cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z majčki 2009 - 12. del

clock-img

09.05.2010, 10:39

clock-img

eelyy

pencil-img

643

Jutro!!

Evo danes je pa res sonček sem takoj boljše volje.Ah T. je nekaj sanjal in sem ga komaj pomirila potem je spet rabil čas da je zaspal in seveda dokler sem se še jst spravla nazaj zaspat je bla ura 5h,no vsaj potegnila sem do 10h.

Jst sem zadnič kupila cicibanke sem dala 40 eur(kar je precej drago)pa niso za na morje,se bom mogla še tam odštet(sam bo čist ene bolj obične kupila)se nebom preseravala.

Včeraj smo bili na tržnici v big beng sem šla pogledat te sesalce(vodne)in v hervy normana tko da še ramišljam katerega nej kupimuser posted image se katera spozna na te zadeve?

Papuang:
verjetno se bova mogle kar sprijazniti,da najini malčki ustajajo tokrat na noč(vem kako je če spi pri vama še 100 krat hujše,se skos obrača in brca z nogami in potem še manj spiš kot ko se zbudiš tokrat na noč,jst sem bla prepričana da bo zvečer bolj spal..pa je hudiča nekaj sanjal in v spanju grozno začel jokat in seveda dokelr sem ga pomirila in vse se je zbudil).Drugače pri nas že dva dni spi samo 1 uro na dan popudne postane zaspan pa ga zamotimo in nekako zdrži(sem mu dala uro 12-14h sem imela v mislih,on se pa kr zbudi ob 13h).Možno da je tud to vreme je bolje spal ko ni bilo cel teden tole muhasto.....
Lepo praznujte rojstni dannnn.

ktja:ah glede strank se jst nesekeram,znajo pa res dobro človeka v slabo voljo spraviti in stvar tok zakomlicirati.
katmat:uh javi se,bomo držali pesti da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nč zdej pa grem pospravljat je možek T. ven odpeljal da se lahko malo spočijem in v miru pospravim.

clock-img

09.05.2010, 11:06

clock-img

lake

pencil-img

3955

No zdej ko je pa T. vstala, se pa neki oblači user posted image .

KatMat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da te hitr poštimajo.

clock-img

09.05.2010, 11:17

clock-img

majana79

pencil-img

8822

naš je pa šele zaspal... user posted image

flaska, nimam pojma, na moške obleke se pa čist nč ne spoznam

ti bo kolegica k. zihr pomagala al pa ledenka

clock-img

09.05.2010, 11:33

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Pri nas pa bo kmalu kosilo potem pa šibamo v volčji potok user posted image

Lep dan!

clock-img

09.05.2010, 12:05

clock-img

lake

pencil-img

3955

Moj hoče pa v nek Pekel pri Borovnici, pomoje bo itak bež, tko da Majana, če si premisli te pokličem.

clock-img

09.05.2010, 12:05

clock-img

Leela

pencil-img

3101

F. je spal celo noč, dihal je tudi vredu. Iz tahujšega je ven, zdaj ga moramo samo mirkat. Hvala za pike poke user posted image

katmat user posted image user posted image user posted image

grem kuhat

clock-img

09.05.2010, 12:21

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Leela
F. je spal celo noč, dihal je tudi vredu. Iz tahujšega je ven, zdaj ga moramo samo mirkat. Hvala za pike poke user posted image

O, super. user posted image user posted image user posted image

Lake, res se je čisto pooblačilo, pa mrzlo piha. Mislim da Pekel danes ni najboljša ideja... user posted image Pa tako lepo je kazalo. mi smo bili na kosezah, je blo še kar fajn. Zdej je pa oblačno in mrzlo tako da smo šli domov. Na kosilo, njami!

clock-img

09.05.2010, 15:12

clock-img

lake

pencil-img

3955

Sva nazaj. Je bil prov fajn sonček, oblačnost se začne tm nekje pri Brezovici. Je pa res da je ale Pekel mal adrenalinski za majhne otroke, ker precej drsi, sploh za navzdol. Je pa lepo, sva pršla do druzga slapa, naprej si pa nisva upala s T. 

Zdej pa čakam da mi možiček skuha kosilo.

clock-img

09.05.2010, 16:39

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

kati user posted image user posted image user posted image

flaska, moj ma žiljon oblek, ki se razlikujejo sam v barvi. tmno modre, temno sive, svetlejše temnosive, s črtami ali brez. poživi pa vedno s srajco in kravato. pri moških poslovnih oblekah nimaš drugega... lahko so kvečjemu ponekod malce izstopajoči gumbi.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

09.05.2010, 17:56

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

mi gremo tudi na morje. mogoče celo zaplavat.

poletni čevlji - tevice in crosciceuser posted image  , pa veliko bose nogeuser posted image

Teva imaš najbrž za tavečjega?A za tamalega pa Crocs?Kje naj jih pa kupim?

za oba imam tevice in croscice.

le da so za tavelikega spredaj malo bolj zaprte: nekaj podobnega: http://www.superge.si/html/svn/7659328-AA.shtml

croscice sem kupila tukaj: http://www.crocs-socks.si/main.php?com=izdelekPodrobno&task=izdelekPodrobno&izdelek=265

clock-img

09.05.2010, 17:56

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

jap

clock-img

09.05.2010, 17:57

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

flaska, moj ma žiljon oblek, ki se razlikujejo sam v barvi. tmno modre, temno sive, svetlejše temnosive, s črtami ali brez. poživi pa vedno s srajco in kravato. pri moških poslovnih oblekah nimaš drugega... lahko so kvečjemu ponekod malce izstopajoči gumbi.

enakouser posted image

ne mara nekih talentiranih, pa svetlečih kot šovboy....klasika rula. včeraj sem mu kupila tole: http://www.clecle.si/index.asp?tn=productview&pid=95754

clock-img

09.05.2010, 17:59

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

jojjjjj katmat - držim pesti. upam, da si že doma in da je vse ok !!!!user posted image

clock-img

09.05.2010, 18:13

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

enako
ne mara nekih talentiranih, pa svetlečih kot šovboy....klasika rula. včeraj sem mu kupila tole: http://www.clecle.si/index.asp?tn=productview&pid=95754

ja, saj. drugače niti ne more izgledatuser posted image Bo treba mal več oblek kupit... še druge barve. da bo vsaj zgledal da se vsak dan preoblečeuser posted image

jojjjjj katmat - držim pesti. upam, da si že doma in da je vse ok !!!!user posted image

tudi jazuser posted image

clock-img

09.05.2010, 18:34

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

katiiii!!!

Smo si ogledali dinozavre user posted image user posted image user posted image super je blo...sonček in lepo res smo se na sprehodili...no skor preveč ker ma T. žulj na peti user posted image
Ustavili smo se še po tortice user posted image in je dan popoln user posted image

clock-img

09.05.2010, 18:49

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Flaska... na clecle imaš zdajle full ugodne Murine obleke. Drugače pa pri nas velja samo klasika...

Dudi... so fini , a ne?

KatMat?????

clock-img

09.05.2010, 18:54

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Mi smo tudi nazaj. Smo bili v Trstu, šli peš do Miramare-8 km tja in nazaj. Potem pa v Dutovlje na kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image Zdej bom pa počila tolk sem sita.

flaska moj ima- eno temno sivo obleko, eno temno sivo z rjavimi črtami, eno svetlo sivo s temnimi črtami, pa poletne svetle. Potem pa kombinira različne srajce in kravate.Pri moški obleki res ne moreš bit ravno izviren, ker so itak vse variacije na isto temo. Kupuje pa samo italijanske obleke.

clock-img

09.05.2010, 19:32

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

petrazg res so zanimivi,sploh za otroke ane...samo tam ko so se oglašali zvoki donozavrov je malo čudno gledal user posted image drugače pa full užival...aja sploh potem na igralih user posted image

clock-img

09.05.2010, 20:51

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

ojla pupike!!..
sem vas končno pršla mal počekirat...user posted image

tamala je tolk živahna in dnevi so lepi, več al manj...tko da smo polno okupiraniuser posted image

kati upam da si vredu...

v četrtek grem v london mal pohajkovat s kolegico,.. in me je tolk strah bit proč od taje,.. sploh nevem kaj mi jeuser posted image ..
no sej ta pepel butast nam mogoče prekriža načrte, upam da ne....

zdej grem pod tuš in crknjena sem...
si ne sledimuser posted image

clock-img

09.05.2010, 21:08

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

o zojka...kako gospa T? A se kmal selite? Kdaj boš fraj za kofe?

clock-img

09.05.2010, 21:14

clock-img

Anonimen

no, tako na hitro se vam oglasim... je jutri že ponedeljek? prehitro, prehitro se vse vrti...
danes sem si vzela slabo urico zase... sem dirjala po gozdnih potkah in poslušala potok... upam, da se mi ni kakšen klop pridružil.

mali mali se je začel upirati večernemu spanju... celo uro in pol!user posted image  pa kako naj mu dopovem, da je zanj in zame bolje, da čimprej zaspi???

KatMat??? kako je bilo? upam, da si zdaj okej! user posted image user posted image user posted image

Leela, super za F.a! da se ne ponovi: user posted image user posted image user posted image
grem v mižalčke. utrujena.

lahko noč!

clock-img

09.05.2010, 21:19

clock-img

petra a

pencil-img

2070

koala-drug teden v torek štartam

clock-img

09.05.2010, 21:27

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Zoja, ti si pa faca!user posted image A grem lahko jaz namesto tebe v London, bom brez težav brez otrokuser posted image

Hvala za nasvete glede oblek. Izbirat pa ravno ne more kje jih kupi ker rabi največjo številko... Italijani takih cifer sploh ne poznajo. user posted image Mah, celo premoženje gre zaradi tega ker ima nadstandardne mereuser posted image Izbira pri nas je pa kar slaba...

clock-img

09.05.2010, 22:38

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

kati? user posted image  upam, da je vse ok!!!

naporen dan... popoldan je M. uspel past s postelje nazaj na hrbet in glavo, k sreči ni zgledalo, da bi bilo kaj narobe. se vsede na rob postelje in jasno zleti dol. potem pa je seveda pol ure jokal, ker ga je bolelo. in hotel bit v naročju, tako da sem kosilo končala z eno roko.

tako, še 3 dni svobode... potem pa delat user posted image user posted image user posted image  bom kar v četrtek začela, da bo kratek teden user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

10.05.2010, 07:19

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Zoja, ti si pa faca!user posted image A grem lahko jaz namesto tebe v London, bom brez težav brez otrokuser posted image

Hvala za nasvete glede oblek. Izbirat pa ravno ne more kje jih kupi ker rabi največjo številko... Italijani takih cifer sploh ne poznajo. user posted image Mah, celo premoženje gre zaradi tega ker ima nadstandardne mereuser posted image Izbira pri nas je pa kar slaba...

Moj ima pa srečo, ker je točno št. 48 - karkoli v tej številki, mu stoji kot ulito. Sem bila enkrat v nemčiji v eni trgovini za moške obleke - eno nadsrtopje srajc in kravat, eno nadstropje normalnih oblek - potem pa po eno nadstropje za majhne, eno za velike in eno za "močnejše" - tam pa ni da ni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem