writing-img

RE: Marčevke 2009

clock-img

22.09.2010, 10:50

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tulipan, Majale...ma verjamem da vama je smešno, saj meni je ponoči tud blo. En čas sem jo še gledala pa se na skrivaj hihitala, sploh ko poje Mojster Jaka, ker melodijo vtrofi, poje pa samo: bim,bam,bom,bim,bam,bom,bim,bam,bom...user posted image  user posted image  

hahahahauser posted image
ma vseeno pridna da pojeuser posted image
Js hočem Leona kaj naučit, pa začnem pet..in me pogleda, začne zmajat z glavo in reče: NE, NE!!user posted image user posted image  sej če nebi vedla, da ne štoniram, bi si še misnla, da mi hoče kaj povedatuser posted image  

< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 22.9.2010 10:51:59 >

clock-img

22.09.2010, 10:50

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

Prvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.09.2010, 10:51

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

IZVIRNO SPOROČILO: felix7
jaaaaaaaaaa, sta preživela in to tako, da me je pizza čakala, ko sem domov prišla user posted image user posted image user posted image  doma narejena, da ne bo pomote user posted image

kaj Lija že ful pesmice obvlada??? uaaaaaaaaaaau, pri nas se šele prvih besed učimo user posted image

boš vidla, ki bo kar naenkrat začel govorit kot veliki...pol ti bo šlo še na živceuser posted image

clock-img

22.09.2010, 10:53

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

dobro jutro user posted image

evo mene na šihtu, si glavo razbijam z enimi analizami. Uf, mislim, da bo dan še dolg user posted image

kako ste spale, punce?

naj ti čimprej mine.

Fanta včerajšni dan preživela? user posted image user posted image user posted image No, saj ne dvomim. user posted image

Spali? Hm...glede na to,da sem gledala do polnoči stand up komičarke po TV, ob 1h bila še auf, ob 1.30h pa je začela gospodična Lija z njenimi pevskimi nastopi. Prvo ringa-ringa-raja, pol metuljček cekinček, Mojster Jaka in tako dalje.. Nastop trajal do 3h, ko si je naglas ploskala in se drla: Eeeee Lija, bjavo bjavo. user posted image user posted image user posted image
Ob 3.10 h se je mama razkurla, da je dovolj, ji šla naret mleko, frača pa vsa nasmejana za mano v kuhno prišla in se tak smejala koda je na kaki tabletki user posted image user posted image Ob 3.00 zjutraj...mislim to moraš kozlat user posted image user posted image user posted image
Malo pred 4.00 jo je zmanjkalo, ker si je še en čas na tiho pela...z njeno glavo na mojem trebuhu. Tolko o spanju user posted image user posted image

jaaaaaaaaaa, sta preživela in to tako, da me je pizza čakala, ko sem domov prišla user posted image user posted image user posted image  doma narejena, da ne bo pomote user posted image

kaj Lija že ful pesmice obvlada??? uaaaaaaaaaaau, pri nas se šele prvih besed učimo user posted image

Moja Lia tut samo besede govori, stavkov še ne, pesmice pa poje tak: linga laja muca aja ece teceuser posted image user posted image user posted image
Ko pa izbira pesmico katero ji naj jaz zapojem, pa ima naslove: Marko skače je MAKO, Jaz sem mala roža je MAMINA, Ob bistrem potočku je mlin je POTOK, Hit the road Jack je NOMO NOMOuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.09.2010, 11:01

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Moja Lia tut samo besede govori, stavkov še ne, pesmice pa poje tak: linga laja muca aja ece teceuser posted image user posted image user posted image
Ko pa izbira pesmico katero ji naj jaz zapojem, pa ima naslove: Marko skače je MAKO, Jaz sem mala roža je MAMINA, Ob bistrem potočku je mlin je POTOK, Hit the road Jack je NOMO NOMOuser posted image user posted image user posted image

hahahaha...kje je pa NOMO NOMO pobrala?!?! user posted image user posted image user posted image won''t you come back no more verjetno...booo... user posted image

clock-img

22.09.2010, 11:11

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

a ste vidle TOLE.

a ni blo rečeno, da je vročina, ko ima nad 38 vročine, zbija se pa po 38,5? Ok...js jo zbijam tudi, če jo ima 38,2 pa ga vidim, da se slabo počuti...

clock-img

22.09.2010, 11:23

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

a ste vidle TOLE.

a ni blo rečeno, da je vročina, ko ima nad 38 vročine, zbija se pa po 38,5? Ok...js jo zbijam tudi, če jo ima 38,2 pa ga vidim, da se slabo počuti...

Jaz tudi ukrepam nad 38, odvisno na to kak mi zgleda. Če vidim, da jo bo zgrabilo, ji dam Calpol, če pa se mi zdi dobrovoljna, pa počakam.

clock-img

22.09.2010, 11:25

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

hahahaha...kje je pa NOMO NOMO pobrala?!?! user posted image user posted image user posted image won''t you come back no more verjetno...booo... user posted image

Ja, točno takuser posted image  Pa to ji je zdaj the best off, non-stop jo moram na youtube rolatuser posted image

clock-img

22.09.2010, 11:26

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Prvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  piflarka!user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.09.2010, 11:27

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

dobro jutro user posted image

evo mene na šihtu, si glavo razbijam z enimi analizami. Uf, mislim, da bo dan še dolg user posted image

kako ste spale, punce?

naj ti čimprej mine.

Fanta včerajšni dan preživela? user posted image user posted image user posted image No, saj ne dvomim. user posted image

Spali? Hm...glede na to,da sem gledala do polnoči stand up komičarke po TV, ob 1h bila še auf, ob 1.30h pa je začela gospodična Lija z njenimi pevskimi nastopi. Prvo ringa-ringa-raja, pol metuljček cekinček, Mojster Jaka in tako dalje.. Nastop trajal do 3h, ko si je naglas ploskala in se drla: Eeeee Lija, bjavo bjavo. user posted image user posted image user posted image
Ob 3.10 h se je mama razkurla, da je dovolj, ji šla naret mleko, frača pa vsa nasmejana za mano v kuhno prišla in se tak smejala koda je na kaki tabletki user posted image user posted image Ob 3.00 zjutraj...mislim to moraš kozlat user posted image user posted image user posted image
Malo pred 4.00 jo je zmanjkalo, ker si je še en čas na tiho pela...z njeno glavo na mojem trebuhu. Tolko o spanju user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sorry, vem da tebi ni tak smešno, ampak Lija je carica!user posted image user posted image user posted image  faca, res! Sem se tak nasmejala temu postu, da sem dojenčka v trebuhu zbudila!user posted image

Podpis!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ..razen boldanega! user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.09.2010, 11:27

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

mi smo na vrsti...bruhanje,driska...lepo eden za drugim...user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jaz sem okej. Valentin še zaenkrat bp! user posted image user posted image user posted image Upam, da tako tudi ostane. Jutri grem v službo. Danes pa imamo 1 sestanek v vrtcu!user posted image

clock-img

22.09.2010, 11:31

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

a ste vidle TOLE.

Jaz je ne zbijam, če ni nad 38.5, razen, kot si že sama napisala ali pred spanjem.

clock-img

22.09.2010, 11:31

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.09.2010, 11:32

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

A še malo pa gremo na novi del?user posted image

clock-img

22.09.2010, 11:36

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Zdaj pa ni več nobene?

VSe se menite o frizerju in štrihanju..jaz sme se tdi včeraj pobarvala...potem pa še grem po kratko frizuro...verjetno no, če mi bo frizerka kako pametno frizuro predlagala...user posted image

clock-img

22.09.2010, 11:39

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Zdaj pa ni več nobene?

VSe se menite o frizerju in štrihanju..jaz sme se tdi včeraj pobarvala...potem pa še grem po kratko frizuro...verjetno no, če mi bo frizerka kako pametno frizuro predlagala...user posted image

Ojla!
Ja, ja, jaz sem prisotna in prisebna (no, to malo manjuser posted image )
Pa zdaj ko majo vse te estradnice kratke frizure, si ni težko izbrat, al ja?

clock-img

22.09.2010, 11:41

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Ja, še malo pa novi del, o moji četrti  user posted image  pa ni še ne duha in ne sluha!user posted image

clock-img

22.09.2010, 11:42

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Zdaj pa ni več nobene?

Ojla!
Ja, ja, jaz sem prisotna in prisebna (no, to malo manjuser posted image )
Pa zdaj ko majo vse te estradnice kratke frizure, si ni težko izbrat, al ja?

Katera pa?user posted image

clock-img

22.09.2010, 11:43

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Tak mi šteka RR, da bom popizdila!user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.09.2010, 11:43

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ja, še malo pa novi del, o moji četrti  user posted image  pa ni še ne duha in ne sluha!user posted image

Lepo počasi, počasi...ne prehitevaj!user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.09.2010, 11:50

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

user posted image user posted image user posted image  piflarka!user posted image user posted image user posted image

hahahaha...user posted image user posted image

clock-img

22.09.2010, 11:51

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

A še malo pa gremo na novi del?user posted image

jaa...smo ratale spet čveke se mi zdiuser posted image

clock-img

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

Tak mi šteka RR, da bom popizdila!user posted image user posted image user posted image

kaj ti pa ne dela?? js nimam problemovuser posted image

clock-img

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

Waaaaaaaaaaaaa...js sm ji pa lih fasala!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.09.2010, 12:07

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Waaaaaaaaaaaaa...js sm ji pa lih fasala!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
Itak, P.I.F.L.A.R.K.A.! na kvadratuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem