dober dan še z moje strani
vikende je minil, včeraj me je dragi peljal na izlet, kot je obljubil. Na začetku je sicer bolj slabo kazalo, da bo to nek poseben izlet, saj me je zapeljal le do Bauhausa (no, ker je nujno želel kupiti okenske police, da se jih ta teden kar vgradi). Sicer pa vedno ko sva v Ljubljani (se pravi na ginekološkem pregledu) sili v ta Bauhaus
no, potem me je pa peljal v živalski vrt
(upam, da me ni imel namena pustiti tam) skratka, super ideja, ker ga že najmanj 3 leta prosim za ta živalski vrt
tako da sva malo pohajala tam med živalcami, pa včeraj je blo ful gužve, ne vem točno kaj so že imeli, neke nove živalce so menda dobili, pa otroške delavnice so tudi bile, so izdelovali neke stvari iz volne, pa pravljični kotiček, pa take fore, skratka, polno otročkov v vozičkih in izven njih
potem sva se odpravila proti domu, vmes sva se ustavila še v eni fensi gostilnici, kar tako, na blef in pojedla... pozno kosilo
domov sva prišla dokaj zgodaj, mislim da že okoli 6h. Po dooolgem tušu sva se čofnila še pred tv in se kasneje preselila v postelji. Takoj me je zmanjkalo in spala sem, katastrofa, do 9.30. Eh, si mislim, da se moram sedaj naspati za vnaprej, naš mali v trebuščku ima še vedno neke večerne ure, tko da sumim, da bo bolj nočni človek
Pozdravček