In jaz in moj tudi

. Pa smo imeli en tak 'mini' plan, da bi bil tudi pikec takrat, ampak smo seveda neskončno veseli, da je 'kar ratalo' že toliko mesecev prej. No, bo pa naslednji, hehe.
Drugače pa sporočam, da imamo polno hišo pleničk. Včeraj dobila multipack iz UK in danes še iz Idrije. Zdaj pa rabimo samo še malo rito, da jo zavijemo v tole puhasto reč.
Sicer pa je bil včerajšnji dan dokaj zanimiv. Po 'hudem' rezultatu prvega cuker testa, je včerajšnji 'ta dolg' dal čisto drugačne rezultate. Je po triurnem 'mučenju' doktorca rekla, da tako lepih številk ni videla že dolgo časa. In evo, en teden panike za brez veze. No pa itak sem vesela da je na koncu tako.
Manj ugodna 'zanimivost' včerajšnjega dne pa je, da je moj ostal brez službe.

In zdaj sva oba na 'sončni'. Pa saj se je že nekaj časa dogajalo v to smer, ampak vseeno še kar upaš da ne boš ravno ti tisti. Po drugi strani pa bo sedaj končno čas za pospešeno gradnjo, saj te zadnje mesece nisva naredila praktično nič. Pa zdaj me bo tudi nehalo skrbet, da ne bi imela časa narest previjalne mize-omare, ker zdaj čas zares ne bo mogel bit več izgovor.
Hvala NiNiBo za podatke glede nahrbtnika. Definitivno tudi pri nas nabavimo nekaj takega, pa bomo vendar s tem nakupom še kak mesec počakali.
No, je pa sedaj zares naslednji 'doktorski' projekt jogi za posteljico. Sem že prejšnji dan malo spraševala, pa niste bile nič zgovorne... Če se da kateri kaj napisat, bi bila vesela.
Evola. Zdaj pa kuhat kosilo. Joooooooooooj kako sem vesela, da ga lahko naredim po svoje in ne po točno določeni gramski tabelci. Pa sočustvujem s tabo Tannya...
Lep dan in zanimiv večer vsem ki boste raziskovale Tivoli! Jaz to rundo preskočim, ker sva bila z mojim že prej nekaj zmenjena.
T.