writing-img

RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI

clock-img

11.05.2010, 13:10

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

palcica- srečno v postoku!!!!!!!!!!!!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

clock-img

11.05.2010, 19:13

clock-img

womanpolice

pencil-img

2304

ja, adijo pamet, kak dolg me ni blo na tem forumu... v bistvu skoraj nobene ne poznam... skoraj...., kajne BEBIII user posted image user posted image , CUKICA... user posted image

No, ker že kr nekaj časa piše na seznamu WP razgovor, dajmo mal popravit... 13.5.2010 UZ (mb)

Ker
večino punc tle gor sploh ne poznam več, me zanima, če bo ktera v četrtek tam (jst imam uro ob 11.20 )

lp, womanpolice

clock-img

11.05.2010, 19:13

clock-img

womanpolice

pencil-img

2304

ooo,s orry.... JONA KLARA.. Mi se tud ne poznamo user posted image  user posted image  user posted image   živjo, kak si mi....

clock-img

11.05.2010, 19:20

clock-img

womanpolice

pencil-img

2304

ooo, pa ZUP2 je tud še tle.. no, sej nekaj pa vas še poznam... sm si kr mal oddahnila...user posted image

clock-img

11.05.2010, 19:22

clock-img

spominčica

pencil-img

369

ja WP se bomo pa še spoznale ane. Jest zdej sicer nisem kej dosti tu gori, ker je šel 3. postopek u franže. Bom v jeseni spet bolj aktivna.

clock-img

11.05.2010, 19:48

clock-img

womanpolice

pencil-img

2304

Ja, me veseli, spominčica.. čeprav sem bolj redko na računalniku... imava le enega na net prikključen in ta je zadnje čase full okupiran s strani mojega...

Vidm, da si že dlje časa borka kot jst... tud jst imam za sabo tri neuspele postopke v LJ... sedaj pa sva v MB in upam na najboljše...

clock-img

11.05.2010, 19:52

clock-img

cukica

pencil-img

1698

WP ja mi se poznamo že kerrr neki čččččččasa jp,...in vidim,da se ti je začel neki premikat super,....dopust bo pa tud hmal lepo,...uživej pa se tipkamo še kaj,....grem počas v vodoravni položaj zjutraj grem spet v Lj.,mam uz in upam,da bo kej bolje,...
lp

clock-img

11.05.2010, 19:52

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

ja, adijo pamet, kak dolg me ni blo na tem forumu... v bistvu skoraj nobene ne poznam... skoraj...., kajne BEBIII user posted image user posted image , CUKICA... user posted image

No, ker že kr nekaj časa piše na seznamu WP razgovor, dajmo mal popravit... 13.5.2010 UZ (mb)

Ker
večino punc tle gor sploh ne poznam več, me zanima, če bo ktera v četrtek tam (jst imam uro ob 11.20 )

lp, womanpolice

tassi1- MB- 13.4.- bom nekje do 11 tam!! daj me klikni na ZS!! user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

clock-img

11.05.2010, 19:55

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

moja WP, jst mam že zdej čist členke bele k tok stiskam pesti zate!!!!

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

11.05.2010, 20:01

clock-img

womanpolice

pencil-img

2304

ja, ja, Cukica... itak da se poznava tud midve... se v petek vidimo?

Tassi... super... obe zg. savinjčanki pa še sedaj si nisva vzeli čaasa za kavo... žalost...

Fargesia... no, ti pa kr močno naprej drž pesti... hvala user posted image

clock-img

11.05.2010, 20:04

clock-img

womanpolice

pencil-img

2304

tassi .. nekaj mi nagaja, al pa sm že jaz tak šašava... da ne znam več s tem delat... krizaaaaaaaaaaaaaaaaaa

clock-img

11.05.2010, 20:13

clock-img

womanpolice

pencil-img

2304

kaj čva zdaj* a ti znaš? tassi

clock-img

11.05.2010, 20:35

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

kaj čva zdaj* a ti znaš? tassi

Imaš ZS!! poglej spodaj pod sporočila!!se čujema user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

clock-img

11.05.2010, 20:59

clock-img

zup2

pencil-img

329

ooo, pa ZUP2 je tud še tle.. no, sej nekaj pa vas še poznam... sm si kr mal oddahnila...user posted image

WP srečno v postopku, sem pa jaz že preseljena na sosednji forum, še malo pa bom na otročkih user posted image

clock-img

11.05.2010, 21:46

clock-img

športnica

pencil-img

841

babe žabe, samo malo vas pozdravim.
spominčixa računam nate za jesen, da bova skup tlele user posted image user posted image user posted image

jst sm mela včreraj 3. kontrolo v MB. hormon mi je zrastu iz 155 na 400. so me dali dvakrat na UZ in se nič ne vidi. pravijo da je nepravilna nosečnost, majhna možnost za IMN. kontrola spet v ponedeljek. upam da bo začel padati in da končno zaključimo tole. da se lahko naročim naprej.

jona, teta m, špica, bebii, amelia, honey in ostale. uživajte. mislim na vas. user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2010, 07:13

clock-img

Amelia

pencil-img

455

Pri meni nič dobrega....user posted image user posted image ...krvavitev se je včeraj stopnjevala in je sedaj že kar močna, tako da po mojem karkoli je že bilo je šlo naprej....Bom klicala Reša, da mi pove kaj zdaj, sicer poznam tud punce, ki imajo  močne krvavitve in so vseeno noseče, ampak ne verjamem...user posted image user posted image ...Bom danes sicer še en test kupila, ampak tud če bo slučajno še pozitiven in če bom še vedno krvavavela, nekaj ni OK.

Mah, pa tako dobro se je začelo, kar prelepo da bi bilo res, me tolaži to, da imam še 2 pingvina...

clock-img

12.05.2010, 07:43

clock-img

Amelia

pencil-img

455

Mene kar brišite iz seznama nosečk, imam čist t pravo menstruacijo, lije kot iz škafa...

clock-img

12.05.2010, 07:52

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

wp-oooo živio, res se poznamo tam nekje od decembra, januarja , jaz sem okej že zaključila z postopkom v aprilu, user posted image hvala bogu, tako da imej še ti upanje, da se uspešno konča, sem pa sicer imela 2 dni nazaj nek rjav izcedek, bila čist panična šla na urgenco, so rekli, da je vse ok, da je srček, da se giba, da njinič videt, ampak požene ti pa kri po žili, ker vidiš, da je lahko vs eokej te čez noč preseneti in je lahko tudi hiotro konec vsega....upam na najboljše ampak zadnje čase berem same izcedke, ne vem kaj je sedaj to a imajo ženske noseče res toliko težav s tem ali je kaj krivo ker ne dajejo već dabrostana.no upam na najboljše za vse mene in vse vas, držim pesti in upam, da končaš postopekuser posted image .kaj imaš kratkega? vso srečo

amelia-jojjjjjjjjjjjj, pa kaj je sedaj to? držim pesti, da bo vse okej, mislim zelo nate, drži se, pa javi seuser posted image user posted image user posted image a je sedaj bolje?

športnica- pa to pri tebi pa tudi ni res, pa kaj nič ne morejo in ne znajo narediti, ne vem zakaj toliko časa čakajpo pa te matrajo, naj nekaj ukrenejo, ne vem te zgodbe iz maribora pa mi res niso všeč, a si se že kaj poznimala v lj pri T?UPAM DA SE TI KMALU KONČA TA SRANJE, DA BOŠ VSAJ VEDELA NA ČEM SI TO PA NIN VEČ RES,to je pa res matra človeka, kako se pa počutiš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spominčica- tudi nate mislim, da bo kmalu drugače

clock-img

12.05.2010, 07:54

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

amelia-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj boga, mislim nate pikica, drži se in upam, da boš kmalu bolje in greš v nov boj, pa seveda da bo uspešen, vem, da ti je zelo hudoooooo.samo, da že imaš doma eno pikico močno jo stisni k sebi, da ti bo lažjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2010, 08:20

clock-img

špica84

pencil-img

1872

amelia zelo mi je zau user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2010, 08:32

clock-img

bibk

pencil-img

314

Amelia pa kaj je zdaj to.... kako je zdej to možno, sej smo se že vse veselile +, pa še test je bil pozitiven.... joooooooooooooojjjjjjjjjjjjjj ma kaj mora bit to tako težko. Javi se nam da poveš kaj je novega

joana klara
  joooooj tejle izcedki..... verjamem kakšna panika te je mogla zagrabit... ampak na srečo je vse OK

clock-img

12.05.2010, 10:40

clock-img

Amelia

pencil-img

455

Sem govorila z Rešem, je rekel, da ko se krvavitev ustavi naj ponovim test, pol grem pa k njemu, ker lahko takoj naslednji mesec še po 2 pingvina.

clock-img

12.05.2010, 10:57

clock-img

aja12

pencil-img

55

oj drage moje,

mam ful gužvo in se kar malo izogibam tegale foruma , čeprav skozi mislim na vas.

BEBII , prosim mene dajte na KANDIDATKE V POSTOPKU, začnem s špikanjem kratek postopek tam okoli 25. maja (na dan mladosti :). To bo moj 2. ivf, sem pri Drobniču in upam da bo tale uspel.

Vsem, ki se vam kaže rdeče in rjavo, glavo gor in borba do konca. držim pesti za vse. Vse ki čakate, pa dejmo pozitivno in borbeno naprej.

jest sem z vami in navijam za vse.

aja12

clock-img

12.05.2010, 11:18

clock-img

bibk

pencil-img

314

Punce jaz sem se naročila še na GKLJ, mogoče tam kej več uspeha.... in sicer sem naročena pri dr.Šalamunovi za posvet. Kakšne izkušnje imate s tole dr. a je vredu???

Hvala za vse odgovore

V pričakovanju avgusta .... smoothie rools

clock-img

12.05.2010, 12:29

clock-img

cukica

pencil-img

1698

Tako v petek spet uz moj folikelček neki štrajka je na 11 ne vem več kaj naj pivo očiten tokrat bolj mal deluje,...Tomaževič pravi ,da naj se ne sekiram ker važen je da se dogaja,....
Amelia drži se ,....user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem