Mi smo zdaj v tej fazi - sin bo čez 2 meseca star 6 let. Mi je pa prav hecno, ko mali Žak "podre kupčka" in jaz bravo, super... ko pa veliki rigne (seveda on ne podere kupčka

) ga hrulimo, kako to ni lepo in se to ne dela. Je kar malo

. Enega spodbujam, drugega hrulim.
Amelie kako to, da si imela Cs?
Didi5 glede rdeče ritke - pomaga tudi, da ko previjaš, ritko fino osušiš s toplim zrakom iz fena, ter nato namažeš s Sudocrem kremo. Jaz sem našemu tako porihtala počeno kožico med nogicami (je pridelal v p). Svetovala mi je patronažna. In še

ful paše topel zrak (fenaš od daleč in ne prevroče). Se čisto umirijo in prav uživajo.
Tudi svoje hermeroide in "žuljenje" od nešteto vložkov sem sanirala s fenom. Ko sem se stuširala, sem sama sebi fenala rit. Sliši se smešno (saj je), a je pomagalo. Koža ni vlažna, temveč se res posuši v nulo in tako se zadeve umirijo. Poskusi.
Ja, pa kot ti je Dacy napisala, včasih tudi otročku ne odgovarjajo kakšne pleničke.
Nejanejc samo da je bolje. Mi imamo tudi učke veliko bolje. Edino, ne vem koliko časa moram dajati kplj. ? A ti kaj veš? Moram klicat pediatrinjo - je šel moj dragi po kplj. in nič vprašal

En teden, ne?
Marjanaj kplj. dam jaz na dudo. Mi je patronažna tako svetovala..
Drugače pa, mi smo ok. Danes je mali Žak star 23 dni. V petih dneh, ko ga je tehtala patronažna, je pridobil 450 g , kar je odlično, ker je še vedno zlateničen. Sicer izginja, veliko papa, tudi kaka in pridobiva na teži tako da je super.
Imeli smo veliko obiskov, veliko smo tudi zunaj in prav uživamo. Ta Cs je, na prav prejšnjemu, pravi balzam. REs uživam v materinstvu.
Nič, uživajte bejbe... nočko.