IZVIRNO SPOROČILO: jmpolona
Anonima eno vprašanje glede prvega otroka - kako je kaj pri tebi z dvigovanjem? Jaz jo kar normalno dvigujem, pa še hodit full hoče in me od tega orng boli križ, pa me je kr mal strah če je Ok, da redno dvigujem cc 8,5 kg. Aja - pa vaš že veliko govori, da bo povedal??? Mi razen ata, mama še samo dojenčkasto čebljamo.
JMPOLONA ...tudi meni ni lih jasno, kako bi tole vštimali, da ga ne bi dvigovala

. Naš malček ima ca.10 kg, pa ga je treba previt, pa dat spat, pa se z nijm igrat, pa seveda jesti, pa z njim hodit okoli, itd.. Ati pa je ravno tako v službi od 6-16 h!!! Ja, jaz se zaenktrat dobro počutim, malo me je sam strah, ker ni tistih znakov, ki so bili v prvi

. Se nekako držim načela, da bo že telo povedalo kako in kaj

.
Ne, JMPOLONA

še ne govori. Pri nas še mama in ata nista prava....Je, on "povedal" tudi atiju in se nekako zahvalil, da bo zraven igrač dobil še nekoga, da jih bo z njim/z njo delil

. Tudi za svoj prihod je "napisal" atiju pismo, kaj naj pripravi, pa da se vidita čez cirka 9 mesecev, pa je ati kr jokal

od sreče; tako kot sedaj.
Ne, napisati misliva zahvalo za obisk roj. dne in za darila v P.S.-u pa dodati, češ da jim ima neki za povedat, da januarja dobi družbo....
Kako se vam zdi ideja?! Po mojem bodo morali kar dvakrat prebrati, ker cel čas govorim, da nekje do 1 leta ne smemo met 2 bebija, ker sem imela CR.