Baby, a samo parkrat si šla ponoči, sicer pa dobro spala
? Joj, kje so že noči, ko sem se zbudila zjutraj ob budilki??
Jaz grem zdaj ponoči nekje 2-3x lulat, pa še to ko je res nuja, ker se mi ne ljubi vstati, komaj se premaknem z boka na bok. No, danes sta punci v novi sobi prespali, ampak se je tamala sredi noči zbudila (sem združila vstajanje z obiskom wc-ja, ekonomično), pa je seveda spala naprej med nama. Kako uro kasneje pride Vesna:"Mami, kri mi teče!". Se ustrašim da je roka, pa ji je iz nosu teklo.
To se ji parkrat na leto zgodi, ko je bilo prvič je zgledalo kot pravi masaker
, rjuha krvava, otrok krvav, razmazano po obrazu, zasušeno... No, samo se že navadli.
me je pa prijateljica ki je spet v ZDA včeraj lepo presenetila, sem dobila po njenem možu darilce, take luštne spalne vrečke (spodaj odprta pižamica) in komplet bodyev
Kozmetika: Mustela in Weleda sta zakon, sem že marikaj sprobala in bomo v tretje na tem ostali. Mustelina mila, šamponi, kreme so mi malo mastne, mogoče za pozimi je fajn.. Weleda ima super linijo z ognjičem, je res malce dražja, ampak se ne prabi tako hitro, se splača kako tubico imeti. Pa seveda bepanthen za kake izpuščaje, vnete ritke.. Za ritko sem pa v prvo imela Bebival (mi je prijateljica iz MB pošiljala), zdaj se dobi povsod in je super.
Malo poglejte, da ni ravno ful parfumirano in polno kemije, kot je Johnson, Nivea...
Danes grem v lekarno še to nabavit, potem sem pa komplet!!!
Kombinezon ali vreča: ena je spraševala, pomoje je čist vseeno, fajn da se lepo odpre in lahko otroka lepo not zapneš. Pa vreče imajo itak zdaj luknje, da se v avtosedež pripne..
V porodni imaš kar vse s sabo, ena omarica je v Lj zraven, če imaš pa kufer gre pa pod posteljo. Jaz se sicer ne spomnim, ker sem bila out, ampak v sobi sem imela vse že tam, verjetno so mi sestre ali mož odnesli.. Edino oblačila v katerih prideš na sprejem (dobiš zeleno haljo) ti dajo v vrečko, tisto odnese partner domov ali ti shranijo tam.