IZVIRNO SPOROČILO: didi5
Koliko bi pa naj spali ti pikeci pri treh tednih ali mesecu dni.
Aja - pa o kakem d-vitaminu ve to? Prvič slišim
D3 kapljice bos verjetno dobila ko bos sla prvic v posvetovalnico... ce ti bo htela dat AD3 ti jih jaz odsvetujem ker delajo krce, vprasaj pediatrinjo za samo D3 naj ti jih da...
Za hranjenje, pa imam jaz knjizico za prehrano dojenckov in je v njej cela tabela kolk je povprecje dnevnih obrokov in kolk povprecno bi naj pojedli pri katerem mesecu ...
1 mesec ---------- 6 obrokov --------- 70 - 100ml na obrok
2 meseca -------- 6 obrokov ---------100 - 130ml na obrok
3 meseci --------- 5-6 obrokov ------ 130 - 160ml na obrok
4 meseci --------- 5 obrokov --------- 160 - 200ml na obrok
5 mesecev ------- 4-5 obrokov ------ 200 - 250ml na obrok
6 mesecev ------- 4-5 obrokov ------ 200 - 250ml na obrok
7-12 mesecev --- 4 obroki ----------- 250ml na obrok
Nas je zdaj star 1 mesec in 1 teden, pa mu pripravljam mleko s 100ml vode, se pravi, ko dodam hrano, dobim ven nekje okrog 115ml

, kar je pa cist primerno za drugi mesec kao, ceprav midva ne gledava lih na tabelo ampak ga vidim kdaj mu je premalo ker pol je prava mala tecnoba

Na dan pa imava vecinoma 6 obrokov, vcasih tudi samo 5, ker celo noc prespi in imava tud po 10 ur med zadnjim vecernim obrokom in prvim jutranjim
mariborcanke - No jaz pridem spet 14.5. z mojim srckom tamalim v MB ker greva na poroko od kolegice ... Ostala bova ene 4 dni, tak da upam da bo kaj lepse vreme in da se organiziramo in da gremo koncno ka kavico in klepet
babyloverka bujenje res ni enostavno, malo lazje je ko hranis po flaski, ker se jim ni treba tolk mucit da pritece in ga lahko kar v spanju nahranis, pri dojenju pa je tezje to, ker mora dost bolj sesat in v spanju je to se tezje , jaz ti priporocam ce ne bos mogla zbudit, si pa nacrpaj pa daj po flaski kar v spanju ... Tak bi jaz nardila ...
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm