cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrke 2010 - 2.del

clock-img

18.06.2010, 09:10

clock-img

mala2001

pencil-img

301

Jutro!

Js pa že pridna... pečem pisane slane rulade za zakusko pred poroko....user posted image

Drugače pa še vedno zelo dobre volje, ker sem včeraj vse potrebno dobila...user posted image

Popoldne pa zaključek v vrtcu, upam, da bo vreme zdržalo!

Od danes še 90 dni! Uf, mal panika že!

clock-img

18.06.2010, 09:25

clock-img

teodora75

pencil-img

277

Zadnjic sem si vzela ene par ur in na RR prebrala debate glede pralnih plenic. Sedaj sem se bolj odlocena za njih in sedaj mi je vsaj malo bolj jasno kaj in kako [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif

juhu archie, še dobro da si za sosednjim bregom in bova skupaj doktorirali na teh plenicah. A pa si se tudi že odločila katere sorte imet? Včasih je bila samo štorklja, pa pol racmanke, zdaj je pa na netu tolk tega da se je cela znanost odločit (kot za voziček). Drugače pa nabavimo vsako po eno, pa bo :)

Naše brcike so tudi nežne, nežne.... Mi je kar malo hudo za tiste, ki previte, da vaši športniki trenirajo na rebrih, mehurjih in ostalih 'orodjih'. Res, mene večkrat na dan kar tako malo 'počohca' od znotraj in je ful prijetno. Se moram pa tudi pohvalit, da sem ena tistih srečnic, katere detetov ati nameni precej časa in pozornosti bušiju, ga lupčka, boža, se pogovarja z njim..., pa ko kam greva, reče: no Mimikolinec (to je začasno ime našega vesolčka x spola), to je pa narava... A si videl ovco?... Zvečer imata pa tudi vsak dan 'debate', predno zaspimo in neverjetno, kako se detece odziva na njegov glas. Tako da, tudi če je prej primeru, mu potem nameni vsaj kak pozdravček (brciko), ki jo seveda dobro čuti.

Sem pa tudi jaz v zadnjih 2 tednih opazila, da mi včasih otrdi trebušček ali vsaj del njega. Saj nič ne boli in niso kakšni krči, samo tak smotan občutek je in zares trdo, kot bi bil notri kamen. A je to čisto OK čisto pri vseh, ali lahko rata tudi kaj nevarno?

Pa hvala vsem, ki ste si vzele čas in napisale svoje mnenje glede tega, imeti kmalu/ne kmalu še eno dete. Ja, najlažje bom to vedela takrat, ko bo ta že nekaj časa brcal zunaj mene. Bi bilo pa idealno, če bi se nam 'zgodilo' tako, da bi bil naslednji bolj zimski in bi mi bilo prihranjeno 'trebušasto' poletje. Samo potem je pa spet križ s cunjami, ko rabiš XXL bundo in puloverje... Mah, pa itak mi je jasno, da se to ne kar planira kdaj bo, no vsaj pri mani ne;

Ooooooooo, a potem je za srečanje zdaj čisto zmenjeno? Jaz bi se tudi pridružila, če še lahko. Pa tudi BTC kar dobro poznam in bomo že našle kakšno rezervno lokacijo, če bo v Zvezdi takšna gužva.

Lep vikend tistim ki imajo drugačne plane. Ja, saj sem mogoče malo žleht, ampak meni čisto paše, da bo dež... user posted image

Se vidimo menda...

Pozdrav,

T.

clock-img

18.06.2010, 09:34

clock-img

teodora75

pencil-img

277

Ok, res sem računalniški debil...
Prosim ena navodila za butce, kako se citira del besedila, tako da ostane v belem okvirčku, pa da se vidi kdo je tisto napisal... Potem pa da ni več tega okvirčka in normalno pišeš naprej...
Ker meni na nobeno varjanto tole ne rata. Ali ni okvirčka, ali pa je tudi moje pisanje notri.

Res upam, da bo imel mali ta del mozga po atiju. Aja, kaj pa naj sploh ima po meni? user posted image

sej se hecam no, saj marmelado pa carsko skuham, pa še kaj tudi, juhuhu user posted image

No, hvala za pomoč vsekakor. Moj oče bi rekel: da ne bom ravno neumna umrla, hmmmm

T.

clock-img

18.06.2010, 09:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

Prosim ena navodila za butce, kako se citira del besedila, tako da ostane v belem okvirčku, pa da se vidi kdo je tisto napisal... Potem pa da ni več tega okvirčka in normalno pišeš naprej...
Ker meni na nobeno varjanto tole ne rata. Ali ni okvirčka, ali pa je tudi moje pisanje notri.

Res upam, da bo imel mali ta del mozga po atiju. Aja, kaj pa naj sploh ima po meni? user posted image

sej se hecam no, saj marmelado pa carsko skuham, pa še kaj tudi, juhuhu user posted image

No, hvala za pomoč vsekakor. Moj oče bi rekel: da ne bom ravno neumna umrla, hmmmm

T.

Klikneš za /quote] in pišeš od tam naprej...

clock-img

18.06.2010, 10:03

clock-img

binabina

pencil-img

274

ojla punce zanima me kako je če ti noge fulll zatekajo in da oteklina sploh čez noč ne izgine???
kako naprej ?? ali lahko grem kr do osebnega ali moram it najprej do ginekologinje potem pa do osebnega ??????????????

clock-img

18.06.2010, 10:04

clock-img

Anonimen

sem se jaz že tudi isto spraševala glede zatekanja... jaz bom povedala G na naslednjem pregledu do takrat pa ne bom delala panike.

clock-img

18.06.2010, 10:04

clock-img

mala2001

pencil-img

301

Pojdi do ginekologinje!

clock-img

18.06.2010, 10:05

clock-img

teodora75

pencil-img

277

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

T.

A tkole?

T.

clock-img

18.06.2010, 10:06

clock-img

archie

pencil-img

1560

Teodora: jaaaaaaaaa user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

clock-img

clock-img

teodora75

pencil-img

277

Juhuuuuuuuu, hvala T.Z. !

user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

T.

A tkole?

T.

user posted image ni problema, kadarkoli ;)

< Sporočilo je popravil T.Z. -- 18.6.2010 10:07:24 >

clock-img

18.06.2010, 10:31

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

a kateri že teče "mleko" mazivo no iz dojk? meni že ful teče in ponoči se mokra pa tudi čez dan  mi že teče.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

clock-img

18.06.2010, 10:32

clock-img

bambinca

pencil-img

954

meni že par tednov, ampak malo...

moje poslanstvo so moji otroci

clock-img

18.06.2010, 10:33

clock-img

Anonimen

ne še...

clock-img

18.06.2010, 10:40

clock-img

archie

pencil-img

1560

meni tudi še ne. 

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

clock-img

18.06.2010, 10:42

clock-img

mala2001

pencil-img

301

Že neki časa, sam pomalem...

clock-img

18.06.2010, 10:53

clock-img

Klemcy

pencil-img

367

ja tut že 2 tedna! sem bla na začetku čist prestrašena, ker nisem imla pojma, da je to lahko normalno, ampak sem potem na netu pobrskala user posted image

katrinka super user posted image user posted image user posted image

sem ravno razmišljala kako bo, ko bomo ena za drugo začele hodit v Rim. Tiste, ki ste bolj na koncu septembra, boste lahko že prisluhnile našim porodnim zgodbam, če ne boste same prehitevale. user posted image  Upam res, da si bo takrat vsaka našla 5 minut časa in napisala svojo izkušnjo.  

clock-img

18.06.2010, 11:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.06.2010, 11:48

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

jeejejejej :) modre fiši hlače so dans pršle... kok so lepe... zdej mam že prou lepo zbirko :)

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

clock-img

18.06.2010, 11:55

clock-img

tannya

pencil-img

628

Hej, hej punce

jaz sem bila pa že ultra pridna danes. Sem ob 6.30 že pila tisto fuj in fej sladkano vodo v laboratoriju in sem komaj zdržala, da nisem vse izbruhala....bljak. Potem sem imela še pulmologa,ki mi je zmanjšal dozo zdraviluser posted image , kar je super. A katera ve koliko časa čakaš na izvide testa na sladkor?

Katrinka: super, super, super za pregleduser posted image user posted image user posted image

Dedci: moj tečen kotuser posted image ...se mi zdi, da njega bolj hormoni matrajo kot mene. Mu je Ajda včeraj rekla: "ati ti si pa bolj siten kot mami"user posted image  Včasih me ima, da bi ga poslala v tri krasne...

Srečanje: se že veselim Zvezdeuser posted image  Če sem prav pregledala pridemo:
- Archie
-Katrinka
-Božička
-Teodora
-Almera
-Tinkatonka
-Tanja

Skratka juti ob 19.00

clock-img

18.06.2010, 12:38

clock-img

mery15031981

pencil-img

182

a kateri že teče "mleko" mazivo no iz dojk? meni že ful teče in ponoči se mokra pa tudi čez dan mi že teče.

meni še ne

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

clock-img

18.06.2010, 12:42

clock-img

mala2001

pencil-img

301

Js se pa res moram kontrolirat v soboto, če si bo moj preveč spil, mu moram mal popustit pa nič sitnarit, ker je res zlati, ne gleda fuzbala in je zadnje čase ful razumevajoč in me razvaja....user posted image

Al je pa to sam taktika, da mu ne bom v soboto sitnarla....user posted image

clock-img

18.06.2010, 13:03

clock-img

benika

pencil-img

7793

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

a kateri že teče "mleko" mazivo no iz dojk? meni že ful teče in ponoči se mokra pa tudi čez dan  mi že teče.

Meni še po porodu ne tečeuser posted image

clock-img

18.06.2010, 13:06

clock-img

benika

pencil-img

7793

Srečanje: se že veselim Zvezdeuser posted image Če sem prav pregledala pridemo:
- Archie
-Katrinka
-Božička
-Teodora
-Almera
-Tinkatonka
-Tanja

Pa jaz tudi, sem napisala že ene par strani nazajuser posted image Jaz v BTC-ju bolj malo poznam in niti ne vem, kje ta Zvezda je. Zato bi lepo prosila, če me lahko katera navigira do tja oz. do tam kjerkoli že boste. Dam tudi mobi cifro, če me boste obvestile. Pridem pa jauser posted image

clock-img

18.06.2010, 13:07

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

men tut nč ne teče... kaj je zdej navadn? da teče že pred porodom al šele pol začne? sam tko, da vidm a sm u mejah normale al ne... user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem