writing-img

RE: Z majčki 2009 - 12. del

clock-img

04.05.2010, 08:42

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

a ni zanimivo, če hodiš v službo in imaš en teden dopusta, ti je to skoraj cela večnost. če si pa 15 mesecev doma, ti je pa en teden pljunk v morjeuser posted image

clock-img

04.05.2010, 08:43

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek
a ni zanimivo, če hodiš v službo in imaš en teden dopusta, ti je to skoraj cela večnost. če si pa 15 mesecev doma, ti je pa en teden pljunk v morjeuser posted image

user posted image

clock-img

04.05.2010, 08:45

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

jutro

vreme za ležat in spat user posted image
spali odlično do mal čet 7h user posted image

clock-img

04.05.2010, 08:48

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.05.2010, 09:08

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Jutrček...

Spali ok, spet spimo... user posted image

Koalček, pa ti si prava enciklopedija...thx...

clock-img

04.05.2010, 09:36

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

petrazg - imam cel kup literature. Kdaj in kje se dobiva ?user posted image

clock-img

04.05.2010, 09:46

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Koalček... kar povej... se ti prilagodim...user posted image

clock-img

04.05.2010, 09:57

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

ob 11 pred Mercatorjem v Šiški?

clock-img

04.05.2010, 10:01

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

A danes? Lahko samo bolj ob 11.30, ker moj prins ponavadi spi do 10.30, potem morava pa še jest...

clock-img

04.05.2010, 10:04

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

ok. midva morava itak v trgovino. če bosta kaj prej, me pa pokliči. bom tam. user posted image

clock-img

04.05.2010, 10:54

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

tko, pupo spi, jst grem pa lahko v miru kopalnico pucat. No, najprej malo počijem (od česa že?), potem pa v akcijo. 

clock-img

04.05.2010, 11:56

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

V soboto ob 16h imam taperwer če bi katero kaj zanimalo!

clock-img

04.05.2010, 13:08

clock-img

eelyy

pencil-img

643

vreme je res katasrofa T. tok siten ker je zaspan in noče spati user posted image sem ga komaj uspavala.

kje bi se dalo nabaviti te vodne sesalce? 

clock-img

04.05.2010, 13:24

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

evo mene....sama doma....tija v vrtcu,danes je blo mal boljs...po zajtrku sem odsla baje da je blo vse ok,tudi jedla je ok...pol je blo pa navrsti spanje....oooommmgggg....se dobr da sem bla glih tam,pa sm sla kr notr mal posnofat k sm mela slab obcutek in tamala tok jokala da je komi sapo lovila....lubika moja ...pol sm jo pa jest uspavala zdej pa spi....

clock-img

04.05.2010, 13:28

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image sej bo se bo navadla.

clock-img

04.05.2010, 13:29

clock-img

petra a

pencil-img

2070

user posted image , sem mobi doma pozabla, pol pa se nisem dobila z petro zg, pa še koalčko bi vidlauser posted image

flaška-se ti zdi da mam energijeuser posted image poglej kakšne poste sem napisalauser posted image user posted image

clock-img

04.05.2010, 13:32

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

user posted image , sem mobi doma pozabla, pol pa se nisem dobila z petro zg, pa še koalčko bi vidlauser posted image

flaška-se ti zdi da mam energijeuser posted image poglej kakšne poste sem napisalauser posted image user posted image

na info pult bi šla, pa rekla, da si ju izgubila user posted image

clock-img

04.05.2010, 13:34

clock-img

petra a

pencil-img

2070

majaja, k pa nisem vedla da sta tamuser posted image

clock-img

04.05.2010, 13:38

clock-img

petra a

pencil-img

2070

oh, sam še 14 dni, pol pa na šihtuser posted image

clock-img

04.05.2010, 13:50

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.05.2010, 13:50

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

A lahko kje vidim, kašne so vremenske napovedi za junij (vsaj kar se cca temperatur tiče) user posted image  Drugače bom bila primorana pisat na SMS vedeževanje.

clock-img

04.05.2010, 13:51

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image

meni se to zdi bolj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.05.2010, 14:07

clock-img

Rebeka_

pencil-img

73

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

evo mene....sama doma....tija v vrtcu,danes je blo mal boljs...po zajtrku sem odsla baje da je blo vse ok,tudi jedla je ok...pol je blo pa navrsti spanje....oooommmgggg....se dobr da sem bla glih tam,pa sm sla kr notr mal posnofat k sm mela slab obcutek in tamala tok jokala da je komi sapo lovila....lubika moja ...pol sm jo pa jest uspavala zdej pa spi....

Ja, tako hudo je pustit te male lubike v vrtcu... Moja pupika je že tretji teden v vrtcu, jaz pa delam od 28. aprila. Danes je bil prvi dan, ko zjutraj ni zajokala, do sedaj je vedno začela jokat, ampak ko sem zaprla vrata igralnice je že nehala, tako da sem šla lažje duše v službo. V prvih dneh pa sem bila zmenjena z vzgojiteljicami, da bi me v primeru takega joka, ko se je ne bi dalo potolažit, poklicale. In res so me en dan klicale ko je bil čas za spanje. Namreč, ko sva ukinjale dojenje kakšen mesec nazaj, sem jo na spanje lahko pripravila samo z dudo. In so dudo izgubili na sprehodu, potem pa se je drla na vse grlo ker ni bilo dudice! user posted image  So me poklicale, sem šla tja in je bil problem rešen. Zdaj vedno dam rezervno dudo zjutraj ko jo pripeljem! So pa me že ob prvem sestanku opozorile na to, da naj nikar ne hodim nazaj ko jo zjutraj oddam, da večina otrok neha jokat takoj. In res pikica joka samo kakih 10 sekund in je v redu. Ko sem hodila z malo na uvajanje je nek fantek jokal in jokal in jokal, pa so ga tolažile, ga pestvale, se igrale z njem, on pa je kar jokal. In sem vprašala kaj je z njem da tako joka - ja, mamica je kar nekaj časa hodila nazaj v igralnico in baje je zato zdaj vse težje.
Ufa, skratka, moja miška uživa v vrtcu, ne joka, se dobro počuti in tudi domov hodi izredno dobre volje! user posted image  Bom pa videla kako bo jutri, ali bo še kaj pojokala zjutraj ali ne. Mame smo tako narejene, da vrtec veliko težje sprejmemo kot naši otročki, ker nas skozi skrbi kako se ima, ali joka, ali je žalosten,... Največkrat pa se imajo v vrtcu prav lepo.

Tako da drage moje - kar pogumno z uvajanjem!

clock-img

04.05.2010, 14:52

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

sej vem da moram kr preslisat ampak mi srce ni pustilo da bi jo pustila,se posebi ker je tako mocno hlastala za zrakom...mogoce 4-5 dan....drugi oz 1 spanje pa se ni ne zdi tako narobe

maja
aja...junij...pardon....se mi zdi da tok dalec pa se bog ne ve kaj bo zakuhaluser posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 4.5.2010 14:53:50 >

clock-img

04.05.2010, 14:58

clock-img

Rebeka_

pencil-img

73

Joj, nisem prebrala, da je prvič spala v vrtcu! Ja, ja, te razumem in čisto nič ne obsojam, da ne boš mislila, se je meni vsak dan posebej strgal srček ko je pojokala zjutraj, to so res težke psihične preizkušnje.

Amapk boš videla - vsak dan je lažje, tako za otroka kot zate, čeprav priznam - mene še vedno stiska zjutraj (ne pa več tako zelo zelo zelo kot prve dni) in čez dan milijonkrat pomislim na malo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem