ozzi - mene dojke ne bolijo. Imam pa blazinice samo, če grem ven (da nimam mokrih majic
). Sicer pa jih "zračim" (brez modrca, samo majčka) - mi tako najbolj paše.
Enako! Odkar sem si enkrat sramoto naredila, ko sem si pozabila dat blazinice in šla v trgovino..potem se mi je pa čez modrc, majco z duplo tkanino in jopco naredil tak fin mlečni kolobar, da bi najraje v zemljo padla.

No, zdej vsakič dvalrat preverim če nisem slučajno pozabila. :)
Za doma pa nosim majice na naramnice in sicer tiste, ki imajo podporo za joško (elastika spodaj + v predelu oprsja je dvojno blago)...če imam normalno majico in sem brez modrca mi kar čez majico kaplja mleko ven. Te "duplirane" se pa samo zmočijo. Ja pa kaj. Posuši se in je mir. Sicer pa majico menjavam 2-3x čez dan, ker začnem po smetani dišat.
Mi tudi zaenkrat kar lepo spimo. Tok - tok.
Kopanje je vsak dan ob 21h, potem dobi Bio Gaia pa joško in lepo zaspi. Včasih mu moram dati dudo, ko ga odložim v posteljico, ampak ko zaspi mu itak pade ven.

Če ne prespi celo noč, se mi zbudi okrog 4ih, na hitrco pojeva in nazaj spat. Zjutraj imamo ob prvem obroku še ad3 kapljice, zdaj smo že na 6ih kapljicah.
V dveh mesecih je zrastel 11cm in se zredil slabe 3 kilce.
No, jutri gremo pa prvič do mojih na obalo, ker se je fino shladilo in mi je kar nekaj, ker moram zdaj neka darila kupovat za vsakega posebej. Groza.

Jaz bi dala enemu denar, na, prinesi kaj lepega pa je.