cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Posvojene mame ;)

clock-img

15.10.2010, 11:21

clock-img

Wendy

pencil-img

45

JuHuHu, pestkanje dela user posted image , zdaj to vemo za ziher user posted image !!!

Tina, saj ni moglo biti drugače, nekdo vaju čaka! Zdaj pa bo vse skupaj samo še ena velika SREČA! Uživajte v vsakem trenutku!

Kako lep dan, a ne? user posted image

clock-img

15.10.2010, 11:26

clock-img

Wendy

pencil-img

45

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Matejčika ... meni so rekli, da v MK uspe vsem, ki se zelo trudijo sami in dosti kličejo, nihče ni povedal še drugega dela. Ti imaš sedaj več podatkov in si takoj na boljšem, saj veš, kaj lahko pričakuješ. Potem pa se odločiš, kaj je za tebe sprejemljivo in kaj ne ...

BK, se strinjam ... kljub vsem težavam, se mi še vedno zdi in čutim, da morava z možem tam počakati na otroka ... se bo že sčasoma pokazalo, zakaj mora tako biti user posted image

clock-img

15.10.2010, 11:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.10.2010, 13:29

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

Mene je pravkar klicala najina soc.delavka in nama sporoča, da sva dodana na čakalno listo posvojiteljev, da sva primerna kandidata. user posted image Zdaj pa se šele začenja čakanje v neskončnost. 

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

clock-img

15.10.2010, 17:34

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

dejzi, da ne pozabim :)
a je vaš še samski? se mi zdi, da bi medve lahko imele prekrasne vnuke in vnukinje, naša je že nekaj namigovala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat še nič dorečenega, imamo več železja v ognju. Čeprav ga zdaj nobeni ne bi dala, pa tud ne bi bilo za nikamor, da bi pri štiridesetih še kar doma visel. user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako da ja, se priporočam.

TINAAAA! Jupi, jupi, juhej, juhej! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem tolk navijala, samo do neta mi ni ratalo prit (pa zdaj bi mogla tud delat, lej, me lej). Tolk sem vesela zate, da si mislit ne moreš. Grem hitro naprej brat, da vidim celo poročilo, zvečer bom pa še seznam apdejtala. (upam, da mi bo ratalo). BRAVOOOO  še enkrat. Hepi, hepi, hepi.

Pozdravčke za vse - pestkam pa tud jaz (Wendi kulsko)

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

17.10.2010, 15:16

clock-img

Tia-na

pencil-img

454

Tina1, da ne pozabim .... naj ti jutrišnji dan ostane v najlepšem spominu za vse življenje, naj bo to en najpomembnejših dni na vaši skupni poti. user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.10.2010, 17:45

clock-img

Tina1

pencil-img

310

Tia-na, hvala lepa. Danes se dan prav nenormalno vleče. Tudi midva komaj čakava na jutrišnji dan, čeprav kot zakleto se spet nekaj dogaja. Zato sva kar malo zadržana. Včeraj sva dobila dva paketa informacij o fantku, ki pa so si čisto  nasprotje. Ma hudiča, kot da se je nekaj spravilo na naju. Pa vseeno sva optimistična.
Vseeno nekako upava, da je tisti paket informacij, ki je pozitiven za naju in bo drugi paket ostal kot govorice, ki so neresnične.

Hvala vsem!

clock-img

17.10.2010, 18:23

clock-img

bela.kava

pencil-img

682

Tina1 ... jaz ti lahko povem nekaj o "informacijah" ... so povsem nekoristne in njihova edina funkcija je, da ti izpijejo še tistih par živcev, ki jih še imašuser posted image . Če sem se kaj naučila od našega procesa je tole ... štejejo le dejstva. Na začeku so bile vse informacije "usodne" in sem ali skakala od veselja ali pa umirala od groze. Sedaj, v večini primerov globoko vdihnem in malo počakam. V 99% primerov svari niso takšne kot izgledajo prvi hip. 

Počakajmo na jutri, jutri bo en poseben dan, zagotovo. Drži se.

clock-img

17.10.2010, 18:37

clock-img

Tina1

pencil-img

310

BK, absolutno čakava na jutrišnji dan. Zato sem napisala, da čakava paket dobrih informacij.
Sva uštimana tako, da vsega kar rečejo ne verjameva. Se morava prepričat. Spil mi pa še niso vseh živcev, sva jih rentala neki, tko da zaloge so še.
Jutri, kamor odhajava verjetno ne bova imela dostopa do interneta, ampak ko preideva nazaj v Kijev se takoj javim, da sporočim novičke.

clock-img

17.10.2010, 18:47

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Tina1:

user posted image

clock-img

17.10.2010, 18:52

clock-img

bela.kava

pencil-img

682

IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

ampak ko preideva nazaj v Kijev se takoj javim, da sporočim novičke.

user posted image user posted image user posted image  veš, da bomo čakaleuser posted image  

clock-img

17.10.2010, 19:24

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

Tina vso srečo vama želim! In jutri bo zame tudi dooolga dan in bom komj čakala na tvoje poročilo, ki vem, da bo zelo zelo lepo in pozitivno! Mora bit!!! Držim pesti!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

clock-img

17.10.2010, 20:25

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V OBRAVNAVI user posted image  

Wendy - Makedonija
user posted image     držimo pesti, da se vrata odpro user posted image user posted image

miklarom
user posted image    čakamo nadaljnje odločitve

Pija76 - Rusija
user posted image    jeseni kontaktirajo prevajalko user posted image

Tina1 - Ukrajina
user posted image     18.10. 2010 spoznajo user posted image

bela.kava - Makedonija   user posted image user posted image
user posted image      čakamo na zasedanje komisije user posted image  

Matejčika
user posted image  papirji zbrani

Saša27 -  Kosovo
user posted image      prevajajo dokumente

ŽE DOMA user posted image  

Eva** user posted image Slovenija 2004user posted image user posted image Rusija 2009user posted image sanjajo Afriko   
1ali user posted image Rusija 2006 user posted image
 DaisyE  user posted image  Rusija 2010 user posted image
Tia-na user posted image   Rusija  2010 user posted image    user posted image  
 Iza12345  user posted image Rusija 2010 user posted image

user posted image  FENKLUB user posted image  

marta82, sami0804, thaiss, *miska.mcc*, Chokled, vitabella, krtačka, metulj333, tassi1, tasa_m, zvesta, nokes, gloria, kind lady, emaa, malena, naja6, lara light, miska73, power girl, hermy1, arneja, RAKICA2007, ledenka, blemma, koala, aleži, uškinamama, hektorina, m_o_i, zarja1, gigi1, emma83, uwaga, agataema, pumpkin23, Maisha, tajtaja, mismis, blanč, špelin@, koala, Fargesia, mlinčka, Ribica RR, MC09, štrumfek,witch, RAČKAPK, Luna*,buhtlčk

user posted image

user posted image  ZAČETNO BRANJE user posted image

RUSIJA
radijska oddaja
preprosto mama
postopek v Rusiji

UKRAJINA
članek v Jani

MAKEDONIJA
sporazum

user posted image   AKTUALNO user posted image

PODPIŠITE ZA DVOJČICI IN ZA VSE OTROKE, KI ČAKAJO NA POSVOJITEV! 

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 17.10.2010 20:36:42 >

clock-img

17.10.2010, 20:33

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Čerčka!

Tina, želim ti, da bo jutri prvi dan vajinega novega življenja v katerem bosta postala starša enemu čudovitemu fantku. user posted image user posted image user posted image

Navijam, jutri pa tud jaz ne bom pozabila redno čekirat neta. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

17.10.2010, 20:58

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Tina1, tudi jaz ti želim, da je jutri začetek novega, čudovitega življenja!user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2010, 09:55

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Tinči mislim na vas. Vso srečo danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

18.10.2010, 11:55

clock-img

koala

pencil-img

5539

Tina jaz čutim da bosta danes spoznala svojega sončka. Pestkam!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

18.10.2010, 13:55

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Mater se vleče.... Vsaj za ene. Tini dons ziher kar leti čas.

Jaz pa stiskam user posted image user posted image , da me že kar roke bolijo. Kolk je Ukrajina časovno naprej? Eno uro?

clock-img

18.10.2010, 13:57

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Current time in Ukraine is 14:57... Dogaja!

clock-img

18.10.2010, 14:00

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Tinči mislim na vas. Vso srečo danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

18.10.2010, 15:42

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Tina navijam in čakam novičke!!!!!!!!!

clock-img

18.10.2010, 18:13

clock-img

bela.kava

pencil-img

682

Še moj "apdejt". Za nas komisije še dolgo ne bo, sicer dela, a nas ne bodo prav kmalu obravnavali, če sploh kdaj.  Smo prišli do točke, ko bo čas, da gre peticija naprej. Če bi še kdo želel podpisati ...

clock-img

18.10.2010, 18:49

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Kaj?user posted image
Kako?user posted image
Zakaj?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2010, 18:51

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Kavica joooj tko polna upanja na dobre novičke od Tine odprem temo in... user posted image  user posted image  user posted image . Nimam ti kaj pametnega za napisat. Še sama bi se najraje čez glavo pokrila user posted image . Držita se user posted image user posted image

Tina pestke so še kar stisnjene in komaj čakam na dobre novičke iz Kieva
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

18.10.2010, 18:56

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

kavica smo en močen objem ti pošiljam ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina ... čakamo na novičkeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem