IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
jaz sem naceloma zelo psiho tip cloveka. veliko in ogromno, celo prevec razmisljam o lifu in o vsem kar se dogaja in zakaj se dogaja itd.
no in tukaj je npr ena veliiiika razlika med mano in mojim mozom..... on namrec predvsem NE razmislja o lifu in zivi tako zelo preprosto in vse mu je tako zelo simpl..... in mu res zelo zelo zavidam to. da lahko totalno neobremenjen zivi vsak dan sproti. in mogoce pa ravno zato rabim njega ob sebi, da se od njega ucim? da mu sledim in se znebim svojih predsodkov?
BaguSka moja, hvala enako, se kr podpišem pod to! Res je, kot praviš, v življenju se spoznavamo z drugimi z nekim določenim namenom, se pravi, da se nekaj naučiš od njih ali pa spoznaš samo sebe, tako je tudi pri partnerjih! Hvala bogu, sem spoznala, da je boljše tako, ker jaz sem preveč zaletava ženska in preveč razmišljam o stvareh, ki mi ni potreba, pol pa sem na nek način silila mojega dragega, da je enak kot jaz ali pa celo da razmišlja enako kot jaz

Neeee to je popolnoma narobe, prav je da sva si tako različna
Tudi ti si bila sedaj pod hormoni in nekatere ženske pač rabimo bližino ali pa lepo besedo takrat ko smo najbolj občutljive, pri takih partnerjih, kako bi rekla....FLEGMA PARTNERJI

ti ne dajo tega, ampak, da ne bo pomote, oni ne pokažejo , drugače tudi oni trpijo, samo na drugačen način.
Dajta si malo cajta zase, ugotovita sama pri sebi, kaj je za vas najbolj pomembno v življenju, pol pa se usedita in pogovorita, ta recept je odličen
Drži se in lepo te je spet brati tu