Kofič, saj bo verjetno tud z Rusi vse okej. Sicer jih pa ti itak ne boš potrebovala. Danes se bo streslo ministrstvo v Makedoniji in potem se bo treslo, treslo, tako dolgo se bo treslo, da bo ven streslo vse izmečke in jih vrglo na smetišče pozabe, kamor tudi pašejo. Jaz že, odkar sem odprla oči, navijam, pa verjetno sem tudi ponoči.
Naš pa še spi. Pa to je neverjetno. Sva ga včeraj očitno dokončno in preko vseh meja uničila.
Otroške zgodbe...
Včeraj mi zunaj, mali je bil priden v vozu, pa sva ga vprašala, če lahko gredo starši na en pir (mama na Unija). Ni protestiral, se vsedemo, pijemo, sicer je bila fina akcija, takoj ko smo se ustavili, ampak je dobro kazalo. Sem ga tolk animirala, da se še ni začel pritoževat. Jaz že čisto hepi, kako lepo življenje se mi obeta, nakar me ata celo polije s pirom. In potem smo mogli spakirat in domov. Sem rekla svašta. Foter hujš kot otrok. Ziher me trenira.
Zdaj grem pa hitro še en kufet spit, preden pride iz sobe klic na pomoč.