IZVIRNO SPOROČILO: milena222
Aninchy-kk pa dodajaš?Gledaš na tabelo hrane,pa koliko bi naj pribl.pojedel otročiček,ga zvagaš po dojenju in za razliko daš dodatek oz. tvoje izčrpano mleko?
Men je patronažna posodila vago za čez vikend, ker je ni rabila in sem ga tri dni vagala pred in po hranjenju... In nikoli ni spil več kot 60, povprečno pa pije že okoli 120 na obrok. Tak da potem ko nisem mela več vage, sem pač po dojenju zmešala še 60 dodatka, pa kolkar je spil, je spil (ponavadi ni nič ostalo

). No in ker je še za tistih 60 mojega mleka potreboval ziher eno uro

, sem si začela črpat. In tako si zdej skos črpam vnaprej in dodam načrpanemu še dodatek in potem kar skupaj na flašo. Ziza mu namreč ni več všeč, predvidevam da zarad nastavkov, brez katerih na žalost ni šlo, pa meni je tako fuuul lažje, ker lahko grem brez skrbi v trgovino ali po opravkih, on pa vseeno dobi materino mleko, pa čeprav od atija.

Pa tud jaz imam
ročno črpalko, pa mi je

Res da ni tolk močna k tiste v porodnišnici, ko mi je zizo skor celo not potegnal

ampak je glih tak vredi.

Pa si poskusla vsaj nekaj minut črpat čeprav ni nič šlo ven? Ker jst mam včasih že čist trde zize, pa tud ne gre nič ven, ampak ker vem, da je mleko notri, ne obupam in po parih minutah vedno priteče...
Nč, grem zdej mal slike skup nabirat, da jih dam razvit... Pa res...
a kej veste, kake so kej približne cene za razvijanje slik?? Men se niti ne sanja, edino kar sem razvijala, so ble slike za osebno in vozniško...

Pa, a gre iz USBja al more bit CD al kr fotoaparat zraven prneseš al kk? Vem, da smo včasih filme nesl, ampak kje je že to....