IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy
tpmc in Natalija28- jaz sem tut prijavljena v julijski termin šole, tako da se vidimo 6.7.
V juniju ni nikakor časa, ker imava oba z mojim zapolnjene urnike do konca + dopust, avgusta je pa že malo prepozno za nas, ki imamo rok v začetku septembra, kar pomeni, da ahko bebico dočakamo že v sredini avgusta
o to je res lepo slišat:) bomo dihale skupaj;) na koncu pa bomo še kje v porodnišnici skupaj, nikoli se ne ve ;)
joj jaz še zdaj nekaj ne razumem

kolegica ki je rodila je hotela na vsak način
prsno črpalko ko jo je kupila pa je rekla da je škoda denarja. Da je 15 mililitrov črpala eno uro. Jaz pa se resno odločam za nakup ampak njeno mnenje ipak vpliva name ker je edina mamica ki jo poznam v zadnjem času:)
Jaz sem včeraj naredila fiziko, danes čakam na rezultate mehanike pol pa je šele vrhunec izpitov. Zdaj- en za drugim. No pa saj bo a ne? ;)
Sva z mojim hotela plačat na ebayu neke žarnice pa ni šlo plačat, kliče moj na paypal in mu rečejo da je presegel limit. Ja kako če pa nič ni kupoval. Vdor v račun, so mu vzeli dol 1253eur!

sicer je od tega že skoraj dva tedna, račun je zablokiran. Denar pa mu je vzela dol družba za letalske prevoze Ryanair iz Dublina. So ugotovili, da gre za zlorabo tako, da dobi denar nazaj v 45 do 60 dneh. In kaj sedaj? v teh dneh se je tudi treba preživet.. joj joj! No vsaj nazaj bo prišel denar, vsaj nekaj..
Sta pa naju moj ata in mamca fajn presenetla, sta nama kupila celo splanico. Smo jo že sestavli in je super fino lepa :)
a ste vidle včeraj v lidlu je bila akcija: otroški termometer, grelnik stekleničk, baby phone,.. itd? ;)
Nespečnost - ojoj! Na noč se zbujam 10x minimalno, ah pa še to je premalo. Potem pa težko zaspim nazaj, ko pa zaspim pa sem že naslednjo rundo budna. Spet me je začela pečt zgaga, da o lulanju ne govorim. Na vsakih 20minutk minimalno, pa še ko odtočim se mi že zdi da me spet
Bolečine v kolkih - sicer hodim na sprehode vsak dan ampak me še zmeraj boli. Sicer je po sprehodu bolečina manjša, ampak punce.. mogle bi me videt

HODIM KOT RACA :)
evo zdaj pa res, sonček se je malo pokazal. Grem se učit, bušija božat in spit en velik kakav :)
lp, Taja