writing-img

RE: Posvojene mame ;)

clock-img

26.05.2010, 20:51

clock-img

Eva**

pencil-img

253

Africa ja, sevedaj ob pravem času. Če pa ima katera Lady pa naj prebere članek o Maji Štamol Droljc, ki je pred 10 dnevi pripeljala malo Žani, za katero sem zelo stiskala pesti in bila tako nervozna kot za Deyzič

http://www.lady.si/novice/domace/posvojenka-zani-luisa-je-koncno-v-sloveniji.html

< Sporočilo je popravil Eva** -- 26.5.2010 20:55:54 >

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

clock-img

26.05.2010, 21:05

clock-img

1ali

pencil-img

196

Na, Eva, pa sem se spet cmirila ob zgodbi. Tebe in tvoje si pa tako z lahkoto predstavljam ob podobnem otrokuuser posted image .

clock-img

26.05.2010, 21:17

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Tudi mene je ta članek ganil... punce, jaz vas tako rada berem... res ste zlate...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

26.05.2010, 21:21

clock-img

Eva**

pencil-img

253

Jaja Ali ti kar navijaj, joj mi jemle to kar nekaj spanca, ampak vse ob svojem času. Vem da sedaj še ni pravi... pa saj veš zakaj.

IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Na, Eva, pa sem se spet cmirila ob zgodbi. Tebe in tvoje si pa tako z lahkoto predstavljam ob podobnem otrokuuser posted image .

Eva**

clock-img

26.05.2010, 21:24

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Eva hvala za link,prebrala, pokazala našemu, čist dol padu od navdušenja! Je že enkrat prej izjavil eno od Haitičkih, da so mu takšni full srčkani. Mogoče mu pa ustrežemouser posted image

clock-img

26.05.2010, 21:25

clock-img

bela.kava

pencil-img

682

Tok. Tok.
Kdo je?
Ja kdo neki, kava, bela.kavauser posted image

Ok dovolj heca, po prvi bombi user posted image so se papirji čudežno vrnili na ministrstvo. Ampak morajo ponovno čez komisijo. Kdaj bi naj bila, ni znano, mogoče bo več info po naslednji bombi, khm.

Ima še katera kakšno bombo, granato, dinamit ali vsaj petardo viškauser posted image user posted image

clock-img

26.05.2010, 21:27

clock-img

Eva**

pencil-img

253

Pija krasno, user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Eva hvala za link,prebrala, pokazala našemu, čist dol padu od navdušenja! Je že enkrat prej izjavil eno od Haitičkih, da so mu takšni full srčkani. Mogoče mu pa ustrežemouser posted image

Eva**

clock-img

26.05.2010, 21:33

clock-img

Eva**

pencil-img

253

Moja kavica, ti si prva stvar zjutraj ko se zbudim user posted image , resnično veliko mislim na vaju. Jaz ti ponujam naslednjo vojno opremo za napad
user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Tok. Tok.
Kdo je?

Ok dovolj heca, po prvi bombi user posted image so se papirji čudežno vrnili na ministrstvo. Ampak morajo ponovno čez komisijo. Kdaj bi naj bila, ni znano, mogoče bo več info po naslednji bombi, khm.

Ima še katera kakšno bombo, granato, dinamit ali vsaj petardo viškauser posted image user posted image

Eva**

clock-img

26.05.2010, 21:42

clock-img

Eva**

pencil-img

253

Tako si mislila ne

The "United Colors Of Benetton" Family

IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Eva**

clock-img

26.05.2010, 21:42

clock-img

witch

pencil-img

3540

Pa se bom tudi jaz oglasila... Berem vas že nekaj časa, s pisanjem pa kar odlašam. Vedno ko vas berem imam solne oči... Punce vsaka vam čast user posted image user posted image
Tudi mi imamo v bližnjem sorodstvu posvojena bratca in sestrico, ki ju je mamica dobila po kar nekaj letnem čakanju v Sloveniji.

DaisyE res ti želim vso srečo s tvojim fantkom user posted image user posted image user posted image ob tvojih zgodbah mi vedno tečejo solze user posted image user posted image user posted image user posted image
eva tudi tebi vso srečo s tvojima zakladkoma in držim pesti, da se vaša družinica res poveča za enega  mičkenega afičana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tia-na komaj čakam, da tvoja otročka prideta v Slovenijo in zaživite prelepo družinsko življenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bela.kava, matejčika (ki pečeš prečudovite torte user posted image ) in vse tiste, ki še čakate na posvojitev pa pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in močno držim pesti, da se bodo te birokratske zadeve čim prej uredile in boste dobile svoje tako zelo zaželjene user posted image

CARICE STE! user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

26.05.2010, 21:45

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

Sem že mal pogooglala user posted image . Evo pa povezavo na Lady moram za našega dati med priljubljene user posted image . Bo prebral pravi! A ti lahk pošljem  ZS imam eno vprašanje...

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 26.5.2010 21:46:44 >

clock-img

26.05.2010, 21:48

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Tok. Tok.
Kdo je?

Jaz nimam nič, pokanja ne maram, ampak tle te pa vseeno podpiram!

clock-img

26.05.2010, 21:50

clock-img

Eva**

pencil-img

253

Oh seveda pošlji, nič bat

Sem že mal pogooglala user posted image . Evo pa povezavo na Lady moram za našega dati med priljubljene user posted image . Bo prebral pravi! A ti lahk pošljem  ZS imam eno vprašanje...

Eva**

clock-img

26.05.2010, 21:54

clock-img

Eva**

pencil-img

253

user posted image , hvala, pa ne toliko v presežnikih mi špeh raste pa se bom še zredila.

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Pa se bom tudi jaz oglasila... Berem vas že nekaj časa, s pisanjem pa kar odlašam. Vedno ko vas berem imam solne oči... Punce vsaka vam čast user posted image user posted image
Tudi mi imamo v bližnjem sorodstvu posvojena bratca in sestrico, ki ju je mamica dobila po kar nekaj letnem čakanju v Sloveniji.

DaisyE res ti želim vso srečo s tvojim fantkom user posted image user posted image user posted image ob tvojih zgodbah mi vedno tečejo solze user posted image user posted image user posted image user posted image
eva tudi tebi vso srečo s tvojima zakladkoma in držim pesti, da se vaša družinica res poveča za enega  mičkenega afičana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tia-na komaj čakam, da tvoja otročka prideta v Slovenijo in zaživite prelepo družinsko življenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bela.kava, matejčika (ki pečeš prečudovite torte user posted image ) in vse tiste, ki še čakate na posvojitev pa pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in močno držim pesti, da se bodo te birokratske zadeve čim prej uredile in boste dobile svoje tako zelo zaželjene user posted image

CARICE STE! user posted image

Eva**

clock-img

26.05.2010, 22:30

clock-img

Eva**

pencil-img

253

No čveke GUD NAJT user posted image

Eva**

clock-img

26.05.2010, 22:33

clock-img

bela.kava

pencil-img

682

sladke sanjeuser posted image

clock-img

26.05.2010, 22:38

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

sladke sanjeuser posted image

nočko

clock-img

27.05.2010, 07:04

clock-img

Anonimen

bela kava, čestitke za prvo bombo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem sicer kaj točno se je zgodilo, ampak če so papirji spet na ministrstvu, pomeni to najbrž samo nekaj dobrega. user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2010, 07:11

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

user posted image user posted image user posted image user posted image Nimam nič streliva,imam pa pestke,ki jih stiskam močno,močnouser posted image

clock-img

27.05.2010, 07:24

clock-img

Iza12345

pencil-img

152

Draga BK, dodajam eno celo linijo topov. Bojo že videli.... Mislim.... V Glavnem, gremo naprej, a ne!!!!!!!
SREČNOuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2010, 07:25

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Jutro, dekleta.

Bela. kava user posted image  , za prvo bombo, ni kaj včasih je potrebno tudi takole, bolj na grobo. Sicer ne poznam ozadja kaj se je dogajalo, vem pa da so to le ovire na poti do user posted image . To je recimo kot, da bi imela med nosečnostjo npr. cirklažo...en kup straha in živcev..ampak na koncu bo vse okej. Verjemi mi.

Dejzi, ah dejz . No , a ni življenje lepo? Poljubčkaj prosim malega dejziča , še v mojem imenu user posted image

Matejčika -bravo za torteuser posted image  in za hiter postopek.

Eva - jaz tvojega jing-janga ne vidim user posted image , pa me hoče pobrat od radovednosti user posted image .  Glede članka, ki si ga prilepila  - kaj mislite o komentarju, ki je spodaj po člankom - v smislu, da so deklico kupili. Zanima me kako gledate posvojene mamice na to? Upam, da to lahko vprašam.

Tia na - zdaj pa res še malo user posted image

Vsem mamicam (to be) en lep dan.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

27.05.2010, 07:29

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Tok. Tok.
Kdo je?

user posted image user posted image bela kava pozabla si na granitne kocke, to je zdaj v Sloveniji prvo "razstrelivo"user posted image user posted image

Bom pa namesto petard in bomb močno držala pestke !!!

clock-img

27.05.2010, 07:32

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Tako si mislila ne

The "United Colors Of Benetton" Family

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2010, 07:38

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Matejčika...tvoje torte so pa enostavno....user posted image user posted image user posted image ...njami.

clock-img

27.05.2010, 07:43

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Matejčika...tvoje torte so pa enostavno....user posted image user posted image user posted image ...njami.

ja njami in lepe user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem