en lep pozdravček vsem skupaj...na žalost nisem imela časa, da presedim pred compom, kersem lahko samo zvečer prišla gor, pa še takrat sem padla samo v posteljo ali pa zaspala na kavču v dnevni...sem bila samohranilka z 4 otroci, kar me je prav izčrpalo, pa vidim, da se še ne bo končalo...moj je delal in bo delal cele dneve, tako da sem sama za vse...včasih grem z njim v službo, da imam potem avto, da lahko razvozim otroke, kamor pač moram...
mali simon je pravi cukerček, se mu nasmejem tolikokrat, da me že trebuh boli...ga 1,2,3 spraviš v smeh in se nasmeji prav od srca in na široko...smo še vedno brez zobekov, slini se na veliko, srbi ga, pa še vedno nič od zobkov...drugače pa bolj slabo jemo, mu damo vse za poskusit, samo najraje poje sadne kašice ali pa mlečne, vse ostalo bolj malo, ampak vsaj nekaj poje...pije po kozarčku in to brez polivanja in bog ne daj, da vidi, da kdo kaj pije ali je, hoče takoj dobiti to in poskusiti
...kakamo redno
, včasih parkrat zapored...čez dan spimo bolj malo, včasih tudi 5 minut
, včasih pa potegne tudi do 1 ure,če pa je zunaj v vozeku, pa spi tudi par ur skupaj...začel se je plazit, bolj kotalit, dviguje se, mu še malo manjka...sedi že lepo, samo ker je tak živo dete, ga kdaj zanese in pade nazaj
toliko od mene..
aja za seznam: 6.mesecev 8800g in 69 cm in to je bilo pred enim mesecem, kajti včeraj smo napolnili že 7. mesecev
levinjica
upam, da čimprej prideta ven, da čimprej ugotovijo, kaj je z emo
tintin ja tole je 6. bolezen...
aprilčica jasli so od 11m, prej pa mislim, da ne vzamejo, vsaj na našem koncu...
vrtec mene zanima ali lahko vzamejo tudi med letom, ne samo 1. septembra, ker bom imela kar težavo najti varstvo za mojega malega, sploh ker je tak živo dete...