writing-img

RE: Z majčki 2009 - 12. del

clock-img

14.04.2010, 22:18

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

maja, dej, sej maš veliko hišo, eno sobo boš pa že našla za njiju

ledenka, ni panike, samo nisem potem nobene druge barve našla... tut za J. sem iskala določene stvari pa jih je očitno tut tam zmanjkalo user posted image

Verjameš al ne, da imamo samo 3 sobe...eno spalnico (včasih bi prav prišla še ena, ker moj smrči), eno otroško in kabinet. No pa kopalnici, sam tja ju pa ne bom dala. Mal srca pa še imam user posted image

ja hudiča, boš pa dnevno pregradila, k je čist preveč velika user posted image

clock-img

14.04.2010, 22:19

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

majana, hvala za klic user posted image je to velikost težko dobit user posted image hehe, viš, bilahk J. bil z M. v varstvu user posted image

Tanja user posted image a se boste kmalu lotli dela?user posted image

koalči, 10 km je 10 km user posted image

Moj pravi, da delamo kot da jih bomo imeli milijon, ampak naredili bomo pa samo še enegauser posted image Kaj pa vem-drugo leto tak čas bi se lotili?Malo me žre zaradi službe, ker bom na nek način vezana. Upam, da šefica ne pričakuje, da ne bom imela še kakegauser posted image

Aja, zakaj te skrbi za Dunaj?Mi gremo tudi iz tam na dopust letos. Gremo en dan prej, prespimo v hotelu blizu letališča, naslednji dan pa let. Me bolj to skrbi, ker gremo s turško letalsko družbo-upam, da redno servisirajo letala.

clock-img

14.04.2010, 22:34

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Aja, zakaj te skrbi za Dunaj?Mi gremo tudi iz tam na dopust letos. Gremo en dan prej, prespimo v hotelu blizu letališča, naslednji dan pa let. Me bolj to skrbi, ker gremo s turško letalsko družbo-upam, da redno servisirajo letala.

mi bi to v enem dnevu user posted image se mi po pravici povedano ne da vozit gor, prespat, letet, priletet, prespat, vozit dol... sem našla ene varjante tud iz LJ, sam se menimo še z enimi, ki grejo vedno v en točno določen hotel, tega pa v Kompasovi ponudbi ni. mah, bomo vidli... tko ko se spravljamo zraven, bomo na konc šli za 3 dni v Umaguser posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

14.04.2010, 22:37

clock-img

lake

pencil-img

3955

Pogledala sva film.

Še enega no way nadaljnih par let, če sploh. Čez isto luknjo definitivno ne gre več ven user posted image

Farmo sm uštimala, zdej grem pa lahko spat.

Lahko noč!

clock-img

14.04.2010, 22:38

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Pogledala sva film.

Še enega no way nadaljnih par let, če sploh. Čez isto luknjo definitivno ne gre več ven user posted image

Lahko noč!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2010, 22:39

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Pogledala sva film.

Lahko noč!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image CR lahko sam priporočam user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

14.04.2010, 22:39

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Pogledala sva film.

Lahko noč!

LOL

Nočko, jst tudi grem.

clock-img

14.04.2010, 22:50

clock-img

majana79

pencil-img

8822

mah, men so luknjo itak tolk pokvarl, da mi je vseeno user posted image samo definitivno pa hočem kake mumile, kot npr. EA

tist plin ni nč, pa uno v žilo tut ne

clock-img

14.04.2010, 22:52

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

da bi šla že spat? neeee user posted image si grem pa čekane spolirat...

clock-img

14.04.2010, 22:54

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

mah, men so luknjo itak tolk pokvarl, da mi je vseeno user posted image samo definitivno pa hočem kake mumile, kot npr. EA

neki močnega torej user posted image

itak bi tud pri nas uvedla CR na izbiro...

< Sporočilo je popravil ledenka -- 14.4.2010 22:56:57 >

clock-img

14.04.2010, 22:58

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Meni jo sicer niso toliko pokvarli, ampak me je pa vseeno zatravmiralo. Se mi zdi, da obstajajo eni deli telesa, ki res ne bi smeli nikol bit predmet raznoraznih rezanj....Aja EA je pa itak zakonuser posted image user posted image

clock-img

14.04.2010, 23:02

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

meni so jo tudi v prvo user posted image  v drugo je pa kr letelo vn...se vedi lenoritis za keglove vaje po prvem porodu user posted image

ja...HB za EA...čeprav ne vem kako bi blo, ker nisem čutila, ko sem se odpirala do 10cm user posted image . Pol me je pa strah ratalo in sem jo vzela. Hmm...bog si ga vedi, če je sploh prijela. V prvo pa ne vem, če bi preživela brez nje...11 ur.

Se morm it še umit in pol spat.

clock-img

14.04.2010, 23:05

clock-img

majana79

pencil-img

8822

pejte spat user posted image   k če ne se bo debata preveč razvila user posted image

nočko!

clock-img

14.04.2010, 23:09

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ekola, sem nazaj

clock-img

14.04.2010, 23:14

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

a ste vse pobegnile? user posted image

majana, trenutno testiram tele kremice od Sophyto, paso pravfajn. ok, mega omegas mi je prvih par dni ful pasala, zdaj pa se mi zdi, da je preveč mastna. ampak naza četku jo je koža kar pila. moram še normalising sprobat user posted image za čez dan pa sem si nabavla Avene s faktorjem 20, spodaj pa bom imela serum - še tud ne vem, katerega. imam tester od Essential care, bo treba sprobat, takoj ko mojo dnevno kremo porabim

< Sporočilo je popravil ledenka -- 14.4.2010 23:16:14 >

clock-img

15.04.2010, 06:57

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobro jutro!

Sm vedla da bi blo prelepo, ker je včeri tko hitr zaspala. Je že pol ure budna k čuk.

clock-img

15.04.2010, 07:33

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Meni jo sicer niso toliko pokvarli, ampak me je pa vseeno zatravmiralo. Se mi zdi, da obstajajo eni deli telesa, ki res ne bi smeli nikol bit predmet raznoraznih rezanj....Aja EA je pa itak zakonuser posted image user posted image

se strinjam!

clock-img

15.04.2010, 07:53

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

morgen,

dvakrat rodila po naravni poti. prvič z enim šivom, drugič brez šivov. tretjič - ne hvala. se mi zdi, da mi je vsak porod tako zj****** telo da je joj. čeprav mi je mož zadnjič rekel:''ah dej no, boš čez en let prišla ''sem začutila...'''user posted image

clock-img

15.04.2010, 07:56

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jutro!

Spali smo super. Tud ko je moj že ob petih zjutraj ropotal in odhajal, se ni zbudila.

ledenka, kje si pa naročila oz. dobila testerje?Jaz imam s to Clinique kremo zdej kr dobro kožo, edino ful se mi lušči ponekod. Kaj naj nardim, da se ne bo več. Sem poskusla s pilingom, pa mi samo še poslabša.

clock-img

15.04.2010, 07:57

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

lep pozdrav...jest sem bila na cartanju pri mamici par dni....je blo kr super...zdej sem pa ze doma...brala vas ne bom za nazaj...

vsem ki ze delate ali se ravno odpravljate nazaj na delovno mesto....zelim da vam cim prej mine!

clock-img

15.04.2010, 07:58

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

dudica evo, take čevlje sem si kupila http://www.brunopremi.it/site/

clock-img

15.04.2010, 07:59

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

mi bi to v enem dnevu user posted image se mi po pravici povedano ne da vozit gor, prespat, letet, priletet, prespat, vozit dol... sem našla ene varjante tud iz LJ, sam se menimo še z enimi, ki grejo vedno v en točno določen hotel, tega pa v Kompasovi ponudbi ni. mah, bomo vidli... tko ko se spravljamo zraven, bomo na konc šli za 3 dni v Umaguser posted image

tanja superuser posted image user posted image user posted image

ledenka - te čist štekamuser posted image

se bojim, da bomo mi na koncu tudi pristali v umagu. sej je čist fajn, ker imajo njegovi pavšal, ampak bi nekam dalj šla. zaenkrat računam tak dopust septembra.user posted image

clock-img

15.04.2010, 08:00

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

dudica evo, take čevlje sem si kupila http://www.brunopremi.it/site/

i like ituser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 08:04

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Tanja, lepi.

Katmat, samo da si uživalauser posted image

clock-img

15.04.2010, 08:13

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

jutro

tanja user posted image lepi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem