IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78
sama pa res ne vem ne morem nosit teh nogavic ker eno uro rabim da jih gor spravim
pol se stegnejo in gre lažje

če te kej "potolaži"

pa odvisno, katere so. sem imela prvič cele žabe, ker je bila zima in mi je še grelo trebuh

zdej mam pa samostoječe in je ful lažje gor spravljat. ko bo vroče, jih pa ne bom nosila, vsaj ne cel dan
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78
Ah pa še tole sem pozabila glede preverjanja cukra, sem vprašala ker sta moja mama in babica obe na insulinu me je zanimalo, če me bo dala na kontrolo in je rekla, da je praksa pri njih taka da če se pozna kaj v urinu, ki ga itak dam popoldne potem bi me dala naprej ker pa je urin vredu ni potrebe.
to je pa čudno

ker ravno sladkorna v družini je ta glavni razlog, da te dajo na test. pa pri men je bil urin VEDNO ok, nikol se ni nič poznalo, razen na krvi, tudi čist na koncu nosečnosti ne... držim si pesti, da bo zdej tut tko
tinkatonka, kaj to študiraš?
ninibo, uživaj
malecka,

da boš bolje in da bo vse ok
nenka, a to te boli vedno a mine? ker mene je občasno stisnilo v prejšnji nosečnosti, pa sva z G prišli samo do tega, da verjetno otrok občasno na kak živec pritisne oz. se - ko je še manjši - tko zgužva, da notranji organi pritisnejo na živec in zaboli. je pa taka čudna pekoča bolečina
< Sporočilo je popravil khurde -- 30.5.2010 21:06:47 >