Zadnji članki

Kdaj začeti z učenjem drsanja in kako?
Vaditeljica drsanja Eva Pirih je odgovorila na najbolj pogosta vprašanja staršev glede drsanja in...
Vzgoja in razvoj

5 idej za zimski družinski izlet
Čudovite zimske dneve lahko izkoristite tudi za kakšen zanimiv potep z mularijo na prostem. Za va...
Aktivna družina
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

.
. Vse kar pišete bolj ali manj drži, definitivno je organska kozmetika bolj zdrava...na srečo je z leti postala tudi cenovno bolj dostopna. Še vedno pa pravim, da je faj obdržat zdrav razum v glavi
in čisto vsemu ne gre verjet. Organska hrana, kozmetika in vse drugo postaja dober biznis in včasih tudi malo pretiravajo.
kaj si res ne morejo umislit neke klime v vaši firmi? upam, da ti po vrhu še sonce not ne žge čez okno! jaz drugače obožujem vročino, poletje je moja strast, ampak niti pod razno v tem stanju. V torek sem bla v kinu in sem bla dobesedno prilimana na sedež in čist živčna od zatohlega zraka. Sama si doma že zjutraj vklopim klimo in uživam v ohlajenem (ampak ne pretiravam) prostoru.
in z mojim kužkom na en sprehodek, dokler vročina še ne ubija. lepo meni kajne, ker sem doma
tko da... meni je bil porod najlepše kar lahko kdor koli doživi. in komaj čakam, da to doživim še enkrat
, tako da brez skrbi v tem primeru bo sigurno vse OK. HB da veš, da to imaš in da bodo pravilno ukrepali.
100%, ker verjamem da so bile misli v preteklemu mesecu cisto nekje drugje!! Naj ti tih 14 dni hitro mine, potem pa en lep, dopust.
.
, potem pa med rjuhe, ker sem že lep čas budna
, in je bla kar mal užaljena, ko sem jo vprašala če je ziher. Ja valda... te tri črtice (in mi jih kaže s prstom na monitoru in js itak jih ne vidim
!