writing-img

RE: Z majčki 2009 - 12. del

clock-img

12.04.2010, 08:03

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ktja, upam da boš imela danes vredu danuser posted image

Pa tvoj naj se tudi izboljša

clock-img

12.04.2010, 08:14

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Ktja, upam da boš imela danes vredu danuser posted image

Pa tvoj naj se tudi izboljša

hvala user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.04.2010, 08:24

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jutro!

flaska ne bit žalostna....user posted image

Kakšno vremeuser posted image Pa neki me po grlu praska...Pa pospravit bi mogla, pa učit se...Eh, najbolš da se v kot usedem, pa počakam, da me mine.

clock-img

12.04.2010, 08:24

clock-img

lake

pencil-img

3955

Flaška Upam da boš zrihtala, kar koli je narobe. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.04.2010, 08:31

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Flaška Upam da boš zrihtala, kar koli je narobe. user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image

clock-img

12.04.2010, 08:35

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

user posted image user posted image Flaška user posted image user posted image

ajetam...pol hodite z mojo pejatlco in njenim sinčkom na plavanje

mi smo spali super...od sedmih do petih in pol spet do sedmih.

Aja...jutro...naj bo dan lep!

clock-img

12.04.2010, 08:44

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

tih deževen danuser posted image .....

clock-img

12.04.2010, 08:54

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Dobro jutro!
Flaska, sej bo, drži se! user posted image
k.tja, srečno danes in naj čim prej mine!

Za ostale pa - čim lepši dan. Pri nas pada dež. user posted image

clock-img

12.04.2010, 08:59

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

du ju nid a hag?user posted image

user posted image

clock-img

12.04.2010, 09:10

clock-img

lake

pencil-img

3955

Zaprem oči, potujem daleč stran.... user posted image

Lananai Zakaj pa maš podaljšano porodniško? Sm ferbec.

clock-img

12.04.2010, 09:13

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Pri nas se prebija sonce.

clock-img

12.04.2010, 09:19

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

du ju nid a hag?user posted image

user posted image

oh kje pa. no, mogoče rabim kakšno hišno pomočnico. ampak ni panike.

mi paše tišina. mulček spi. kar zunaj na balkonu. user posted image

clock-img

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Pri nas se prebija sonce.

ma kje alora pa ti žviš ? pri nas ga ne bo, glede na trenutno vreme, še pol letauser posted image

clock-img

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro user posted image

flaska user posted image

tubby user posted image user posted image user posted image čestitam za Mjeve prve korake!

naš M. pa je danes spal non-stop do ene pol petih user posted image sicer sva potem ob 6h noska pucala, pa ob 7h previjala... ampak tako se da držat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

spali kar ok, če ne bi smetarji že ob sedmih ropotali na veliko, bi verjetno še kaj potegnili, tko pa...je pa danes neki sitkan, se noče sam igrat...če pa z njim sedim, je pa ok. Hudiček mali user posted image  

Sem mislila, da bo danes kaj lepše vreme, tko pa...sem pa zdej tri dni praktično sama doma, bo moj delal cele dneve, se že psihično pripravljam, jaoooo...upam, da bo mela mami kaj časa, da ga vzame, da se mi ne zmeša od mama mama mama mama mama user posted image

K.tja, čim bolj uspešen prvi dan, jst grem pa jutri pogledat malo u službo, ker grem že itak do P, pa bom potegnila še do službe.

Flaška user posted image  Če rabiš sprostitev, se lahko tudi pri meni oglasiš, se bojo mulci igral. Alkohola imamo pa dovoljuser posted image

clock-img

12.04.2010, 09:22

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

jutro,

spali kar ok, če ne bi smetarji že ob sedmih ropotali na veliko, bi verjetno še kaj potegnili, tko pa...je pa danes neki sitkan, se noče sam igrat...če pa z njim sedim, je pa ok. Hudiček mali user posted image  

Sem mislila, da bo danes kaj lepše vreme, tko pa...sem pa zdej tri dni praktično sama doma, bo moj delal cele dneve, se že psihično pripravljam, jaoooo...upam, da bo mela mami kaj časa, da ga vzame, da se mi ne zmeša od mama mama mama mama mama user posted image

K.tja, čim bolj uspešen prvi dan, jst grem pa jutri pogledat malo u službo, ker grem že itak do P, pa bom potegnila še do službe.

Flaška user posted image  Če rabiš sprostitev, se lahko tudi pri meni oglasiš, se bojo mulci igral. Alkohola imamo pa dovoljuser posted image

Sem pa ravno jaz hotela tebi predlagat, da če vama bo dolgčas, lahko prideta kaj na obisk. Če ti ga rata pa mami dat, je pa še bolje, imaš vsaj malo miru!user posted image

clock-img

12.04.2010, 09:29

clock-img

lananai

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Lananai Zakaj pa maš podaljšano porodniško? Sm ferbec.

Ker sva bile s Tiso nekaj po bolnicah zaradi ene bakterije. Ji še vedno kri kontrolirajo, ker še ni OK. Saj drugače ji nič ne fali, samo se bojijo, da bi mogoče v vrtcu spet kaj fasala in bi bilo treba spet v bolnico. Imava vsak mesec kontrolo in se izboljšuje. Še par mesecev pa najbrž bo. Ne vejo pa, če je njena okužba z bakterijo posledica slabe krvi ali je slaba kri posledica okužbe.
Tebi so tudi podaljšali, ane? Zakaj pa tebi?

clock-img

12.04.2010, 09:37

clock-img

lake

pencil-img

3955

Ne men so zavrnili. Sm pa vložila ker sva hodile v razvojno zaradi asimetrije, in pa predvsem zaradi prenizke teže, ampak očitno jim to ni dovolj. 

clock-img

12.04.2010, 09:41

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Sej včasih ne razumeš, kake kriterije majo... Kam so pa poslali za Tajo? Nam so poslali v MB. Najbrž majo več komisij.

clock-img

12.04.2010, 09:47

clock-img

lake

pencil-img

3955

Pomoje v Ljubljano, tuki je pa itak loterija, odvisno komu prideš v roke. 

clock-img

12.04.2010, 09:50

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

šivilja, mogoče se pa res oglasim enkrat te dni. Vreme je itak zanič napovedano, tko da zunaj kaj veliko ne bomo hodili. Pa moj ma za cel mesec napovedan ful enga dela, tko da bo bolj malo doma.

Aja, a namerava katera na akcijo očistimo slovenijo? Jst bi ful šla, sam nimam kam mulca dat za cel dan, z njim pa ne vem, kako bi blo..

clock-img

12.04.2010, 09:55

clock-img

majana79

pencil-img

8822

mi smo misli it, pa bomo kar okol hiše mal pospravl, je dela še pa še... moj bo pa itak v službi user posted image

clock-img

12.04.2010, 10:00

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Majana - vćeri sem bla pa v vaših koncih - če si okrog treh slišala kakšno dretje smo bili to mi - s sestro sva peljali šest mulcev na sprehod od Čada do plezalne stene zraven Tivolskega gradu in nazaj. Jasno da sva jih s stene komaj dol dobili!
Je blo kar fejst mraz, kljub sončki ki se je kazal, ko smo se pa peljali do Čada je pa deževalo s snežinkami.

clock-img

12.04.2010, 10:02

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Evo, posesala sem. Čakam, da H. zaspi, da še po tleh pomijem, ker mi sicer nonstop roke v lavor namaka. Kaj boste kuhale danes?Nimam idej....

clock-img

12.04.2010, 10:03

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Majana - vćeri sem bla pa v vaših koncih - če si okrog treh slišala kakšno dretje smo bili to mi - s sestro sva peljali šest mulcev na sprehod od Čada do plezalne stene zraven Tivolskega gradu in nazaj. Jasno da sva jih s stene komaj dol dobili!
Je blo kar fejst mraz, kljub sončki ki se je kazal, ko smo se pa peljali do Čada je pa deževalo s snežinkami.

user posted image sploh ne registriram kej posebej dretja, če bi poklicala bi ti pa sigurno pomahala

zdej še lahko, ker ni listja user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem