writing-img

RE: sandalčkli pediped ali ciciban?

clock-img

11.05.2010, 11:57

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

IZVIRNO SPOROČILO: barni

http://www.keenfootwear.com/shoes/kids/

Meni so tile res carski. Samo ko sem jih gledala v MAssu, so se mi zdeli zelo storasti, težki in kar trd podplat.

Morda pa niso tako zoprni za nosit? Jaz sem jih zase hotela kupit že lani, ko sem jih videla v Intersportu, samo so se mi zdeli preveč golomazni.

Jih katera ima ali pa jih ima za otroke? Kako se obnesejo? Predvsem ti, ki so odprti, kot sandali.

http://www.keenfootwear.com/product/ss10/shoes/kids/youth/newport%20h2/angel%20falls%20print

mali ima te. Je pa močen (debel user posted image ) podplat in zelo upogljiv, notri pa mehek... Ima pa sine visok nart tako, da mu super pridejo te nastavitve na nartu. Meni je všeč , da so prstki zaščiteni in da je podplat močen (mali ni v vrtcu in je cele dneve zunaj) .

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

11.05.2010, 13:39

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

IZVIRNO SPOROČILO: barni

http://www.keenfootwear.com/shoes/kids/

Meni so tile res carski. Samo ko sem jih gledala v MAssu, so se mi zdeli zelo storasti, težki in kar trd podplat.

Morda pa niso tako zoprni za nosit? Jaz sem jih zase hotela kupit že lani, ko sem jih videla v Intersportu, samo so se mi zdeli preveč golomazni.

Jih katera ima ali pa jih ima za otroke? Kako se obnesejo? Predvsem ti, ki so odprti, kot sandali.

http://www.keenfootwear.com/product/ss10/shoes/kids/youth/newport%20h2/angel%20falls%20print

mali ima te. Je pa močen (debel user posted image ) podplat in zelo upogljiv, notri pa mehek... Ima pa sine visok nart tako, da mu super pridejo te nastavitve na nartu. Meni je všeč , da so prstki zaščiteni in da je podplat močen (mali ni v vrtcu in je cele dneve zunaj) .

zdaj si pa spet eno naprej privlekla UM!user posted image user posted image

pa ima šuh garancijo, da je primeren za mnežne otroške nogiceuser posted image

clock-img

11.05.2010, 13:41

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

ima, ima user posted image  . Res, za našo uško idealen čevelj.

clock-img

11.05.2010, 13:42

clock-img

Raho

pencil-img

4143

saj vem, da so ti proizvajalci popslali garancijsko pismo za podplate in vse ostale čeveljske pritikline, ker bi jih v nasprotnem primeru tožilauser posted image

clock-img

11.05.2010, 13:49

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

saj vem, da so ti proizvajalci popslali garancijsko pismo za podplate in vse ostale čeveljske pritikline, ker bi jih v nasprotnem primeru tožilauser posted image

pa kdo še toži user posted image , kar s pestmi bi se pomenila z njimi user posted image

clock-img

11.05.2010, 13:52

clock-img

Raho

pencil-img

4143

pa kdo še toži user posted image , kar s pestmi bi se pomenila z njimi user posted image

Nekam nasilna si postala zadnje časeuser posted image

clock-img

11.05.2010, 13:54

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Nekam nasilna si postala zadnje časeuser posted image

Kdo že pošilja namesto mailov  tulbe? user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.05.2010, 16:22

clock-img

polma

pencil-img

1836

Med Cicibanom in Pediped izberem Pediped. Še boljši so pa za našo široko nogico See Kai Run.

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem