No, jaz še tudi nisem dobila nakazila, ker še sploh nisem oddala papirjev. Sicer sem jih nameravala danes, pa sem potem nekako pozabial, ko se je izkazalo, da ima Tjaša vodene koze in namesto, da bi šla po tednu dni v vrtec uživat v decembrskem programu, ki je ta teden še posebno pester, smo potem preštevali koze po telesu, ki se iz minute vminuto množijo. Pa ravno te dni smo imeli kar nekaj obiskov z dojenčki in sem potem morala poklicat 3 mamice, naj bodo pozorne naslednje 3 tedne, če bi se slučajno pri njihovih malčkih spustili kaki spuščaji, ker so lahko koze.
Saj po drudi strani pa je bolje, da jih preboli zdaj, kot pa ravno v času, ko grem rodit, pa tudi pravijo da jih mlajši otroci bolje prenašajo kot odrasli, ampak se mi že zdaj smili, ko se trudi, da se nebi praskala. Sem v lekarni naročila kremo, ki blaži srbečico pri kozah, ampak je ne dajo na recept, samo kupi se lahko, cena je pa 20€. Super, ane!
Drugače pamoj trebuh tudi veselo otrdeva, zgaga peče, me pa preseneča, da hodim na wc samo 1x na noč, včasih niti toliko, zato pa zatekam kar lepo v noge, očitno mora voda nekam, če ne ven, pa v noge
.
Oprala nisem še nič, sem pa vsaj kupila kompletek za iz bolnice, ampak zdaj se bom pa počasi začela malo ukvarjat še s stvarmi, ki jih bomo potrebovali za
. Je očitno že čas, da se malo pobrigam za to, da nas kaj ne prehiti
Uživajte, pa se tipkamo!