Dober večer!
tudi jaz vas uspem prečekirati, napisati pa je že kr problem...Sicer je naš mali zelo priden, ponoči spi po 3-4 ure, podnevi še vedno veliko, sploj če smo zunaj, tu pa tam pa kakšno kitico že prebedi. V ponedeljek bos tar 5 tednov, v torek pa imamo psovetovalnico. Mislim, da ne bo nobenih problemov, ker sem ga nekaj dni nazaj vagala (una varianta najprej sebe samo, pol pa še z njim), pa znaša po izpustu iz P 1280g - kje so zdej oni iz pediatričnega oddelka, ki so me čist ubil, da bo premal dobival in bo moral na infuzijo...pač je bolj zaspanček in je od začetka raje mal več spal...Bom sporočila, kaj bodo povedali...
Drugače sej pravim, mali je res priden, malo ga napenja, sploh ponoči iz njegove sobice prihajajo takšni zvoki, da bi človek mislim, da kak star ate tam spi
in to kar med spanjem, potem pa po kaki uri ali dveh useka 100/uro in pol si oddahne...
Moram pa povedat, da sem imela oz. imam kar mal problemov sama s sabo - pa ne mislim telesnih. Zelo slabo spim, ker se mi sanja, da bom malega pomendrala, pa ga iščem po postelji...pol preden sem se navadla na te zvoke, sem za vsak vstala in ga hodla gledat, on pa spal kot angelček...še mi je že kr mal mešal. Druga stvar je pol, da sem zelo zaščitniška, sploh do tašče (bolj ko smo rekli, prvih 14 dni nobenega na obisk, ona z različnimi razlogi uleti na 2 dni...)pol ko si npr.:mali dekico zbrca dol, ona zažene cel joh in stoh, ja poglej kaj je naredil, ima ful močne noge, pa kak ima bistre oči, ta bo ful brihten...A ni hec, da bi mi vse te besede mogle ful ugajat, meni pa presedajo ti superlativi...dekico si marsikateri dol zbrca...Drugače je ful dobra ženska, vse bi dala za druge...in ta vnuk je za njih ni da ni...In ne vem, dobila sem tak odpor, da mi zdej gredo kar lasje pokonci, ko gremo tja. Živimo v istem kraju, 500 m narazen. Najbolj je pa to žalostno,da sem prejšnji teden mal mojemu omenila moje mišljenje - usodna napaka, je ponoru...
Zdej sm si pa res mal dušo spraznala. Zdej pa glavno vprašanje: a ima katera idejo kaj bi to bilo: zadnje dni zvečer opažam, da ko je mali lačen in ko mu hočem dat zizo (ponavadi se prisesa kot klopek), 2x,3x potegne pol se pa dere kot bi ga rezal in se krči in razteguje...kot bi imel krče...ponavadi jih nimamo nekaj veliko...in pol ga komaj umiriva z dudo in kako čarobno kapljico...potem čez nekaj časa ves omagan zaspi, ampak ne za dolgo, ker pol se menda spomne, da je lačen in potem brez problema zagrabi... A je možno, da ime mal krče in da ko spije mal mlekca, ga še bolj zvije...ali kaj bi to bilo????? Res za karšnokoli idejo se zahvaljujem? Ko se ej to 1. nardil, sem misla, da mleko ni dobro, al da jaz smordim
, ker se je pol pri mojem takoj umiril...
Aninchy: zlata žila: jaz imam hemeroide že od prej, pri porodu mi jih je ful ven porinlo, pol sem imela 14 dni probleme s kakanjem, je bla cela školjka krvava (jaz sem po naravi ful zaprta - rekord 16 dni brez WC - nočete vedet)...moj recept je redno umivanje, če so vneti daš vmes obkladek, pa kako kremo si nabavi v lekarni... Aja pa še to: v P mi je moj prinesel otroški obroč za napihnat (šivi, hemeroidi) ker nisem mogla sedet, pa se jaz fajn udobno naštimam - po 5 min sem spet sedela na trdem stolu - obroč ni zdržal
Kar se kg tiče: zredila sem se 25 kg, iz P sem prišla samo z 7 manj, sedaj pa šla še dodatnih 7 dol, tako da zdej jih imamo cca 10 še za dol spravit. Se pa trenutno sploh s tem ne obremenjujem, ker mi mali zasede pol možganov, kdaj se bo zbudil, katera ziza je na vrsti, kaj mu obleči...
Zdej sm bla pa tak dolga, da se enih 14 dni ne smem javit
, brez zamere!!!
Lahko noč vsem, pa da bi
čimveč uri spali!