IZVIRNO SPOROČILO: mojca976
Dacy- a pa je to normalno 25 dni M? Jaz sem jo imela 7 dni, pa sem skoraj popenla, ker ponavadi sem jo imela 3-4 dni.
mojca jah mene je sicer moja G opozorila, da dokler se telo ne navadi na tabletke, da so lahko M mocnejse, daljse ali pa izostajajo ... no pri meni je pac mocnejsa in podaljsana ... danes je ze 26 dni in z velikim veseljem sem ugotovila da se umirja vse skuppaj in da je krvavitev ze skoraj cisto ponehala (HB) Upam da bo do konca tedna ze cisto konec s tem
amelie a priblizno tak je zgledalo to danasnje kakanje ??? Predvidevam da tebi ni smesno ko je tak pokakan ampak jaz sem se mogla slikici nasmejat

Ne zamerit

Kar se pa tasce tice ... jaz sem prav srecna ko imam mir pred njo
UZ kolkov in UZ ledvick - no danes sva opravila ultrazvoke in pri kolkih je 1A ... ledvicke pa niso cist vredu ... sum na ledvicni refluks

... leva ledvicka ima votli sistem prevec povecan ... Pred enim mesecem je zdravnica to opazila in ker je bila povecanost minimalna in v mejah normale se ni htela prenaglit z dodatnimi preiskavami, saj se to baje v vecini primerov popravi samo od sebe ... no pri nama pa se je votli sistem leve ledvicke od takrat povecal za 1cm in zdaj bo treba k nefrologu po mnenje in ce bo uspelo zdravljenje bo ok, ce ne pa bo treba na operacijo

... in mene so kolki bolj skrbeli od ledvick

... No bom se potrudla cim manj dramatizirat okrog tega , saj mogoce pa sploh ne bo tak hudo kot zveni in bodo zdravila pomagala in bomo cist vredu potem ... ce bo pa treba na operacijo potem pa bo verjetno tud dramatiziranje prisotno ...
No po pregledu pa smo se dobile jaz, katy, wannabemommy, fiska, venera in majas na cveku... prav fajn je bilo ... vsak od nasih malckov je pokazal kako zna jokat in kako zna bit dobre volje ... Prav fino smo se nacvekale in poslikale z nasimi soncki in keer je cas kar hitro mineval smo se seveda poslovile in sle domov gledat nnogometno tekmo
....in spet jaz tipkam ob nemogocih urah ... no grem zdaj spat ... lahko noc vsem
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm