Evo, še jaz sem prišla malo strašit
Moram povedat, da sem ful vesela, ker ima kolegica, ki živi par blokov stran, ta teden dopust in imam tud dopoldan družbo!
Pa še kužka si je nabavila, tako da se me ne bo rešila
Mali se je danes drl v košari, zato sva popoldne namontirala športni del, pa kar tako sem ga obrnila, da stran gleda od mene, ker imam itak na strehici tako narejeno, da ga lahko čekiram. Ni bil glih ful navdušen, ker je tako divje veter pihal, da sem mu itak čisto zaprla pogled ven
Bom jutri spet sprobala, če mu bo všeč. Zadnje čase je začel malo svojo voljo uveljavljat, se mi zdi. Sem ga že čakala, pri tako trmastih starših je bil še predolgo priden ...
No, saj je še zmeraj priden, ampak vozičkanje mu pa res ne paše več.
Dobim konec meseca enega super duper kengurujčka, pol bo pa veselje.
nejanejc, zdaj sem že sprejela to situacijo, je bilo pa en čas res hudo, še posebej težko mi je bilo, ker mi ni niti za nosečnost čestital. Sem se dosti presekirala, ampak življenje teče dalje in zdaj nimam več občutka, da mi kaj fali. Super za rolerje, jaz sem se v mladosti več prerolala kot hodila peš.
agha, jaz sem danes sama slikala malega za osebno, pa sem naredila enih 100 posnetkov, da sem dobila enega normalnega. Ful se mu dopade fotoaparat, zato se je skoz stegoval, da bi ga prijel, pa se smejal, se obračal na trebuh ... V prvem fotostudiu niso želeli niti pogledati fotke in so bili čisto zgroženi, da sem ga jaz slikala, v drugem pa so sprejeli brez najmanjših težav. Jutri menda dobim slike, potem pa hitro še osebno zrihtat, da gremo lahko naslednji teden na morje.
No, mali je včeraj odkril obrat na trebuh, danes pa se je iz trebuha obrnil še nazaj na hrbet. Se pa zdaj skoz vrti in se sam sebi smeji, ko mu uspe prit na trebuh - ko sem ga pa jaz obračala na trebuh, se je pa bunil ...
Rokico si tudi že lepo ven potegne, ampak glavo pa še vedno nizko drži. Bo znal že hodit, preden bo res stabilno glavo držal ...
Grem kar spat počasi ... Lahko noč!