25.07.2010, 21:29
3057
isto sm jaz v millerju kupila barvo - almera kr pojdi tja,skatlica je velika tok kot od cikov skatla, miljon razlicnih barv - pri odtranjevalvih madezev za perilo,praskih za pranje in mehcalcih jih imas...ena skatlica je 2,75eur...
tinka - jaz bi sla raje z oranzno se cez - pa kupi dve oranzni pa probi,jaz sem kupila rdeco pa tud ni rdeca vn prsla - bolj na rozo potegne samo ne velik...
imaš mogoče še kakšno škatlo doma in bi bila tako dobra da bi napisala kaj na škatli piše, sedaj ste še pa mene spraviloe v iziv da bi nekaj planic pobarvala.
Hvala za info.
Vidim da vas na veliko nekaj trebuščki mučijo, no jaz moram pa nekam potrkat da je trenutno vse ok.Drugače pa komaj čakam na jutri teden ko imam pregled da vidim našega bejbija.Bomo pa ta teden punce uživale saj ne bo prevelike vročine.Sem pa jaz dsanes bila pridna in sem na luft pripeljala voziček in lupinico in ga malo očedila, tako da ja počasi bom začela pripravljat zaključna dela za prihod
.Me občasno kar malo strisne, ker naša je že toliko velika da se včasih sama pri sebi vprašam če bom znala z tako malim bejbijom,saj vem da bo vse ok ampak malo me pa zvije ker vem da se bliža dan D. 
Tudi,če se uležem in počivam ni nič boljše in pri vsaki brci so take bolečine,da je joj.moj
je prišel dopoldan iz službe in mi obljublal,kam vse nas bo peljal,potem pa ga je po kosilu nekaj zvilo in je sedel ves popoldan na školjki,upam da še mene ne doleti kaj takega...Mi je pa danes prijateljica poslala slikico njenega 2 meseca prezgodaj rojenega sinka in sem se čist raznežila,ko sem videla to bitjece.Je še vedno na respiratorju in še neko infekcijo je staknil,tako da dobiva antibiotike,ubožec.Upam,da si kmalu opomore.
A je polna luna danes, to bi pri meni lahko vplivalo na kaj takega..
Oni pa se obnašajo še slabše kot da so v hotelu,še obuti hodijo notri.Ajejejej. Upam,da boš zdržala do konca.
Se morem kar večkrat čez dan vležt,ker me noge bolijo ko
Kaj ve tudi tolko zatekate?
trkaaaam!
?
, zdaj je on že na poti v službo, jaz pa imam čas za RR v miru in tišini, glede na to, da mojga miška ni doma. No sej kaj kmalu grem že od doma, v trgovino, potem pa ponj k moji mami. Komaj čakam. Sej paše, če gre kdaj na "počitnice" za čez noč, ampak je tako tiho doma, da komaj čakam, da ga polubčkam in spet stisnem k sebi. Me pa malo grlo boli
, tale nenadna ohladitev je sicer pasala, ampak eno noč je bilo pa malo okno preveč odprto, zdaj pa imam