writing-img

RE: Z majčki 2009 - 12. del

clock-img

08.05.2010, 23:03

clock-img

majana79

pencil-img

8822

dež sux

dudi
, kako je M. ritka??

clock-img

09.05.2010, 00:26

clock-img

petra a

pencil-img

2070

uh, preveč, se mi ne da brati za nazaj

petra zg-čestitke Lukcu za nazaj za prvo svečko user posted image , nisem bla nič gor

in seveda čestitke vsem majčkom, ki so že praznovaliuser posted image

k.tja-ne sprašuj, ne bom fertik v pon., sem 2 dni u luft gledala, sem preč od uvajanja al od misli, da bom morala na šihtuser posted image

clock-img

09.05.2010, 07:10

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

dobro jutro,

uh smo spaliuser posted image

Leela - user posted image user posted image . pa velik koš zdravja. a ste kaj bolje ?

dudica - kako vaša ritka ?

flaška - kako vaše kakanje ?

petrazg - ti kar tvojemu povej, da greš v središče, svetovno mesto šopingiranja. greh bo, če vsaj en dan ne zapravljaš. to je filing big appla. znamenitost. če ne mu pa predvajaj eno serijo Sexa v mestu. Bo videl s kakšnimi vrečkami se hodi iz trgovin. sicer pa držim pesti, da tale vulkanski oblak spet ne pride do naših krajev. to je katastrofa za letalski promet. zdaj bo baje šel do Španije.

petra a - a ti tudi jutri štartaš ?

šivilja - naš se tudi začne dret ko grem iz sobe. ampak ne šlivim. dve minuti se dere, potem pa vriska, na koncu zaspi. upam, da je samo fazauser posted image

clock-img

09.05.2010, 07:49

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Sonček, sonček, sonček, sonček, sonček (samo za koliko časa)

Koala.ček - naša se dere v spanju, ne preden zaspi - po calpolu je bilo OK, tako da očitno jo res nekaj boli

clock-img

09.05.2010, 07:52

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobro jutro!

SONČEK!!!!!

Nisem si mislna da bom kdaj to rekla, ampak telebajski so zakon. Gleda k prbita in pleše zraven.

clock-img

09.05.2010, 08:00

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro user posted image

izlet uspel, M. je bil super priden, samo jedel je bolj malo. pa ni panike, ma rezervo user posted image

leela user posted image user posted image user posted image

sonček je, če bo ostal, bomo morda šli v zoo. bomo videli user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

09.05.2010, 08:08

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Jutro...SOOOOONČEK user posted image user posted image user posted image ...ugotavljamo al gremo dinozavre gledat al v koper...

Majeva ritka potem zjutraj čist lepauser posted image user posted image

clock-img

09.05.2010, 08:09

clock-img

majana79

pencil-img

8822

jutro!

spali nekako... je šel šele ob 4 k nama, napredek

ja sonček je, baje bo danes cel dan

evo, otrok je že tečen

kdo mu je pa kriv da se ob 6 zbuja?! user posted image user posted image

clock-img

09.05.2010, 08:11

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

grem dat perilo prat... in še mal v posteljo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

09.05.2010, 08:13

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jutro!

smo pozajtrkovali,zdej gledamo risanke, potem pa na izlet- Miramare.

clock-img

09.05.2010, 08:17

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Ja mi pa najbrž dinozavre gledat 

clock-img

09.05.2010, 08:18

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

user posted image Konec meseca gremo na morje. Pa ne vem, a moram za H kake sandale kupit? sploh si ne predstavljam, kakšne oz. kje naj jih dobim?Torej,v kaj boste ve imele obute tamale na morju?

< Sporočilo je popravil Tanja_ -- 9.5.2010 8:19:04 >

clock-img

09.05.2010, 08:27

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Maj ima crocse in kupila mu bom ene sandalčke tko da so spredaj zaprti prstki.

clock-img

09.05.2010, 08:27

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

mi gremo tudi na morje. mogoče celo zaplavat.

poletni čevlji - tevice in crosciceuser posted image  , pa veliko bose nogeuser posted image

clock-img

09.05.2010, 08:30

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

mi gremo tudi na morje. mogoče celo zaplavat.

poletni čevlji - tevice in crosciceuser posted image  , pa veliko bose nogeuser posted image

Teva imaš najbrž za tavečjega?A za tamalega pa Crocs?Kje naj jih pa kupim?

clock-img

09.05.2010, 08:30

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

spali malo bolje. Ko se po dobri uri spanja nikakor ni hotel potolažit, sem mu dala mal calpola in očitno je pomagalo. Pa še zjutraj je potegnil skoraj do osmih user posted image user posted image

Zdej mam pa še malce frej, potem pa v akcijo. Morava v leclerca po paradižnike (če majo tam kaj manj zelene kot v mečkatorju pa šparu) pa kruh, pol pa na vikend pripravit vse za rojstni dan. Baje bova lupilca krompirja. Kje vedno mene najdejo za touser posted image . Jih nisem mogla prepričat, da delat krompir za 20 in več ljudi pač ni ok.

aja, pa vesel dan evrope! user posted image

clock-img

09.05.2010, 09:19

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Ojla!
Kako je lepoooo zunaj!!! Čudovit sonček!

Kakanje- včeraj je kar trikrat kakaluser posted image No, samo da se je odprlouser posted image

Leela, kako ste kaj vi? user posted image user posted image

clock-img

09.05.2010, 09:20

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Poletna obutev- letos crocs, lani odprti sandalčki na ježke.

clock-img

09.05.2010, 09:32

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ziv zau

da vam mal porocam,ker nekje se morm skašljat....upala sem da se bodo te krvavitve ustavile ker v petek ni blo tok grozno...evo danes pa že krvavim na litre in grem zdele na kc...drzite pesti jaz sem cisto prestrasenauser posted image user posted image

clock-img

09.05.2010, 09:33

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

user posted image Konec meseca gremo na morje. Pa ne vem, a moram za H kake sandale kupit? sploh si ne predstavljam, kakšne oz. kje naj jih dobim?Torej,v kaj boste ve imele obute tamale na morju?

jaz sem ji kupila cevljcke v pikapolonici...se kot supergice ampak samo iz mrezice in podplat ima cel v gumi da lahko hodi po kamnjckih in so tudi za v vodo

clock-img

09.05.2010, 09:37

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ziv zau

da vam mal porocam,ker nekje se morm skašljat....upala sem da se bodo te krvavitve ustavile ker v petek ni blo tok grozno...evo danes pa že krvavim na litre in grem zdele na kc...drzite pesti jaz sem cisto prestrasenauser posted image user posted image

Kati, pejt čim prej! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak tokrat zares!!! user posted image

clock-img

09.05.2010, 09:46

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

kati dobro opravi,upam da ni kaj hujšega user posted image

clock-img

09.05.2010, 10:03

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
ziv zau

Katmat dej pejt se že pokazat!!!! Sej bo vse vredu, držim pesti zate! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.05.2010, 10:06

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Zdej pa punce, izprsite se. Moška poslovna obleka. Strogo poslovna in malo bolj free. Pa taka da ne bo vseh 5dni v tednu popolnoma enak izgled (alla samo zamenjana srajca). Imate ideje za kakšne dobre stile? 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem