Naš mali je povsem izključil mleko iz prehrane. Ne je več in pika. Za zajtrk kašico, opoldne zelenjavo/sadje (ni izbirčen, pač kar je), zvečer kašico-vmes noče nič, ponoči noče nič, spije pa ogromno čaja. Še katera s podobnimi izkušnjami?
broo jutro!
evo, tole se pri nas dogaja zadnje dneve-ko vidi flasko, se obrne proc, ce pa mu jo predolgo drzis pred nosom, pa itak znori

ker mam se vedno v krvi pisanje ur in kolicin mleka(ma RES se ze morm odvadit!!) sem sla prav gledat-poje tolko mleka, kot ga je pri starosti 2h mesecev! 650 ml...pa vec kot polovico tega mu "uturim" med spanjem. drugace pa dopoldan en sadni obrok, pa popoldan dve zlicki kake kasice. da bi zacel flasko zavracat ni, ker caj pa se vedno prav veselo pije.
jezi itak da me oz. zanima, kaj se mu dogaja, ampak dokler se rezi non stop, spi normalno itd. ne bom panicarla
zimska oprema: ze dva tedna je v vozicku umetna ovcka-od odeje skofja loka. je res super topla, tudi ce je zadrga odprta in ni pokrit z njo, ampak je samo spodaj. itak je med bolj vrocimi, tak da oblacim ga tudi se ne full debelo-termo zokncke ja, zgoraj pa debelejsa bombazna jopica(taka podlozena) al pa tanjsa plisasta.
ritem spanja: od dvanajstih do dveh, treh OBVEZNO. zadnje case se zbuja ob dveh popoldan. zvecer spat ob sestih, najkasneje ob pol sedmih, potem mu dam se flasko med spanjem okol enajstih, ko grem jaz spat in je mir nekje do sedmih zjutraj. vcasih se zbudi ob stirih(danes se je) in poje nekih 50 ml in potem spi do osmih. dopoldan polurni dremez, popoldan pa tudi (oba v vozicku, ker sem non stop zunaj

)