hjuj kake bedrce še ma naš

se mu vidi da sta obe babici perutninski
ja res nisi nekaj radodarna s slikicami tak da bomo mogli Laro prit v živo pogledat.
Bastian je ful zrastel pa tudi pravi junak je že, že trmari
vidim da gremo isti čas v mesto ampak midva imava miljon opravkov, moreva kupit darilo za atija in jaz bi si rada kupila kako obleko za krst potem pa imava pregled za kolke.
najboljše bo če se zmeniva da se dobimo ko pridete iz morja. jaz imam ta teden in ves naslednji teden zelo zaseden. jutri ima daragi r.d. in v soboto ga skupaj z bratom praznuje pri nas, beri piknik za 40 ljudi, naslednji teden pa imamo krst, beri fešta za 80 ljudi. in že zdaj imam polno glavo, ko bi le imela še polno denarnico bi bilo dosti lažje
vidim da vaši otroci že tudi trmarijo, tudi moj.
včeraj je fraj ugotovil kako fajn je ko se obrneš na trebuh. ko sem ga pa jaz obračala pa je bil jok

no in ker je tak luštno na trebuhu se bi on še kopal tak pa jel bi tak pa spat bi šel tak

zvečer je tulil v eno pol ure, le kako naj potem mirno zaspi? in potem še v spanju malo. oh ta moja mala trmica
driska se je umirila, sem mu še včeraj dala malo banane pa je zgleda zdaj ok. upam da se tudi pri meni kmalu umiri, se nažiram z linexom. in ne, ne zamenjam z zaprtjem ker vem kako hudo je bilo ko je bil zaprt
morje, morje, morje, jaz bi tudi šla na morje
mogoče nam še uspe septembra ampak kam iti takrat da bo dovolj toplo?