Hej lilchy123, kako zdaj to lažni alarm, pa bolnica...? Pa saj smo šele dobro čez pol. Mislim, da imava ravno midve skupaj PDP in jaz še en lep čas ne mislim it gledat kakšne bolnice od znotraj

.
Ja, drugače sem pa pozabila ob prejšnjem javljanju vprašat, kako je s tem MV? Meni mislim da ga še nikoli ni merila ali kako drugače pregledala. Zadnje 3 preglede sem imela itak samo zunanji UZ in tudi v pon. se na morfologiji nisva nič pogovarjali o tem. Bi ji morala to sama rečt?
Prav tako nisem imela nobenega cuker testa. Res da menda nimamo nobenega sladkornega bolnika od prej v familiji, samo najbrž tudi brez tega lahko 'telo podivja'? Pa tudi to ne vem, ali je mišljeno, da grem kaj kasneje na test ali sploh ne.
Drugače grem pa zdajle na transfuzijsko dat drugič kri za tokso. Sem pa včeraj malo 'zaškripala z zobmi', ko sem videla mojega jest neoprane jagode na vrtu. Saj je najbrž malo trapasto vprašanje, ampak ali obstaja kakšna možnost, da če se slučajno on okuži, da potem to kako prenese name? Saj sem ga že kregala, da to tako in tako ni najboljše kar počne, ampak če bi imel pa tako 'tehten' razlog, bi mu pa sigurno bolj 'stopilo v glavo'.
No zdaj pa grem tole svojo kri spet malo spuščat, čeprav se tega niti malo ne veselim.
Lep vikend!
T.