IZVIRNO SPOROČILO: tannya
Pri dieti pa imam težave z mesom, ker ga jem zelo malo. Kaj lahko jem namesto mesa? Jajca, sir, stročnice? Te stročnice mi po tej knjigi, ki smo jo dobili tudi niso jasne.
Stročnice, vse: fižol, grah, leča, čičerika, soja ... Stročnice imajo vse izredno visoko vsebnost beljakovin, tako da - - dober tek
Pa predelana soja, ala tofu - sploh dimljen je njami, pa kak amarant ipd. ...
IZVIRNO SPOROČILO: archie
ker lastnico od Albe priblizno poznam, Luongota je imel en moski, od Lexa jih ne poznam, z lastnico Chohe smo se pa ful pogovarjali (ker smo sedeli nasproti). Which of these are you?
Lastnice od Albe ni na RR, ne?
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30
približno 120x60
Jaz imam enake dimenzije od Racmana, BC.
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina
Božička, če sem si prav zapomnila imaš doma že sling za ... a bi hotela opisati zadevo? Ker bi mi to kr sami zašil...kakšne mere?
Dolg je 4.5m, 95%bombaž, 5%elastan - je pa v obliki nekakšne lunice ... Torej na sredini širši, od konicah s epa povsem zoži, da ga lažje zavežeš. Če ti kaj pomaga:
http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=717&ime=Sleepy_Wrap_(trak_za_nosenje_otrok) Lahko pa doma zmerim in ti javim :)
Pa ful lepe buhije imate

Lušne slikice
Ultrazvok: meni ga je tudi obljubila za naslednji pregled (četrtek), bom pa že v 32. tednu. O joj
Punce, meni je tako vroče, doma nimama klime, sem jaz gonila svojo, da itak ne bo tako hudo, da sva lahko brez ...

Ne vem, kaj sem mislila, tako da - drugo leto bo
Danes naju pa v
MŠ čaka prva porodna doba. Bomo dihali spet, jaz s epa sploh ne morem sprostiti tam notri, pa še vrteti se mi začne med dihanjem, ko ni nobenega zraka