogledali še wall street, pa ground zero, nasproti je ena cerkev kamor so vozili prve ranjence po 11.sept - je kar patetično a čustveno.

- drugi dan: sprehod od grand centrala, po Peti aveniji, kjer je cel kup takšnih in drugačnih trgovinic, od NBA, Disney shopa, Prade, Nike, Trump towerja, in še in še....do centralnega parka. Tam lahko najameš kočijo in te peljejo po centralnem parku.

- tretji dan: times square. spet cel kup trgovinic, ogled Madame Toussad, .....

- zvečer so nekateri šli na kakšno košarkašno tekmo NBA, ali pa v gledališče na broadway.

- SOHO - zame čudovit predel. čisto drugačen od tipičnega NY. majhne trgovinice, kaviči z majhnimi mizicami, poleg tega pa imaš največ možnosti da srečaš kakšno celebrity.

- muzeji: ob petkih je bil prost vstop v MOMA. Pa american museum of natural history je tudi vreden ogleda.

sicer pa predlagam da gresta na turistični avtobus. bosta vse videla v nekaj urah. pa vožnja okoli manhatna z ladjico je tudi romantična.user posted image

lahko si ogledaš tudi naš blog, tam je še velikoooo več stvari.

clock-img

03.05.2010, 16:42

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

aja, glede vodiča ti pa nisem odgovorila. imam enega starega. ampak ti garantiram da ga ne rabiš. v vsakem hotelu, na letališču, na grand centralu imaš brezplačnih vodičov kolikor hočeš. tam imaš vse glavne znamenitosti, naslove, kako do njih prideti...itnd...no edino če bi rada kaj ekstra posebnega...user posted image

clock-img

03.05.2010, 17:01

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Tko sem šla še po mobi na servis user posted image
Mala dva se lepo igrata...men se pa čisto nič ne da...

clock-img

03.05.2010, 17:55

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

dudica lucky you - naša dva se takoj sklofata. oba sta tako borbena, kakor da bi jima šlo za preživetjeuser posted image

clock-img

03.05.2010, 18:02

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

včasih je tud pr nas tako user posted image

clock-img

03.05.2010, 18:03

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

zdaj pa tole gledam

http://www.superge.si/html/svn/7672175-AA.shtml

pa ne vem a bo številka 20 okej al ne user posted image

clock-img

03.05.2010, 18:16

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

zdaj pa tole gledam

naš M. ima zdaj 20, po moje mu bo še kak mesec ok, potem pa ne več

je pa ravnokar prekoračil 1,5 m user posted image user posted image user posted image ponovit pa noče user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

03.05.2010, 18:27

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

že cel dan mi gredo po glavi vaše torte. krasne ste naredile !!! svaka čast !user posted image

clock-img

03.05.2010, 18:28

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

ooooo ledenka !!! krasno !!user posted image user posted image

clock-img

03.05.2010, 18:30

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

zdaj pa tole gledam

nimam pojma. včasih so kakšne številke kar velike. zadnjič sem mu 22 gor dala, je bil cel čoln. čist prevelike. po drugi strani pa ima doma ene tudi 22 so mu pa čisto malo prevelikeuser posted image

clock-img

03.05.2010, 18:35

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

petrazg - koliko časa bosta v NYC ?

drugače pa sem takole vodila naše''goste'':

- prvi dan: ogled Kipa svobode in Ellis Island. To je skoraj celodneven izlet. Ker se nahaja v downtownu smo si ogledali še wall street, pa ground zero, nasproti je ena cerkev kamor so vozili prve ranjence po 11.sept - je kar patetično a čustveno.

- drugi dan: sprehod od grand centrala, po Peti aveniji, kjer je cel kup takšnih in drugačnih trgovinic, od NBA, Disney shopa, Prade, Nike, Trump towerja, in še in še....do centralnega parka. Tam lahko najameš kočijo in te peljejo po centralnem parku.

- tretji dan: times square. spet cel kup trgovinic, ogled Madame Toussad, .....

- zvečer so nekateri šli na kakšno košarkašno tekmo NBA, ali pa v gledališče na broadway.

- SOHO - zame čudovit predel. čisto drugačen od tipičnega NY. majhne trgovinice, kaviči z majhnimi mizicami, poleg tega pa imaš največ možnosti da srečaš kakšno celebrity.

- muzeji: ob petkih je bil prost vstop v MOMA. Pa american museum of natural history je tudi vreden ogleda.

sicer pa predlagam da gresta na turistični avtobus. bosta vse videla v nekaj urah. pa vožnja okoli manhatna z ladjico je tudi romantična.user posted image

lahko si ogledaš tudi naš blog, tam je še velikoooo več stvari.

če ni gužve, pojdita zvečer na Empire State Building, meni je tam fenomenalen razgled. Pa must je ogled trgovine Manola Blahnika, sicer sam od zunaj user posted image in seveda Tiffany's... pa Macy's. Če nimata dovolj časa, da bi šla z ladjico do kipa svobode, pojdita samo a sprehod po tistem koncu, potem pa China Town, Little Italy, Soho in Village - z dobrimi čevlji se da vse prepešačit. pa čez Brooklinski most.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem