IZVIRNO SPOROČILO: amelie
Aja, drugač pa - kdaj lahko začnemo male v kengurujčku nosit?
amelie ce imas kengurujcka ki ima oporo za glavico lahko ze zdaj ... drugace pa sele ko zacnejo sami glavico drzat pokonci ... Midva z Alekseiem sva ze bila v kengurujcku ko sva sla na poroko od kolegice in ker pac nisem mogla z vozickom povsod sva bila nekaj casa v kenguruju
nohtki - Tudi mi jih strizemo ko Aleksei trdno zaspi saj drugace stiska pesti tako mocno da ce bi mu htela razpret prstke bi mu jih polomila ... v spanju pa ima prste razprte in brez problema strizemo nohtke in niti ne trzne zraven
natasa jaz uporabljam pri tamalem
antiflat kapljice in mu jih dajem kar zraven v flasko pri vsakem obroku ... zraven tega pa imam tudi gorenjske kapljice proti krcem te pa dava kar na dudo in to takrat ko ima krce ... Cajeka pa ne zmanjsevat saj ce je otrok zejen tud ni dobro ... drekec je zelen zarad krcev, bolj redek pa je ponavadi pri skoraj vseh dojenih otrocih ... tak so mi povedale nase punce ki dojijo
kopanje - 1x tedensko uporabim od welede tekoce milo za kopanje , namazem ga pa po vsakem kopanju , vsak dan z oljem od welede in imamo cist lepo kozo
nizy jaz imam tekoce milo za kopanje od welede in z njim umivamo tud laske, kolko jih pac ima , je namrec skor plesast ... se je bolj malo laskov

Drugace pa dojencki imajo prav poseben vonj zarad mleka ... pa ne ga vsak dan umivat s temi mili za kopanje ... najbolj priporocljivo je 1x na teden ker je otroska koza prenezna in preobcutljiva da bi se to nanasalo vsak dan ...
wannabemommy brez skrbi itak ne bomo pozabli javit za petek

Pa cestitke patriku ko tak lepo raste
AD3 kapljice ... vse ki vam ad3 kapljice delajo probleme , da imajo vasi malcki krce, poklicite otrokove P in naj vam dajo recept za D3 kapljice , te ne povzrocajo krcev... AD3 pa lahko uporabljate kasneje , po 3. mesecu ko ponavadi krcev vec ni ...
Danes sem pa jaz tamalega pustila v babica servisu in sem sla malo v nabavo... JA sem rekla da imamo dovolj cunjic za njega in da ne bom nabavila za zdaj nicesar vec ... ampak nisem si mogla pomagat ... so imeli v H&M znizanja in sem kr nabirala in nabirala in spet nabavla nove srajcke in pizamice in kapico in majcke ...... Jah tak pac je ... mora nas lumpi mali bit lep

No pa se za sebe sem uspela kupit ene kavbojke in eno majico - vsaj nekaj
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm