writing-img

RE: Marčevke 2009

clock-img

18.09.2010, 22:51

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ma mi je tudi Cita pisala da je kar grozno v Laškem user posted image

Nisi vidla na tv? Laško je pod vodo. user posted image

clock-img

18.09.2010, 22:51

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Nič, jaz šibamo pod deko, ker me več nič ne grejeuser posted image ...Ne pečka, ki sem jo dala V. v sobo in ne Tasini fantje!

LAHKO NOČ!user posted image

clock-img

18.09.2010, 22:52

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz tudi grem spat. Jutri me čaka pester dan.
Lahko noč. user posted image

clock-img

18.09.2010, 22:54

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Dobro, no te pa še jaz!

Nočko!user posted image

clock-img

18.09.2010, 22:55

clock-img

pencil-img

3845

Aja ko jaz pridem pa bežite user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

18.09.2010, 22:56

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

citaaaa! Ravno sem prišla nazaj, da bi napisala, da je Laško odrezano od sveta, je bilo na poročilih. In evo tebe. Kako si??

clock-img

18.09.2010, 23:00

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

citaaaa! Ravno sem prišla nazaj, da bi napisala, da je Laško odrezano od sveta, je bilo na poročilih. In evo tebe. Kako si??

Grozno je stanje pri nas user posted image user posted image user posted image ...drugače pa mi po starem se navajamo na vrtec jokamoooooooooooooo in bolaniiii smo bomo vidli ke pa rekla vzgojiteljica da se vidi da smo fulll navezani se vidi da je ni nihče nikoli paziluser posted image pa vi kako kaj?

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

18.09.2010, 23:06

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Sej bo, cita sam držte se.
Mi smo dobro. Jaz sem bila mal bolana pa bo že. Sam da so otroc zdravi. user posted image

clock-img

19.09.2010, 09:57

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

clock-img

19.09.2010, 09:58

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Jutro,.

Spali super, glede na ostale dni oz.noči.

Tak da midve z Lijiko sva pripravljeni na Ribiča Pepeta in Čukeee user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2010, 11:15

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dan!user posted image

Midva sva spala skupaj v veliki postelji in to do 08.06h!user posted image user posted image user posted image Nisem mogla verjeti. PRVIČ!!! Ob petih je imel neko budnico pa sem ga malo nosila okrog mize in mi je zaspal nazaj. user posted image user posted image user posted image

Potem sva šla v trgovino in potem v "luže", pa gledati potok kako je narasel zaradi deževja, nabirala sva listke, gledala polžke in vohala rožice. Sedaj pa spi in ko se zbudi greva k mojim na kosilo in po kosilo v MB na Pepeta in Čuke! Še bo fajn!!!user posted image user posted image user posted image

Cita user posted image , saj se bo navadila v vrtcu. Le počasi. Boš videla, čez kak teden pa boš že poročala, da je vse okej. Vsak rabi svoj čas. Upam, da vam voda ne bo preveč nagajala. user posted image

clock-img

19.09.2010, 13:36

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Tudi midve z Niko sva spali do pol devetih! user posted image user posted image user posted image Pa še bi, če me ne bi mama z vlaka klicala in sva se na hitro oblekli, najedli in šibali po njo. Ker je imel vlak zamudo (zaradi poplav user posted image ), sva imeli veliko časa, da sva si ogledali vlake, nahranili ptičke s piškotom in mal po lužah skakale. user posted image
Zdej mala spi, pol pa dalje. Vzunaj sonček. user posted image Sej sem ga vesela, sam... lahko bi prej prišel...

Skoraj pozabla. UŽIVAJTE danes mariborčanke, naužijte se dobre muzike, plešite in pozdravite mi "bando" - Čuke! user posted image Pa SLIKAJTE se/jih. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 19.9.2010 13:37:50 >

clock-img

19.09.2010, 20:06

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Večer.

Evo, Lija spi, jaz pa bom šla kmalu za njo, samo da slike gor na računalnik naložim. Sem danes utrujena full.

Na Pepetu in Čukih bilo super, fino, fajn!

Kokica in Tulipan hvala za družbo! user posted image user posted image

Tulipan ...  Lia je zakon. Mene je T. non stop rukal, naj gledam kako pleše. In mala zažiga, dobesedno user posted image user posted image user posted image Bravo Lia!

No, pa še nekaj slikovnih povzetkov :

user posted image

user posted image

Tak, zdaj pa pod tuš pa spat, jutri delam zjutraj in po 14 dnevih bo verjetno to velika muka zame.

Nočko, se tipkamo jutri kaj.

clock-img

19.09.2010, 20:24

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2010, 20:25

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj pa jočeš? Kaj narobe?

clock-img

19.09.2010, 21:17

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ja žal ji je, ko vidi spodnjo sliko. user posted image Persida, sej se ne norčujem, meni je tudi. user posted image user posted image
tasa še enkrat hvala za klic.user posted image Vsaj slišala, če že ne vidla. user posted image

Moji pikici tud že spita, mene pa križ boli za pop.user posted image user posted image user posted image tak da se bom prepustila rokam svojega maserja in sladko zaspančkala. user posted image

clock-img

19.09.2010, 21:27

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

zakaj pa jočeš? Kaj narobe?

Zato,smrk,zato,smrk ,ker,ker se nisem s pepčekom slikalauser posted image

Hvala za skrb zaenkrat vse pod kontrolo čeprav bom še dolgo klela ta danuser posted image .Na moj rojstni dan ,pa ima drugi brat krst tak,da bom spet robantila čez mesec dni,smrk,smrk,.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Saj ne vem ,če bi se res jokala al smejala res smrk,smrk,....ehuser posted image .

clock-img

19.09.2010, 21:30

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Sem htela nekaj napisat ,pa bom drugič frdamalauser posted image (beri kunla). Sam bog ,da mam komp,pa internetuser posted image .

clock-img

19.09.2010, 21:41

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

kokič - hvala ,da si nam dala prostor na razpolago ,da se špilamo tarzanauser posted image .Samo res ti hvala za to,pa za vse dobrote ,ki sta jih bavca mogla prva poskusit.
Babe nas ne vabit ,ker pojemo vse kar vidimouser posted image .

tulpek- Lija ga raztura ,ko gre k plesnim naj še mene sabo vzameuser posted image

tasa - verjamem da maš zmatrane oči danes user posted image  jaz bi jih tudi imela od pepčeka user posted image
In kakšen je razlog mbjovk ,da se niso vse udeležile ? Včasih res človek ne razume ludiuser posted image

clock-img

19.09.2010, 21:42

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

ŽELIM....

clock-img

19.09.2010, 21:43

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

VAM..

clock-img

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

MIRNO ....

clock-img

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

NOČ...

clock-img

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

IN...

clock-img

19.09.2010, 21:44

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

SLADKE....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem