Dajzika, mamica, čestitam! Zelo lepo si napisala!
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na
naj vsi vidjo, da bomo tudi mi imeli pleničarko :)
Tiana, ti kr ponosno hodi!
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava
Hrabri mišek prosi vse navijačke za podporo, kakšno pestko in pogum.

Itak tudi jaz držim pesti kot norc! In ti privoščim, da zmagaš vojno! Ker drage moje, to je bila zdaj napoved vojne in me bomo pomagale pri napadu in moramo zmagat! Za našo B.K se gre!!! Ajde, na juriššššš!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804
Metejčika,kar te ne ubije,te naredi močnejšega.Moje osebno mnenje je,da si najhujše že doživela ,tako da tvoja pot lahko vodi samo še navzgor,kakorkoli se odločiš.Tudi za tebe za srečo.
Hvala
Sami! Upam, da bo res šlo vsaj malo navzgor, pa bom zelo hvaležna!
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27
Mene si pa pozabila , čeprav trenutno sama ne vem, ali bolj čakam iz MK ali iz Kosova. Na Kosovem mi že pripravljajo seznam papirologije, ki jo potrebujeva.
Saša, kako pa si prišla do Kosova? A tam gre kaj bolj hitro, kot v MK?
Z možem sva bila za vikend na aktivnem oddihu v Kamniku. Sva malo možgane prepucala, da bova lažje funkcionirala in se lažje odločila za naprej. Je možek na poti nazaj proti domu rekel:
˝Pa nič, dajma probat! Če neboma, nama bo kasneje žal. Mogoče pa bo šlo.˝ In ker se zelo redko strinjam brez pripomb, sem tokrat rekla, samo:
OK! Pa dajva. Najprej me je belo pogledal, ker nisem imela nobene dodatne pripombe, potem pa se je samo nasmejal in sva se lepo naprej peljala z nasmeški na ustih.

Tak da, pa dajmo! Probajmo!
< Sporočilo je popravil Matejčika -- 23.5.2010 19:14:31 >