cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marčevke 2009

clock-img

21.09.2010, 09:12

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Uh, Feliša pr vam pa je mrzlo. user posted image user posted image da te malo segrejem user posted image

Pr nam pa tak lep sonček sije in je prav prijetno. user posted image

hvala user posted image  mi je prec boljše user posted image

pri nas doma je tudi že sonce, v Grosuplju pa huda huda megla in mislim, da bo cel dan ostalo tako. Prav turobno, tko da še tok bolj čakam, da grem domov user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

21.09.2010, 09:16

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

O, jaaaa, tega se jaz tudi vedno najbolj veselim - no, ni se še zgodilo!user posted image user posted image  Ampak oni se znajdejo, verjemi!!! Vsaj moj je taki, da ko naj bi bil sam z otrokom, dejansko nikoli ni sam!user posted image

user posted image user posted image user posted image  za poplave. Upam, da je že boljše, čeprav je petek spet neko deževje napovedano.user posted image

O ja, še predobro vem, da se znajdejo user posted image  ampak samo če je nujno user posted image

ja, tega dežja se pa vsi bojimo, ker voda je komaj malce upadla...

clock-img

21.09.2010, 09:22

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: felix7
sej bom šla res bolj počasi domov, ko se moram čez same rovte po makadamu vozit, pa še ful ovinek narest, da sploh pridem do doma, ko mamo še vedno vse ceste pod vodo user posted image user posted image user posted image

me je pa ful jezilo, ko sem gledala poročila in vidiš Ljubljančane, ki sedijo na oknih in samo piz..., kako nimajo vode, nimajo elektrike in kako noben ne poskrbi za njih. Mater jim!!! Sej pri nas je bilo stanje še mnogo hujše, pa noben ni jokal, ampak so bili vsi hvaležni gasilcem, predvsem se je pa folk sam lotil stvari in niso samo čakali na pomoč. Pri nas so namreč tudi tisti, ki so ušli poplavam, pomagali sosedom. Pa sem sama (bivša) Ljubljančanka, ampak halo no. Najlažje je čakat, da bo nekdo drug namesto tebe spedenal stvari user posted image

ok, sem dala iz sebe user posted image

Ja, zdaj so pač v Lj naj bolj bogi, ko se to zgodi drugje je pa vse OKej. Brezveze!

Mb. konca niti kazalo ni po poročilih, te pa ne vem ali res nismo nič dobili (plazi in to) ali pa so na nas pozabli?!

clock-img

21.09.2010, 09:23

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Močno, močno upam, da ne bo deževalo čez vikend spet.

Feliška še sreča, da ste na hribčku doma. user posted image Pametna odločitev izbire lokacijeuser posted image

clock-img

21.09.2010, 09:24

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Pa ki te Kokica je...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.09.2010, 09:31

clock-img

felix7

pencil-img

6099

Močno, močno upam, da ne bo deževalo čez vikend spet.

Feliška še sreča, da ste na hribčku doma. user posted image Pametna odločitev izbire lokacijeuser posted image

mislim, da imamo več sreče kot pameti user posted image

clock-img

21.09.2010, 09:32

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

mislim, da imamo več sreče kot pameti user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.09.2010, 09:33

clock-img

felix7

pencil-img

6099

Ja, zdaj so pač v Lj naj bolj bogi, ko se to zgodi drugje je pa vse OKej. Brezveze!

Mb. konca niti kazalo ni po poročilih, te pa ne vem ali res nismo nič dobili (plazi in to) ali pa so na nas pozabli?!

ja, sej... v naši občini so nekatere hiše v vodi do strehe user posted image user posted image user posted image  sploh nisem vedla, so mi sodelavci povedali. Ker pol doline itak ni dostopne. Pa glih tko noben novinar ni o tem poročal user posted image

clock-img

21.09.2010, 09:37

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ja, sej... v naši občini so nekatere hiše v vodi do strehe user posted image user posted image user posted image  sploh nisem vedla, so mi sodelavci povedali. Ker pol doline itak ni dostopne. Pa glih tko noben novinar ni o tem poročal user posted image

ojej user posted image user posted image joj, saj si sploh ne znam zamislit tega.

Vse življenje vlagaš v hišo, dobesedno trgaš si iz ust, da si hišo porihtaš in da imaš kje bit, pol pa pride ena noč in ti uniči vse, čisto vse user posted image Ostaneš brez vsega. Najhuje je, da se pa stalno to zgodi tistim, kateri itak imajo že full malo in se prebijajo komaj. Na žalost pa verjetno še niti zavarovano nimajo proti poplavam user posted image

clock-img

21.09.2010, 09:53

clock-img

felix7

pencil-img

6099

ojej user posted image user posted image joj, saj si sploh ne znam zamislit tega.

Vse življenje vlagaš v hišo, dobesedno trgaš si iz ust, da si hišo porihtaš in da imaš kje bit, pol pa pride ena noč in ti uniči vse, čisto vse user posted image Ostaneš brez vsega. Najhuje je, da se pa stalno to zgodi tistim, kateri itak imajo že full malo in se prebijajo komaj. Na žalost pa verjetno še niti zavarovano nimajo proti poplavam user posted image

ja, običajno je res tako. Si tudi jaz ne morem zamisliti, kakšni reveži so ljudje po takih katastrofah. In v bistvu ne veš, kdaj te lahko spet doleti.
Dva sodelavca (mož in žena) sta imela v hiši 30 cm vode. Pa vse bivalne prostore imajo v pritličju. Že tako so čist brez denarja, oba proizvodna delavca, trije šolajoči se otroci in zdaj imajo bajto komplet za obnovit...

clock-img

21.09.2010, 09:54

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Pa ki te Kokica je...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se tudi jaz sprašujem????user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.09.2010, 09:58

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Mi šteka RR da joj.

Zdaj glih iščem copatke za v vrtec za Lijiko. Do zdaj je imela copatke od Manuele (FB) zdaj pa sem gledala, če bi ji kupila Jinwood pri copatki.si.  Ima podložene in za zimske dni, bi bilo fajn imeti podložene, po mojem no user posted image

Sem pa včeraj malo tašči omenla, da ji bom kupila škorenjčke preko spleta in mi je pol rekla, da jih naj kar naročim, da jih bosta na dva z dedijem plačala user posted image user posted image Zdaj pa čakam, če bo Malamaša kaj odpisala če so za zimo ali so res samo za šminko in koliko je cena?!

clock-img

21.09.2010, 10:02

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ja, običajno je res tako. Si tudi jaz ne morem zamisliti, kakšni reveži so ljudje po takih katastrofah. In v bistvu ne veš, kdaj te lahko spet doleti.
Dva sodelavca (mož in žena) sta imela v hiši 30 cm vode. Pa vse bivalne prostore imajo v pritličju. Že tako so čist brez denarja, oba proizvodna delavca, trije šolajoči se otroci in zdaj imajo bajto komplet za obnovit...

In zdaj naša preljuba država za takšne kot sta ona dva ne bo imela denarja. Ker prvo bo treba pomagat Lj. pol pa če bo ostalo kaj € bodo prišli še drugi na vrsto.

Karitasu in RK pa se mi zdi da tak vedno manj ljudi zaupa tak da marsikdo ne bo nakazal pomoči. JAz če bi imela preveč denarja, bi raje šla do osebe, katero je to doletelo, dala € in je to to. Vsaj vedela bi, da sem njim dala, kot pa da nakažem preko RK in Karitasa, pa se sprašujem, če so bogi ljudje sploh kaj dobili user posted image

clock-img

21.09.2010, 10:05

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Lia je bila včeraj prvič pri zobozdravniku. 2 zobka ji še falita, drugo ima vse, seveda ni hotela ust odpret. Je rekla sestra, da še ni čula otroka, ki bi tolikokrat rekel NEuser posted image  No, pa sem jo jaz malo bolj stogo opomnila, da sva zmenjeni, da bo sodelovala in je končno odprla usta...
Tasa sem se dogovorila za tebe, ti pošljem številko ordinacije po sms-ju in se zmeniš za termin!

clock-img

21.09.2010, 10:09

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Mi šteka RR da joj.

Zdaj glih iščem copatke za v vrtec za Lijiko. Do zdaj je imela copatke od Manuele (FB) zdaj pa sem gledala, če bi ji kupila Jinwood pri copatki.si.  Ima podložene in za zimske dni, bi bilo fajn imeti podložene, po mojem no user posted image

Sem pa včeraj malo tašči omenla, da ji bom kupila škorenjčke preko spleta in mi je pol rekla, da jih naj kar naročim, da jih bosta na dva z dedijem plačala user posted image user posted image Zdaj pa čakam, če bo Malamaša kaj odpisala če so za zimo ali so res samo za šminko in koliko je cena?!

Katere pa ji boš naročila?
user posted image  za dedija in babi!user posted image

clock-img

21.09.2010, 10:10

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Grozljivka!user posted image

clock-img

21.09.2010, 10:22

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Lia je bila včeraj prvič pri zobozdravniku. 2 zobka ji še falita, drugo ima vse, seveda ni hotela ust odpret. Je rekla sestra, da še ni čula otroka, ki bi tolikokrat rekel NEuser posted image  No, pa sem jo jaz malo bolj stogo opomnila, da sva zmenjeni, da bo sodelovala in je končno odprla usta...
Tasa sem se dogovorila za tebe, ti pošljem številko ordinacije po sms-ju in se zmeniš za termin!

user posted image user posted image user posted image frača mala.

O, zlata si! Maš drink v dobrem user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.09.2010, 10:23

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Tiste ko si ti rekla, da so ti full lepi. In je pol Ema tiara dala link, da stanejo 39€. Robezz al kak so. 

clock-img

21.09.2010, 10:29

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Tiste ko si ti rekla, da so ti full lepi. In je pol Ema tiara dala link, da stanejo 39€. Robezz al kak so. 

Aha, ja, ja, vem. Res so krasni. Če zveš kaj več - kolko so trpežni in če premočijo, mi javi, prosim!

clock-img

21.09.2010, 10:30

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

user posted image user posted image user posted image frača mala.

O, zlata si! Maš drink v dobrem user posted image user posted image user posted image

Zdaj ko sem na cedeviti, jauser posted image  user posted image

clock-img

21.09.2010, 10:31

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Kokicaaaaaaaaaa! Dva dni je že ni?user posted image

clock-img

21.09.2010, 10:32

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Tasa ti si ok? Si še fraj, al že delaš?

clock-img

21.09.2010, 10:53

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Tasa ti si ok? Si še fraj, al že delaš?

delam,delam user posted image Popoldan sem od 14h danes. Jutri pa imamo inventuro in sem od 16-1h user posted image
Lija pa gre jutri iz vrtca malo babi na obisk, ki se bo zavlekel do drugega jutra, In ko se bo mami spočila v četrtek in naspala, gre po Lijo user posted image Sem pol do sobote fraj,,

clock-img

21.09.2010, 10:54

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Bom ti javila ja. Upam,da bo gospodična iz malemaše kaj odgovorila.

clock-img

21.09.2010, 11:15

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

SM se trudla in trudla.. pa brala pa brala...pol ko sm vidla, da mam še 20 strani, da pridem do konca sm se pa predalauser posted image user posted image user posted image
rajši pridem na zadnjo stran pa čveketam z vamiuser posted image  mi je žal, ker me ni blo tolko časa, ampak sm bla z Leončkom doma (nism bla v službi) pa nism mela kej preveč časa...sva bla sicer na bolniški, ampak nam je priporočala, da sva dosti na svežem morskem zraku tako da res nisva bla nič doma....sm pa uživala na polno z njim res..kot da bi bla na dopustuuser posted image
ve ste ok? upam, da ni katera kakšne poplave fasala v hišo in da ste ok...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem